promenadseger

 
 

men innerst inne när jag såg dig så dog jag

 

it'll never change my mind

Gällande mängden plugg jag har borde jag ha stannat hemma hela helgen men så blev det alltså inte. Fredagen spenderades med my babe vilket nästan tack och lov har blivit standard nu, blev massa skratt och flippade grejer som vanligt som jag aldrig aldrig aldrig kommer att tröttna på. 
 
Igår vankades det förfest på Söder där jag verkligen hällde i mig vin och blev full på ingen tid alls, lyckades iaf ta oss till stan där det blev utgång eftersom Björn Rosenström var på Harrys. Observera att vi tog bild med honom hahah så jävla oslagbara. Dansade som fan, aktade oss för bitches och kramades med lite fans innan jag slutligen var hemma strax efter 3. 
 
Ja vi förlorade mot Celta Vigo och blev utslagna ur cupen så alla haters får tyvärr vatten på sin kvarn, men men skam den som ger sig. Ska verkligen försöka plugga nu, xoxo 
 
 

för de spanar och avlyssnar vartenda steg

Efter två mål av Ramos tog vi ytterligare tre poäng mot Malaga men kvällen var inte slut däääär, catchade up med min allra bästa och gjorde det vi gör bäst, dvs skratta chilla och bara leva life. Stunder som dem är vad vi ska minnas när livet blir mindre värt att leva, för det är ren magi. 
 
Hann med en benslakt med brori innan jag åkte till landet, sen dess har jag hunnit med att äta en jävla massa choklad och ja det är väl typ det. Vill bara köpa ett automatvapen på svarta marknaden och go bananas på killarna i Uppsala som våldtog en tjej och direktsände det på facebook, ni ska dö s a k t a. 
 
Blir en lite längre helg än vanligt eftersom jag inte tänker infinna mig i skolan imorgon då jag har en lektion på morgonen och en på eftermiddagen, fett rebellisk. Puss
 
 

pale

 
 
 
 
 

kaliffa

babyboy sluta tracka min lur, jag ser du har fuckat med helt fel brud

 

vibe switch like night and day

Lååång vecka med en helvetes massa plugg och tårar, nämner lite snabbt bara att på de fyra senaste uppgifterna jag har lämnat in har jag fått tre A och ett B, livet som duktig liksom. Helt sjukt men verkar som att jag presterar bättre när jag mår dåligt??? Psycho. Gick och skaffade gymkort med Adam helt spontant och har alltså utfört mitt livs första gympass, beach 2017 osv osv.
 
Efter 40 hela matcher utan förlust kunde vi inte stå emot serietvåan Sevilla och inte heller Celta Vigo, två förlorade matcher i rad får mig att vilja gråta men we will rise. 
 
Det bästa på denna vecka inträffar imorgon då jag äntligen får träffa min babygirl igen, puss 
 
 

södra station

 

du kan dra härifrån, vi var så fula ändå 
och regnet faller alltid hårdare på den som stannar kvar
hatar din hand mot min kind, hur du kallar mig din
men sen du gick ligger mörkare moln över stockholm stad 
jag kanske är en idiot men vi var så jävla bra ihop. ingen var som vi var

 

 


för att han är det finaste jag vet

 

Guldgrabbarna

Åttondelsfinalen i Copa del Rey, arenan var Santiago Bernabéu, det tuffa motståndet stod Sevilla för och vi hade 6 nyckelspelare borta. Vad hände? Jo, vi körde över dem med totalt 3-0 efter mål av James och Varane. Zidanes första och makalösa år, Cristiano Ronaldos guldboll och vår titel som vinnare av klubblags-VM firades också och vi är alltså fortfarande obesegrade. Hala Madrid!!! 
 
 

!!!!!!!!

 

no one's ever gonna hurt you, love

Hade liiiiite för höga förväntningar inför nyår i kombination med regn och för lite tid, blev inte så full som jag hade önskat men fick iallafall spendera kvällen med mina brudar och bara dansa, skratta och leva som fan vilket är huvudsaken. Blev lite kaos på stan, blev bjuden på 193836 efterfester men pallade inte så först gick vi till Skogsängen utan strumpbyxor hahah och därifrån fick jag skjuts hem av bästa Marko och sen var det tack och godnatt för min del. 
 
Gårdagen spenderades med Johanniiiii då rond 3 stod på schemat men mer än så säger jag inte. Tecknade filmer, massa chips & dricka och oändliga skrattattacker, finns ingen som du. 
 
Nuuuuu tänker jag bara chilla resten av lovet så hör av er, puss 
 
 

RSS 2.0