jag är frosten där inget växer

Mitt pessimistiska men ack så realistiska jag var hundra på att Portugal skulle göra sin sista match i EM igår men gud och Cristiano Ronaldo (som då är min gud) hade andra planer. Efter 2 missade chanser av kroaterna kontrade Cristiano, Quaresma & Nani i 117:e minuten och med sitt enda skott på mål i hela matchen gick bollen i nät och därmed är Portugal vidare till kvartsfinal och Kroatien är ute. Det är fortfarande helt ofattbart men jag är så innerligt glad att Rakitic fick smaka på sin egen medicin, forza Portugal!!! 
 
Även Wales och Polen är de länder som hittills är klara för kvartsfinalen.
 
För dom som inte vet och bryr sig är min lur ur funktion och jag har inte kunnat smsa på 4 dagar. Får snart ett vansinnesutbrott men ska köpa en ny imoron så de löser sig, hoppas ingen drunknar i regnet puss 
 

jag skiter i om du svarar

Fucking v u x e n jävla Sanna som skriver! Tackar alla som på ett eller annat sätt uppvaktade mig i tisdags, fick massa presenter och pengar och avslutade dagen på bästa möjliga sätt med min andra halva. Har inte blivit leggad en enda gång när jag har köpt cigg vilket är både lite av en besvikelse och stolthet. Bråkade med min "kärlek" men orkar verkligen inte bry mig mer. 
 
Portugal spelade alltså 3-3 mot Ungern och ställs mot Kroatien i åttondelen, och eftersom Spanien förlorade mot Kroatien tvingas dom möta Italien vilket innebär att 2 av mina favoriter åker ut redan nu. Sverige och framför allt Zlatan Ibrahimovic gjorde sin sista match i måndags när dom förlorade med 1-0 mot Belgien, all kärlek. 
 
Trevlig midsommar bitches, puss 
 
 

Portugal

Portugal gjorde utifrån min åsikt sin bästa match på länge igår när de mötte Österrike. 59/41 i bollinnehav och 12 mot 3 skott på mål, Cristiano var verkligen överallt och täckte så stora ytor. De hade säkert 5 livsfarliga målchanser men ingen boll gick i nätet. Sen, i 79e minuten får världens bästa en straff och en chans att skicka sitt land till EM-slutspel. Och han sätter den i stolpen. Jag började storgråta och var helt förstörd resten av kvällen, snackade lur med Sveriges bästa människa från Skövde i 3 timmar och var så jävla tom på känslor. 
Att se honom vara så besviken på sig själv var det absolut värsta. Men än är det inte över, all kärlek 
 

it's in my head, darling I know

Klarade åtminstone första veckan på mitt sommarjobb och fast det inte är sådär jättekul alla gånger kan det nog inte bli värre än såhär. Var helt slut igår men träffade ändå S som var helt i upplösningstillstånd pga att han har torskat, fick honom på andra tankar under större delen av kvällen men fan, tycker inte om sånt där. Förstår inte varför "alla" schnubbar jag kommer riktigt nära ska vara lite sådär halvkrim. 
 
Behövde inte sova ensam eftersom jag helt spontant cyklade hela vägen till Skogstorp för att hämta Jossis, vi var hemma runt 3 och käkade panpizza och snackade massa skit innan vi slocknadeeee. 
 
Sverige släppte alltså in ett mål i 86e minuten mot Italien och jag hoppas så hårt att Portugal vinner mot Österrike ikväll. Lider med Kroatien som fick straff mot sig i slutminuterna och därmed 2-2 mot Tjeckien och säger Vamos España och framförallt Morata som krossade Turkiet igår. PUSS!!! 
 
 

nothing can cool me down

Är både fysiskt & psykiskt utmattad på en nivå jag inte ens visste existerade efter endast 3 dagar på mitt sommarjobb. Både Sverige - Island och Portugal - Irland slutade 1-1 vilket inte var imponerande alls så skärpning Zlatan och Cristiano!!! Några som däremot har levererat är Modric, Kroos, Bale och Ramos för sina respektive länder vilket gör mig så stolt.
 
Hade en informationsdag på Elite Hotel idag med massa föreläsningar osv vilket var helt okej, passade på att tillsammans Jossis boka tid för något som min käre mor kommer att toffla mig för men det sker när jag är 18 hohoh så ingen kan säga nått. Håller det lite hemligt tills vidare, puss 
 
 

chips

Träffade mina bästa mannar igår och drack massa vodka med våra polska grabbs som är 30+ och har både fruar & barn men ändå inte kan hålla händerna i styr när de är med oss. Dansade i soffan, krossade glas på hela min balkong och sov i endast 5 timmar men kan absolut inte klaga för allt var så himla lyckat.
 
Mår lite sisådär idag och imorgon börjar jag alltså sommarjobba vilket får mig att vilja spy & bajsa. Modric ställs mot Arda Turan om en timme då Kroatien möter Turkiet, PUSS!!!
 
 

company

Det verkar alltså som att jag har motherfucking sommarlov!!! Började på bästa sätt igår med mina babes i Hällby, grillade badade drack massa cider och bara njöt av livet. Fortsätter på samma sätt idag men denna gång i orten med mina pinglor, får se hur kvällen slutar men det blir bra oavsett.  
 
Premiärmatchen i 2016 års EM vanns av Frankrike, tack och lov. 
 
Ska fixa massa saker nu inför kvällen, puuuuss
 

s o m m ar l o v

 

Daniiii

'För varje gång jag är på topp, kommer nånting som raserar marken där jag stått'
 
 

it's all good

För imorgon har jag klarat av ytterligare ett år i skolan och går ut på mitt livs sista sommarlov. De sa att tvåan skulle bli det värsta, och de hade fan inte fel. Så många prov, redovisningar, inlämningar, sån ångest och uppgivenhet, så många tårar, världens värsta praktikplats och ja allt egentligen, men we fucking made it. 
 
Dessutom börjar EM imorgon, har vart så jävla mycket på sistone så är nästan inte ens glad men det kommer, för det kan knappt bli bättre. Nu taggar vi Biggest Loser-final och därefter en välförtjänad skönhetssömn. Puss!!! 
 
 

trött på att vara trött

Folk frågar ständigt hur jag mår, och jag orkar inte ljuga längre. Jag vill inte tynga ner någon med mitt eget inre helvete men jag har inte orken att säga "jo det är bara bra", för så fort jag får frågan får jag kämpa med att inte börja gråta. Folk säger att jag är stark, att jag är krigare, att jag ska kämpa på som jag alltid har gjort.
 
De säger att jag har massa fina människor runtomkring mig VILKET JAG HAR, jag älskar er för varje liten sekund ni lyssnar på mig och för varje småsak ni gör för mig, men jag är så förbannat jävla idiottrött. Jag är trött på att gå runt med en ständig saknad av någon som aldrig kommer tillbaka, jag är trött på att slita röven av mig i alla ämnen för en enda bokstavs skull. Jag är trött på att känna att jag aldrig duger, att jag inte är bra nog. Jag är trött på att ifrågasätta mig själv. Jag är trött på att känna mig instängd i min egen kropp, med ingenstans att ta vägen. Det är som att ha fastnat i kvicksand. Man vägrar att ge upp och sjunka ner, fastän man vet om att varenda rörelse man gör slutar på samma sätt, att man tillslut sjunker. Jag vill inte vara helt slut varje dag, eftersom jag knappt kan sova en hel natt längre. Jag vill inte behöva vakna med panik över att inte kunna andas, för att smärtan har tagit över varenda del i min kropp. 
 
Just nu mår jag bra, men samtidigt är mina ögon svullna och söndergråtna eftersom jag inte gjorde det igår. Jag försöker att sätta ord på det och letar efter en förklaring men helt ärligt så vet jag inte. Jag vet inte vad det beror på. Ska hålla ut i två dagar till och sen kan det väl snälla bli en förändring på detta. För som sagt, jag är så jävla trött. 
 
 

you're my only one

Var med brori på speedway igår, sen så fort jag hade åkt ifrån henne började jag gråta av diverse olika anledningar, grät hela vägen på bussen och tog mig inte längre än till hallgolvet där jag spenderade en jävla massa minuter. Fick endast 4 timmars sömn och hade både omprov & uppsatsskrivning idag, kan väl inte hänga nått av det i julgranen så att säga men vad förväntar man sig. Hade även betygssamtal idag och 3 av mina 4 brudar (inkl mig själv) slutade i tårar så jag säger bara en sak, skolan dödar en. Hade fetaste håltimmen så passade på att käka på Max inför beachen sådär. 
 
Endast 2 dagar kvar till s o m m a r l o v och jag tror faktiskt att vi klarar detta. Idag är det 5 månader sen himlen blev lite finare och världen blev lite gråare, jag saknar dig mormor. Puss 
 
 

so we'll piss off the neighbours

Hola! Känner att jag inte bara gräver min egen grav utan jag har dessutom ett finger på avtryckaren, rakbladet mot handleden, tabletterna i munnen, repet runt min hals osv listan kan göras lång. Fick ett meddelande igår från en oväntad men saknad & efterlängtad person, vi träffades på kvällen och bråkade som fan innan det slutligen kom ett "förlåt Sanna, jag vet att det blev fel av hela mitt hjärta men jag är här nu, eller hur? Det är det enda som betyder något. Förlåter du mig?" och vad gör man? Faller igen, som en jävla snöflinga. Vaknar upp dagen efter med sugmärken på halsen och en skum magkänsla men turligt eller sjukt nog inget dåligt samvete. Dsvdv. 
 
Hade min Ronaldotröja i skolan i måndags och som Ida sa, "du hade inte kunnat få mer uppmärksamhet om du så gick naken". Vart jag än gick sa alla "visca barca", "ta av dig tröjan" osv osv haha så söta!!! 
 
Är ledig i 3 dagar nu och ska sola mer än nånsin om vädret tillåter, vilket det ser ut att göra. xoxo
 
 

RSS 2.0