if I were sorry

Var på teorikurs med Ida brori igår morse för att sedan framåt kvällen möta upp henne igen + min andra broder för lite fekkenation. Tappade räkningen efter 8 shots och dansade i soffan fram till klockan 4 på morgonen, sov 5 timmar och åt pannkakor till frukost. Bästa ni.
 
Det enda som drog ner betyget var att vi förlorade mot Atletico, visserligen var det väntat men man blir ändå lika besviken varje gång och ja nej jag har inga kommentarer.
 
Har snackat lur med min björn från Skövde i 2 timmar och ska spendera resten av kvällen framför datorn skrivandes på min uppsats om diskbråck, höftfrakturer, spinal stenos & reumatism :-)
 
Vill inte ens nämna att skolan börjar imorgon men jodå. Puss!
 

babes

Ägnar ett helt inlägg åt mitt käraste Real Madrid då det inte bara är derby hemma imorgon mot Atletico utan dessutom Pepe och Jesés födelsedag idag, stort grattis till er mina krigare!!!
 
Pepe som gick från att vara den argaste spelaren med 2 röda kort i veckan till att bli den lugnaste försvararen i världsklass, och Jesé som krossade allas hjärtan samtidigt som han krossade sitt ben tidigt i karriären som nu är i full gång med att än en gång jobba sig upp till toppen. Så glad att jag har sett er i verkligheten, iiiih.
 
Fruktansvärt gammal bild men vad gör det, puss
 

youniverse

Drog till min stjärna i Hällby igårkväll som hade huset för sig själv för lite girltalk och skratt över ett glas vin, me gusta. Ska dit på lördag igen men då blir det inte lika lugnt ehehehehe.
 
Måste till tandis idag på en akuttid eftersom gummitråden har lossnat, börjar bli fruktansvärt trött på mitt galler nu. Så onödigt när det ska spåra ur liksom HAHAHA.
 
Vet inte vad som händer ikväll men jag har verkligen ingen lust att vara hemma så får seee. PUSS
 

I just want us to be somehow

Mötte min vapendragare numero uno igår för en myskväll med moff, "romantisk" film, skitsnack och skratt i mängder, så needy. Blev väl inte så mycket sömn men vad gör det om 100 år, all kärlek till dig.
Since det mer eller mindre blev en cheatday tränade jag röven och axlarna av mig idag, väldans needy det också.
 
Ja hatare vi spelade oavgjort mot Malaga i helgen och det finns inget att säga om det så let's move oooon.
 
Jag hungrar ihjäl och mami har gjort klyftpotatis, blir nästan religiös. Hadeeeee
  

Petter

jag undrar vart allt kommer ifrån
inte pissat på nån vad jag kommer ihåg
vissa bråk kanske kommer och går
jag förstår är det knas jag inte kommer ifrån
 

Låt oss svära att vi går med värdighet

Träffade bae i fredags och spenderade kvällen med honom, helt okej liksom. Han ringde mig jättefull igår för ett kort och ganska så meningslöst samtal men ändå, how cute.
 
Jag är otroligt seg, har ont i hela kroppen och har inte gått utanför dörren på snart 2 dygn, så healthy såååå. Känner mig lite halvdöd men är back on track snart så no worries.
 
Gissa vem som fyller fucking 18 om endast 4 månader, har fortfarande inte sökt ett enda jobb eller tänkt ut några som helst framtidsplaner. Aja det löser sig, carpe diem hahah. Puss
 

du blir hel igen

Har inga lektioner idag så gick på sportlov redan igår runt klockan 12 vilket känns otroligt skönt och framförallt välförtjänt. Tror aldrig jag har haft så lite motivation som under de senaste veckorna men let's tagga en enveckaspaus nu sådäraaaa.
 
Ligger i sängen och är ensam hemma, vill äta fett mycket choklad till frukost men eftersom det är helt uteslutet ersätter vi det med kvarg och ananas, ändå helt okej.
 
Mötet mot Roma i Italien var till en början ganska händelselöst, men i andra halvlek slog världens bästa till med värsta kanonen från långt håll som gick rakt upp i högra krysset, därefter gjorde Jesé 2-0 och säkrade vår seger. Fick sällskap av en biff men inte fan kändes det bra, var mest för att ta reda på lite grejs om hans patetiska fuckboy till brorsa som jag inte är helt över.  
 
Återstår att se om det blir någon action ikväll, xoxo
 
 

kuk

Tänk er att ni har haft den absolut värsta tänkbara skoldagen med 2 misslyckade prov, mattelektion, äcklig mat, inga cigg, bitches everywhere osv.
Precis när du är på gränsen till att brista, dyker killen som du en gång i tiden värdesatte så högt, killen som du spenderade så många timmar med, oändliga konversationer skratt och kyssar, upp som fucking gubben i lådan helt från ingenstans, i min jävla skola. 
När man har gått så länge och undrat vad man gjorde för fel, för att slå bort tankarna och tänka att man är bättre utan honom Att krama personen och känna dens lukt efter 6 veckor isär är minst sagt överväldigande.
Uppbringade all min styrka för att inte börja gråta framför honom men kunde inte dölja hur mina händer skakade. Rusade in på toa och grät så fort han hade vänt ryggen till som en värsta dramaqueen men vad fan ska man göra.
 
Tror ni min dag blev bättre? :-)
Tagga Realmatch mot Roma snart, puuuss
 
 
 
 

boom

 

ren kärlek

Tack vare mål av Cristiano Ronaldo, James Rodriguez och Toni Kroos körde vi över Athletic Bilbao hemma igår med 4-2 och på onsdag är det åttondelsfinal borta mot Roma i Champions League som gäller.
 
Vem behöver en pojkvän dessa dagar när mitt lag framkallar mer kärlek än jag nånsin kommer kunna visa?
Hala Madrid!
 
 

I'll make a memory

Tacka fan för att vi endast har utvecklingssamtal imorgon och därefter är lediga, vi får inte glömma lovet heller v.8 som är det enda jag tänker på då jag är så förbannat trött på skolan och allt som hör till. Det är enformigt, stressigt, påfrestande, falskt, fjäskigt, fula människor och bitchar, skitsnack, orimligt höga krav. Gudarna ska veta att jag räknar varenda jävla dag till studenten.
 
Broris gadd igår blev sjukt fet, den 14/3 är det min tur igen och eftersom det tydligen inte kommer bli så dyrt som jag hade räknat med får jag pengar över som kanske kan läggas på mitt hår-projekt, spännande värre.
 
Folk har ringt mig hela kvällen men jag pallar inte, okej? Fick sms nu ba "tar bort ditt nr, lika bra så puss" man ba aa den förlusten ska jag nog ta och skriva om i min dagbok. Nej fuck hela denna värld idag, går och drar täcket över huvudet. Puss
 
 

boy you're right under my skin

Väldigt mycket vodka och cider + mina favoritbrudar resulterade i en rätt fet välförtjänad hangover, men livet går vidare. Hade deeptalk om ananas, bajs och var på jakt efter spindlar halva natten, all kärlek till er.
 
Börjar 12.40 imorgon så ska sova i 183736 timmar sen, ändå helt okej. Följer med min stjärna efter skolan då hon ska gadda sig, förhoppningsvis kan jag också boka tid dåååå. Match mot Granada om 4 timmar och dagens lärdom är att matte är satans avkomma. Puss!!!
 
 

something to believe in

Eftersom hela denna vecka har varit actionfylld med massa boys och drama stannar jag hemma idag och äter ananas och kollar på Beck men imorgon är det dags att leva farligt igen.
 
När jag ändå skriver får jag passa på att säga grattis på födelsedagen till världens bästa människa Cristiano Ronaldo som blir 31 år idag. Jag är så stolt och tacksam över att ha fått bevittna din resa ända upp till toppen att inga ord kan beskriva det. Må du få allt du önskar dig, du är värd hela världen och jag älskar dig.
 
Hoppas ni har en grym fredag, puss!
 

men aldrig ser jag honom mer

Hola bitches! Älskar att vi fick pengar i fredags och jag har typ 300kr kvar, livet som rik liksom. Var på bio med my partner in crime i lördagskväll och såg The Revenant, ruuuskigt bra film verkligen 10/10 Sannor! Köpte reatröjor för mina sista pengar igår på tuna park med Jossis, rikemanslivet som sagt.
 
Hela 6-0 utklassade vi Espanyol med igår, hattrick av världens bästa, ett mål var av Benzema & James plus ett självmål av motståndarna, helt okej liksom.
 
Hoppas inte det bara är jag som tycker att det är jättejobbigt att "hålla på" med nån från samma skola som en själv, såhär om man har fettigt hår och sitter och äter typ köttfärssås med hela ansiktet så står han där helt plötsligt och man ba nejmenhejsanhängerduhärofta. Aja ger man sig in i leken får man leken tåla, 3 veckor kvar till lov så håll ut alla prinsessor. Puss
 

RSS 2.0