down to the floor

Hur botar man en baksmälla på bästa möjliga sätt? Man umgås med den man älskar mest av allt. Trots att jag var hur seg som helst och allmänt död bara några timmar innan blev exakt allt bra så fort jag träffade min lilla böna, det finns verkligen ingen som du!!! Vi chillade, pratade om allt och skrattade ännu mer som vanligt, somnade tidigt och åt choklad i sängen till frukost. Totalt oslagbart och jag skulle inte byta bort det för allt i världen. 
 
Inatt var det "vänskapsmatch" mellan Real och Barcelona och biljetterna gick väl för sisådär 30 000kr st. De som ville se oss showa blev nog smått besvikna eftersom vi förlorade med 3-2 och tydligen var ganska otaggade men Kovacic och Asensio fick åtminstone till riktigt snygga mål tack och lov. 
 
Idag har jag solat, badat, ätit kebab och umgåtts med Adam, så bortsett från allt drama efter krogen har det verkligen varit en 10/10 helg. Hadeee
 

pokerface

Godmorgon alla solstrålar!! Fruktansvärt sliten Queen S här efter en sinnessjuk kväll igår. Jag, Tuva, Ida & Christa förade hos mig innan vi mötte upp Ingrid och Sara för att dricka färgglada drinkar på Pinchos innan vi slutligen tog oss till Harrys. Dansade där i några timmar och bara glömde exakt allt, fick höra att jag var "such a waste" av en jobbig holländare när jag sa att jag var gay, "why is such a beautiful girl gay?" K R Ä K S. 
 
När det stängde skulle vi dra hem men vi kom inte längre än några meter innan strike one kom i form av massa killar som jiddrade och en Christa på fighthumör. Fast jag bara ville sparka alla i huvudet var det jag som agerade fredsmäklare, vem är jag??? När det hade lugnat ner sig kom strike two som enbart rörde mig, då killen från i lördags dök upp och aa. Eftersom han är en av de 3 killarna som jag skrev om för ett tag sen har vi massa gammalt beef utöver det som hände i lördags, och ni vet när man är full, alltså man har verkligen inga gränser. Jag skrek, jag slogs och jag storgrät men jag skäms inte för fem öre idag för allt kom verkligen från hjärtat. Vet inte alls hur vår relation ser ut nu men det är iallafall inte jag som bär ansvaret för att allt fuckades. 
 
Världens sötaste taxichaufför körde hem mig och ba "ha en trevlig kväll" när klockan var 4 på morgonen och jag satt och grät <333 
 
Nu ska jag äta chips, dricka sprite och ladda om batterierna tills ikväll då jag ska träffa min baby. 
 
 

kick your reasons to the wall

Kom till min Hällbystjärna någon gång efter 00 inatt och efter endast fyra timmars sömn gick vi upp vid 6 för att ta oss till Södermalm i Stockholm där hon hade lite business på mödravården. Trots att vi körde fel tusen miljoner gånger och knappt hade ätit något så var det så mäktigt mäktigt att få se det hon gjorde, men exakt vad säger jag inte ;) 
 
Idag är det f y r a fucking år sedan det absolut bästa som någonsin har hänt mig, då min största dröm besannades när jag befann mig på Ullevi i Göteborg och fick bevittna mitt älskade lag Real Madrid. Hur Cristiano Ronaldo sprang in på planen sist av alla och gav mig 1038364 känslor samtidigt är något som jag kommer prata om så länge jag lever och jag tror faktiskt att ingen någonsin kommer att förstå hur otroligt mycket det betydde för mig.
 
Den 25/7-2013 skrev jag "i slutet på mars, innan en idrottslektion, kollar jag facebook lite snabbt. Och läser något som får mig att tro att jag drömmer - Real Madrid ska möta PSG i juli, i Sverige. 
Jag ringer mamma och är helt chockad, säger det enda jag vet säkert: Vad som än krävs, ska jag få tag på biljetter. 
 
Tisdagen därpå, den 2:a april och början av påsklovet, släpps biljetterna kl 12. Så jag och pappa står och verkligen 'hänger på låset' utanför Ticnet kl 11 när dom öppnar.
 
12:04 går jag därifrån på ostadiga ben och med darrande händer, för i dom, har jag 4 biljetter till Supermatchen. 
Så fort jag kommer ut genom dörren brister allt och jag kan helt enkelt inte hålla emot tårarna, så jag storgråter hela vägen till bilen. 
 
Jag har räknat dagar hela våren och tänkt att sen när jag kommer hem från Turkiet är det bara 2 veckor kvar, och nu, när det är 2 dagar kvar, börjar det gå upp för mig att jag ska se Real Madrid och Cristiano Ronaldo, live. Mitt allt ♥"
 
Utöver det är jag fruktansvärt sliten eftersom jag sov alldeles för lite, ska färga håret eftersom det vankas utgång imorgon och därefter hoppa i säng. Puss
 
 

men du vet att det är helt upp till mig

Igår sprang jag och mamma runt på stan hur länge som helst eftersom vi inte hade bara ett, två eller tre utan fyra jävla ärenden att uträtta. Hon föreslog att vi dessutom skulle sola men alltså nej, då hade jag gått in i väggen 100%. Däremot ska jag sola järnet innan den 16/9 för då åker vi till fucking España, bokade igår och ingen är gladare än jag!!! ♥ 
 
Kollade matchen mellan Sverige och Italien och hann göra massa annat igårkväll innan jag fick finbesök av Eskilstunas Bonucci men mer än så säger jag inte, let's keep it lowkey. 
 
Trots att jag både har skurit mig i fingret, brutit min nagel och städat köket har det faktiskt varit en bra dag. Dessutom kommer Adam hem idag!! 
 

wild thoughts

 
 
 
 
 

baby, that was it

Igår hade jag planer med someone så jag tvättade håret, fixade mig och åkte in till stan. Tanken var att vi skulle ses runt 19, men cirka 10 minuter innan skriver personen "är det okej om vi ses senare?" Eftersom jag är fett snäll sa jag att det var lugnt, och det visade sig att han redan hade dragit till gymmet utan att han visste om jag var fine med det. Han skulle träna snabbt, "i 30 min" men när klockan började närma sig 20:30 sjönk mitt humör mer och mer. Jag fick först ett sms som löd "är klar snart", men efter några minuter ändrades det till "förlåt, men är det lugnt om vi ses imorgon ist? Vill inte behöva stressa när vi ses så sällan" och alltså, jag fick damp. Skrev ett brutalt svar och ignorerade alla hans sms efteråt, drog till gymmet och svettades bort all min ilska innan jag kom hem sent, duschade, åt choklad, kollade på skräckfilm och bara njöt av att vara ensam. 
 
Förvånansvärt nog är jag inte bitter, utan bara trött. Varför väljer man att gå till gymmet exakt samtidigt som när man har planer med någon annan? Jag hade fått fruktansvärt dåligt samvete om jag hade gjort så, eller rättare sagt, jag hade aldrig gjort så. Men en gång för alla har jag lärt mig att killar inte har något samvete, vilket bara gör det lättare för mig att stryka dem på min lilla lista. Kan åtminstone gotta mig i att det endast är hans förlust och att han är den som kommer att ångra sig. 
 
Kollar reakläder på Nelly nu i hopp om att hitta något inför vår utgång nästa helg, kuuul att jag och mamma ska fixa pass på tisdag och jag har tappat typ hälften av alla fransar på ena ögat :) 
 
 

hey mister policeman

Igår var jag med min babygirl och levde life och idag är jag fett förkyld och bitter. Kontraster <333 
 
Har ont i halsen och kroppen och det känns som att mitt huvud väger 1082736 kg, hoppas verkligen ni tycker synd om mig.... Så är det fucking fredag också och jag vill bara dricka vin, dansa och skratta men nehejdå, Gud är inte på min sida. 
 
Jag vill åka utomlands också men ska gå och dra täcket över huvudet nu, hejs
 

Idag är jag arg.

I med och motgång har jag alltid, alltid, alltid stöttat Real Madrid. Förutom när det kommer till försäljningen av våra spelare. Både Di Maria och Özil tillhörde mina favoriter. De såldes. Jag grät hela dagen det stod klart att Casillas skulle lämna. Och. Nu. Har. Det. Hänt. Igen. 
 
Det har spekulerats under ett tag men jag har valt att inte lyssna på det eftersom det, som sagt, bara var spekulationer. Men nu är det alltså officiellt. Alvaro Morata, en av mina främsta favoriter, lämnar Real Madrid för Chelsea. Ett engelskt fucking jävla lag som inte har spelat i Champions League på hur länge som helst. 
 
Morata jag förstår dig. Han är bara 24 år och redan en sån jävla talang. Han lånades ut till Juventus under ett år, kom tillbaka och visade ALLA hur mycket han hade utvecklats. Och ändå vägrar tränaren att ge honom mer speltid. Och då förstår jag att man så småningom tröttnar och vill gå vidare till en klubb som faktiskt uppskattar en och tar vara på ens kvalitéer. Tack för allt du gjorde, för att du alltid kom in med sprudlande energi inför de sista 10 minuterna av matchen. Hur du krigade och verkligen gjorde allt du kunde för Real Madrid.
 
You will be missed. 
 
 
 

upp i klubben som om du fotades för Vogue

Gjorde av med cirka 600 svenska riksdaler igår eftersom min och bibbis kväll innehöll väldigt många äventyr och etapper. Vi åt kinamat och såg Apornas planet på bio, grät samtidigt eftersom det var så sjukt sorgligt men utöver det får den lätt 10/10, så djurig film!!! När den var slut vid 23:30 och VI fick guida taxichauffören hem återstod en lång tid av kvällen med massa skratt, chips och prat om alltifrån religion till det mest skonsamma sättet att döda någon. Båda slocknade utan att vi hann säga godnatt men det kompenserade vi sen när vi vaknade ;)))) 
 
Trots att jag bara har varit vaken i 5 timmar idag och inte gjort ett shit är jag fruktansvärt trött och verkligen räknar sekunder tills jag kan gå och lägga mig igen. Mitt humör gick ner i botten när jag läste skitdåliga nyheter gällande mitt älskade lag men det får ett eget inlägg.....
 
 

Z.L

Don't you think I give a fuck, give a fuck 'bout who you fuck 
 
 

vet att du skiter i hur jag mår

Känner hur hela min kropp bara kräver ett brutalt träningspass där jag får ta ut mig helt och svettas massor, för att sen tappa upp ett långt bad och ha hårinpackning och ansiktsmask och allt sånt där mysigt, cravings!!! Tanken var att jag och Adam skulle gymma idag men eftersom jag vaknade med lite värk i halsen och huvudet vågade jag inte riskera det eftersom vi alla vet hur det slutade när jag gymmade med en förkyldning i våras. 
 
Dessutom har jag och bibbi massa planer inför imorgon och det skulle jag inte riskera att missa för allt i världen. 
 
Har brutal matkoma efter att jag har ätit pannkakor med nutella, jordgubbar och grädde.... Tro mig det var precis så gott som det låter. Eller gått kanske?? Börjar ju tydligen få lite svårigheter med stavningen. 
 

Hold you

Idag är jag fanimej inte on point. Träffade alltså bästa brudarna igår och höll mina grannar vakna hela natten med hjälp av Årby-killar, musik och en jävla massa vodka. Lyckades tappa flera fransar och kissa på mig av skratt när Johanna vurpade men JAG spydde iallafall inte tack och lov, det skötte någon annan så bra så ;)
 
Blev lite spårat fram mot slutet av kvällen när våra fans vägrade dra därifrån men vi sparkade ut dom, pratade om allt från spöken till ex med Mr. L i tre timmar efter det innan jag somnade någon gång efter 05:30. 
 
Idag har jag bara städat bort spår från gårdagen, sovit och ätit chips i brutala mängder..... 
 
Nej bilden är inte min men eftersom vi drack champagne igår så är det faktiskt helt okej. 
 

Action

I torsdags blev det en reunion när jag, Ida, Tuva, Bella & Christa träffades på stan för första gången sen studenten. Satt på en uteservering i flera timmar och åt, pratade, skrattade och bara myste, en kväll i världsklass helt enkelt!!! 
 
Sen dess har jag hunnit med att bada inte bara en utan två gånger, frågar mig en än gång vem jag har blivit hahaha. 
 
Ska fixa mig och börja dra mig in mot stan om cirkus 2 timmar för att möta mina locas och kröka, skriv om ni är intresserade!!! Puss 
 
 

blackout

Ytterligare en shoutout till Johanna som tack vare sin skarpa blick och vassa hjärna såg att jag hade skrivit "gott i konkurs" istället för "gått i konkurs", skyller på att jag inte har varit i skolan på över en månad och aldrig mer ska tillbaka dit för den delen. 
 
Ska leka storbloggare nu och göra lite reklam men om ni ska göra fransförlängning i Eskilstuna, gå till fucking Salong Fakelook i gamla stan och fråga efter Jonas!!! Så jävla snäll och rolig, otroligt noggrann och dessutom otroligt prisvärd. Vet flera andra salonger som har dyrare pris och sämre hållbarhet på fransarna vilket får en fet tumme ner. Gjorde alltså påfyllning idag och trots att de inte blev riktigt lika långa som förra gången är jag verkligen supernöjd. 
 
Utöver det fick jag hem mitt mobilskal med en elefant på och drack äcklig energidricka............. 
 

ingen är som jag, hejdå ha det bra

Vill du ha mig, ta mig, va mig 
Klär din nya som hon var mig 
 

even if it's just in your wildest dreams

Har nyss lekt wifey och lagat mat, diskat & hängt tvätt, vem har jag blivit??? Från lataste snorungen till värsta frumaterialet. Skämt åfuckingsido, för det första har jag alltid varit en av få hjälpsamma familjemedlemmar och för det andra är man inte frumaterial för att man gör hushållsgrejer för det är INTE bara tjejernas uppgift så dö alla mansgrisar. Utöver det har jag sovit och kollat på tv, hann även med att träna en snabbis nu på kvällen och aa mer än så bjöd väl inte denna dag på. 
 
Min tid för nya fransar ändrades tack och lov tills imorgon, mina har verkligen gott i konkurs så jag är bara glad för det. 
 
Utan att låta som en brat nu men jag är fett glad över att jag inte stress-skaffade ett jobb till sommaren för seriöst typ alla mina kompisar utom Johanni klagar över deras jobb och att de är trötta lalala, så jag känner att jag gjorde rätt i att "vila upp mig" och bara leva life under denna sommar och sen söka jobb till hösten.
 
 
Dessutom fick jag tillräckligt mycket pengar vid studenten/min födelsedag så jag behöver inte direkt äta knäckebröd eller leva fattigt heller hahaha. Visst fick jag en hel del tvivlande blickar av mina lärare och jag såg verkligen hur lat de tyckte att jag var men who fucking cares, testa att vara i min sits alltså jag höll ju på att gå under helt. Lyckligtvis nog har alla andra backat mig och mitt beslut och det är det enda som räknas, puss 
 

preach

Idag är det alltså ett år sen jag fick den stora äran att bevittna MITT lag Portugal plocka hem EM-titeln. Laget som ingen innerst inne trodde på men som visade sig vara starkare än exakt alla motgångar. Hur Cristiano Ronaldo ledde dem hela vägen ända in i mål trots att han skadades och blev utburen på bår i finalen efter endast 20 min är något jag aldrig glömmer. Hans leende när han sen fick lyfta trofén som bara var deras och ingen annans är något jag alltid kommer att minnas. Te amo. 
 
Träffade Ida på stan i fredags och hann boka tid för påfyllning av mina fransar och köpa shorts innan vi köpte jordgubbar, vindruvor, kakor och dricka och satte oss på Strömsholmen och bara myste i det otroliga vädret. När kvällen närmade sig kom Jossis och chillade hos mig innan vi somnade tidigt och vaknade sent. 
 
Fick nyss reda på äckligaste grejen och det bara kryper i hela min kropp men jag säger inte vad det gäller för jag är så hemlig så. I fredags var det även ett år sen jag piercade tungan för er som undrade, crazyyyy. 
 

big homie better grow up

Hej alla läsare (typ 2 st) men aja. Sen jag skrev sist har det inte hänt så mycket, glömde skriva slutresultatet av Confederations Cup men Portugal tog alltså hem tredjeplatsen och Tyskland vann hela cupen när de äntligen fick Chile att sätta sig ner i båten. Nu är det officiellt att kära Pepe lämnar oss efter så många år eftersom Real Madrids överhuvud är lite snedvridet, vi tackar dig för allt du har gjort och det har varit en ära att få följa din utveckling. Från att ha stampat Messi i huvudet till att bli snällaste killen på planen och en av de bästa backarna i världen, all kärlek.
 
För övrigt har det väl inte hänt sådär jättemycket, jag röker var femte minut och låtsas som att energidricka inte innehåller socker nu när jag inte längre äter onyttigt på vardagar. Det sjuka är att jag kan dricka typ fyra liter läsk utan att känna något alls, men så fort jag äter lite glass får jag ångest??? Kalorier som kalorier liksom, sjuka hjärna. 
 
Gymmade igår för första gången på cirkus 1,5 vecka och det gick tack och lov förvånansvärt bra!!! Ska träffa Ida imorgon och sen återstår det att se vad som händer och sker i helgen. Juste har solat i ungefär fyra timmar idag också så att ni vet. Hadeee 
 
 

men jag ser igenom varje drag

Under mina 19 år här på jorden har jag, utan att skryta, träffat jävligt många killar. Endast 3 av dessa killar har jag haft genuina, innerliga, och ofrånkomliga känslor för. Jag har krigat, offrat och kan med handen på hjärtat säga att jag gjorde allt för dessa killar. Utan att få något tillbaka. I det långa loppet stod jag ensam kvar och jag vill inte ens tänka på hur extremt många gånger jag har gråtit över dem. 
 
Relationerna till dem har gått upp och ner, ibland har vi försökt vara vänner och ibland har det gått ett halvår utan någon som helst kontakt. Ibland har jag haft perioder då jag har saknat dem och ibland har jag till och med nästan glömt deras namn.
 
Idag hörde två av dessa tre killar av sig till mig och frågade vad jag gjorde och om jag hade lust att ses. Vet ni vad jag svarade? På ett enkelt och trevligare sätt än vad de egentligen förtjänar så svarade jag nej. Inte ens i min vildaste fantasi hade jag vågat drömma om att jag en vacker dag skulle kunna säga nej till dessa killar. Men det gjorde jag, och det sved inte ens. En liten del av mig vill fortfarande vara deras loyal booty call men det kommer aldrig att hända igen, för jag antar att jag har mognat, växt upp och insett mitt värde. Jag är värd så otroligt mycket mer och när jag nu har fått denna underbara insikt, är jag så fucking stolt över mig själv.  
 
 

jag vill göra xoxo med din kropp

Galnaste, bästa helgen någonsin. Sofia kom till mig runt 20:30 och jag har blivit världens största fjortis för jag blev alltså dyngrak på två glas vin och tre cider, hann spy både en och två gånger innan det var dags att dra vidare mot stan. Att det nästan var helt dött på Harrys stoppade inte oss, vi drack blåa shots och körde sanning eller konka med random killar, spillde ut deras drinkar och snubblade hela tiden när man försökte leka sexig. Tydligen funkade det ändå för jag hade 2 fans som klängde på mig i flera timmar när jag dansade. 
 
När krogen stängde var kvällen inte slut eftersom jag drog till Strömsholmen och mötte Mr M, satt där tills det blev ljust ute och pratade, kedjerökte och bara myste, fick även min "present" med råge ;) ;) ;) 
 
Efter endast två timmars sömn gick jag upp lite lagom ostadigt och fruktansvärt illamående, men lät inte det förstöra våra planer. Johanna kom till mig strax innan halv 11, åt donken i Strängnäs innan vi blåste till Stockholm med musik och skratt på hög volym. Mall of Scandinavia i sig var väl ganska överskattat, massa konstiga affärer och ännu värre människor men det var verkligen en upplevelse, fick åtminstone med mig två tröjor och en badbomb från LUSH <333 
 
Bilresan hem var i samma klass som bilresan dit, att gasa inför väghinder, köra om massa bilar och äta donken x2 med världens bästa tjej är seriöst life. Trots att jag var sjukt bakis och mådde illa emellanåt var det en otroligt bra dag, sov 13 timmar inatt och idag ska jag bara försöka återställa mig själv hahaha. Puss
 

RSS 2.0