let me catch my breath

Sverige har levererat strålande väder hela veckan, love iiiit. Kom till min prins sent i onsdagskväll och spenderade natten hos honom vilket var så gott som rent magiskt eftersom det var 12 dagar sen vi sågs sist. 
Efter några få timmars sömn mötte jag min efterlängtade brori på torget, vi köpte chokladbollar & dricka innan vi satte oss på Strömsholmen och bara chillade och snackade massa skit. Därefter åkte jag till landet för att helt spontant bada med Elin och hennes pojkvän för att sedan ägna resten av dagen åt att ligga i sängen. 
 
Igår hann jag med att handla, övningsköra, vara på kyrkogården, träna och bada x2 haha I used to be a badkruka, vad fan hände liksom. Idag står endast a l k o h o l på schemat, får se hur kvällen slutar! Puss 
 
 

vill ha alla färger

Efter 9 galna dagar i huvudstaden med min vapendragare är jag numera tillbaks i Eskilstuna. Dagar fyllda av skratt, chill, filmer, orange is the new black, god mat, massa dricka och bara rent råmys. Det brann 2 ggr i Fröslunda och min cykel blev baxad, antar att de pissråttorna passade på när vi inte var där och vaktade orten. 
 
Sen jag kom hem har jag hunnit bada 2 ggr och strax ska jag ut och köraaa så akta er. Kan inte riktigt förstå att det redan är 3 år sen jag var i Göteborg och bevittnade Supermatchen då Real mötte PSG och alla mina drömmar besannades. 
 
Puuuuuss 
 

can't stop the feeling

Har spenderat större delen av denna vecka på femte våningen ovanför Pitchers med en snubbis som (läs:skrämmande nog) får mitt hjärta att dunka jävligt fort. Orkar inte tänka på hur allt ska bli sen utan jag kör bara på så får vi se vart vi hamnar så att säga. 
 
Lämnar mitt käraste Eskilstuna för en vecka i Sveriges huvudstad med min andra halva, får se om vi kommer hem helskinnade hahah för det blir locoooo!!! Ha det bäst bitches så hörs vi när vi hörs, kärleeeek 
 
 

can't stop the feeling

Har spenderat större delen av denna vecka på femte våningen ovanför Pitchers med en snubbis som (läs:skrämmande nog) får mitt hjärta att dunka jävligt fort. Orkar inte tänka på hur allt ska bli sen utan jag kör bara på så får vi se vart vi hamnar så att säga. 
 
Lämnar mitt käraste Eskilstuna för en vecka i Sveriges huvudstad med min andra halva, får se om vi kommer hem helskinnade hahah för det blir locoooo!!! Ha det bäst bitches så hörs vi när vi hörs, kärleeeek 
 
 

P O R T U G A L

När de regerande världsmästarna Tyskland besegrades med 2-0 stod det klart att det var Frankrike som skulle stå för motståndet mot Portugal i EM-finalen 2016. Arenan var fullsatt med 80000 människor i publiken och eftersom jag är pessimistisk (och realistisk) var jag säker på att värdnationen skulle ta hem guldet. 
 
I 20:e minuten blev den enda jag nånsin har och kommer att avguda skadad till den grad att han blev utburen på bår, gråtandes. Allt mitt hopp försvann och tårarna sprutade på mig as well för jag kände verkligen att där försvann vår sista chans. Dock var det inte slut än.
 
Efter en mållös match stod det 0-0 när det övergick i förlängning, och där minsann, DÄR, kom ett långskott från Eder i ren Modric-stil som gick raka vägen in i mål. 10 minuter senare blåstes matchen av och Portugal blev Europamästare. Det var 12 år sen Cristiano Ronaldo grät efter 1-0 förlusten mot Grekland, och nu grät han igen. Denna gång var det dock glädjetårar, när han en gång för alla fick lyfta trofén, som den absoluta mästaren han är. 
 
Vägen dit var inte lätt, med en bommad straff mot Österrike och en skadad Pepe när man ändå lyckades vinna mot Wales. Efter mycket om och men blev det världens bästa slut på ett magiskt EM med många skrällar, Forca Portugal!!!!! 
 
 

how deep is your love

Åherreminjesus vilken vecka, har inte sovit själv på 5 dagar haha kändislivet. Träffade Johanna i onsdags, på kvällen kollade jag på matchen mot Wales med en schnubbe i Torshälla där Portugal tog sig till finaaaal. I torsdags stod det haram skrivet på hela schemat vilket innebar att med min nyblivna frihet som 18åring drog jag & Jossis en stav genom tungan. Var inte så farligt som jag hade trott men långtifrån skönt, på fredagen träffade vi Henoc, lördagen spenderades med Johanna & Sofia och gårdagen i en studentlägenhet ovanför Pitchers med stans gulligaste kille. Hann även med att träffa min "kärlek" som är så långtifrån kärlek man kan komma men aja. 
 
Fotbollen får ett eget inlägg, puss 
 
 

för sent för kärlek ren som snö

 

baby vi fick feeling

Galen vecka no joke! Träffade en lallare i söndags som var stelare än en jävla isbit vilket fick mig att svälja min stolthet och be om ursäkt till bae, var med honom igår och det var inget bråk alls vilket var så jävla underbart. Han drog efter några timmar men inte behövde jag sova ensam för det för strax innan jag blev trött mötte jag mi hermano som sov hos moiii. 
 
Om vi ska göra en liten summering av fotbollen so far så slog Portugal ut Polen på straffar, Wales vann över Belgien (som är rankade tvåa i världen) med hela 3-1 och Tyskland vann mot Italien ikväll efter den absolut värsta straffläggningen jag någonsin har skådat då både Müller, Özil OCH Schweinsteiger missade. Skam den som ger sig, om Island vinner över Frankrike imorgon har alla som jag hejat på gått vidare hohoh men det återstår att se. 
 
Har även gjort sista veckan på mitt sommarjobb så nu har jag officiellt tagit sommarlov och ska räkna varje sekund tills lönen rullar in. Puss 
 
 

RSS 2.0