I know you've heard of us

På dessa dagar har jag hunnit med att vara i Västerås med min stjärna där jag fick med mig 3 tröjor och en jacka för totalt 303 kr, synd att klaga liksom. Dagen efter det spenderades med min allra bästa Juicy J och otroligt mycket skratt precis som vanligt, somnade sent och vaknade sent efter kvällens alla galenskaper vilket var perfektion. I torsdags kom min björn hela vägen från Skövde i stort sett enbart för att träffa mig vilket var helt overkligt men så jävla underbart. 
 
Idag är det alltså sista dagen på 2016, året då jag har skrattat mest men även gråtit mest. Som jag sa innan julafton fanns det flera tillfällen då jag inte ens trodde att jag skulle vara vid liv nu, men det verkar alltså som att jag är det. Tackar framförallt för sommaren, Grekland, Champions League-titeln, Stockholm, Rix FM-festivalen, alla fester, EM, att Cristiano blev världens bästa och nya, bra människor jag har träffat. Avslutar detta år med mina brudar ikväll och en jävla massa dricka, ha det bäst puuuuss 
 
 

jodå

För idag är det exakt ett helt jävla år sen jag fick mitt hjärta krossat. Då snackar vi inte om något poetiskt, romantiserat sätt som det ofta beskrivs som i sagorna. Nej, vi pratar om att känna hur något inom sig verkligen går sönder, att man får svårt att andas, mår illa, att man måste därifrån nu nu nu. Jag minns fortfarande hur vi nästan rusade ut från köpcentrumet, vilka jag ringde, hur mycket jag grät när mamma kom och hämtade mig.
 
Nu står jag här idag, och vad ska jag göra? Jo, jag ska till samma plats, med samma person, på samma dag som förra året. Och det får gå hur fan det vill, för det kan ändå aldrig bli värre än hur det var då. 
 
Julafton blev trots all min "negativitet" helt klart över förväntan, ni är bäst. Var hos morfar igår och firade lite och nu känner jag att julen är över för detta år. Dessutom kommer min baby hem från Lanzarote idag. Puss!!! 
 
 
 

Håkan Hellström

"och jag tror när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än"

 

lights

En del av onsdagen spenderades med min stjärna på tuna park och resten i Torshälla där det bara blev råknas, tackar gud för att stjärnisen kom och hämtade mig på stan trots att det var sent och hon skulle jobba dagen efter, men skippar detaljer så får ni nått att fundera över. 
 
Imorgon är det alltså julafton och den obefintliga snön utomhus kan få symbolisera min julfeeling, som alltså inte finns. Förstå mig rätt - jag älskar julen. Men det här året har varit så jävla jobbigt överlag, skolan har tagit död på exakt allting och de senaste 2 veckorna har jag haft 9kr på kortet. Jag har köpt typ tre st opersonliga julklappar för lånade pengar och har därför själv inga krav på julklappar. Helt ärligt tycker jag inte ens att jag förtjänar det, för jag har fått så extremt mycket annat.
 
Så istället för att fokusera på julklapparna som en jävla kapitalist tänker jag låta som en riktig Ghandi och bara vara tacksam för att vi alla är samlade, friska och lever även denna jul. Vid flera tillfällen trodde jag inte ens att jag skulle överleva detta år, men we made it. Och nu finns det tid att vara med familjen, slappna av, äta god mat och bara reloada. Sen får resten vara en bonus. Ta hand om er, puss 
 
 

RMCWC

För att jag en gång för alla har lärt mig att jag inte ska tvivla. Efter varsitt mål av Benzema och Cristiano stod det 2-2 väldigt länge när matchen övergick i förlängning. Efter ett tag släppte det och världens bästa steppade upp och gjorde sitt 45:e hattrick i årets sista match för att säkra titeln som världsmästare. 
 
Notera att han är den första spelaren någonsin som har vunnit Champions League, EM, Supercupen, Ballon D'OR och Klubblags-VM på samma år, och det finns verkligen inga ord som kan beskriva den här mannen. Hala Madrid till sista jävla stolta andetaget, det finns inga som förtjänar detta mer än vi!!! 
 
 

20161217

Spenderade 7 timmar i Sporthallen igårkväll på Nattcupen med bra fotboll och ännu bättre människor. Såg ungefär 1282726 av mina fans som inte vågade hälsa där och då men som senare skrev "såg dig i Sporthallen" hahah, sötisar. Fick skjuts hem av mina apor i en vinröd Audi A4 (!!!) när min förkyldning och feber tog över och var hemma runt 1. 
 
Fastnade i en poliskontroll med papi tidigt idag som hade druckit lite too much igår och vi båda var så fucking nervösa, när ens pappa säger "nu ryker fan mitt körkort" kan man inte göra annat än att be till Gud men vi hade änglavakt och det gav inget utslag, thank god.
 
Har alltså blivit riktigt sjuk vilket iofs är jävligt standard när man får lov och slappnar av men ska ändå inte klaga då jag numera har mitt livs sista jullov. Puss!! 
 
 
 

kom tillbaks till mig sen

Föööör att jag lämnade in alla uppgifter i tid och spikade alla prov, har enligt standarden målat naglarna röda och nu räknar jag bara sekunder tills imorgon då jag officiellt får jullov. 
 
Mina boys spelade 2-0 tack vare Benzema och Cristiano och är därmed i final i klubblags-VM, vamooooos!!! Får även passa på att gratta min käre far som fyller år idag. 
 
Vilka ser man på nattcupen imoron? Garanterat folk man absolut inte vill träffa iaf hahha men what to do, livet som eftertraktad I guess. Hadeeeee, puss 
 
 

en bild säger mer än tusen ord

 

punkt

and when she leaves 
she'll be gone forever 
 
 

svär att alla här sitter fast i psykosen

Blev en shoppingrunda och chillkväll utan dess like med min andra halva, går inte in på detaljer men har nog aldrig skrattat så mycket. Så välbehövligt att få ventilera och kunna prata om exakt allt, loveuuu. 
 
Dessutom fyllde min brori 18 igår och efter mycket om och men räddade Ramos oss ännu en gång när han gjorde 3-2 i årets sista ligamatch mot Deportivo La Coruna, vamos!!!! 
 
Endast 1 vecka kvar i skolan för detta år och jag har fler uppgifter än nånsin :) puss 
 
 

'cause I played it cool

 

aarå

Skulle inte ha tvivlat denna gång heller, Suarez gjorde ledningsmålet och de höll nollan i nästan 40 min innan den gudomliga, fantastiska, legendariske Sergio Ramos än en gång räddade oss med ett nickmål i 90:e minuten. Trots så många nyckelspelare skadade har vi alltså spelat 33 matcher utan att besegras, vilket bevisar för alla att vi är så fucking bäst. Gå hem och gråt barcafans, Hala Madrid y nada más!!!! PUSS 
 
 

tired

Rätt muppig vecka med inga riktiga lektioner egentligen, bara årskurs 9-dagar och nationella prov och jag vet inte vaaad. I onsdags var det dags för den efterlängtade 200dagarsfesten där vi verkligen gick all in. Blev full på hur kort tid som helst, låg tydligen på marken när vi skulle på bussen och lyckades ramla och slå i huvudet inne på Harrys. Låter som kaos I know men det var verkligen magi, dansade och hoppade i flera timmar utan stopp och kramades med min barndomskärlek innan jag & Sofia tog en taxi hem till henne vid 3. 
 
Dagarna efter det har bara varit allmänt oklara och idag står alltså El Clasico (på bortaplan) på schemat och ingen vill detta mindre än jag, men Hala Madrid vad som än händer puuuss
 
 

RSS 2.0