11:33

Hej. Är hemma och äter Ica Basic kakor och energidricka med eftersmak av gummi istället för att vara i skolan eftersom vi fick en 3 timmar lång håltimme, hade jag fått reda på det lite tidigare hade jag självklart inte gått på morgonens första lektion men så var alltså inte fallet. 
 
Ska tillbaka om en timme då jag & brori är representanter för vård och omsorg idag när alla (äckliga) 02:or ska komma dit och kika. 
 
Trodde att Portugal hade segern som i en liten ask i träningsmatchen mot Sverige igår men så blev det inte, trots två mål av bland annat min kärlek förlorade dem med 3-2 och jag ska räkna sekunder tills man får reda på när returen går här i Sverige (!!!!!!!!!) 
 
Förövrigt är det regnigt och kallt ute och det var väl ungefär det jag hade på hjärtat. Adios
 
 

Make that money girl

Rätt lugn och tråkig men välbehövlig helg som slutade jävligt bra eftersom jag fick finbesök nyss hohoh, har käkat chili con carne (så jävla fult namn) och sträckt nacken men jag överlever. 
 
Vi alla kan ha en tyst minut för att Sverige fetkrossade Vitryssland igår och gick om Holland i poängtabellen, hann även se de sista minuterna av Portugal - Ungern där mitt livs kärlek gjorde 2 mål, varav ett på frispark ;)))) 
 
Skulle ha behövt plugga jättemycket men en av mina största talanger är ju att skjuta upp saker så det har alltså inte inträffat. Imorgon ska vi till Konstmuseet och det blir säkert väldigt estetiskt och mysigt men grejen är att jag ska gymma efteråt och det här ligger ju liksom i andra änden av stan så jag är fett besvärad men men..........
 
Övningskörde fram och tillbaka till Hälleforsnäs idag och fick med mig en fet tröja från Lager157, hoppas alla små loppor har haft en bra helg, xoxo 
 
 

boy, let's not talk too much

Vet seriöst inte hur jag ska börja mina inlägg, ba tja tja bloggen. Blev bjuden på 2 fester och var farligt nära på att gå ut idag men slutade ändå med att jag sitter hemma hahah har verkligen ingen ork. Lyckades samla tillräckligt med krafter för att köpa nya skor åtminstone, äntligen är Stan Smith mina!!!! Som jag har längtat. 
 
Har även skaffat swish och hela faderullan nu så ni vet vart ni ska vara sociala ;) 
 
Hade ett stort prov och en fet jävla redovisning och båda gick lite halvdåligt, det bästa hittills på denna vecka var när jag & brudarna åt max igår för att vi hade lång lunchrast HAHAHA livet alltså <3 
 
Men ja nej har väl inte sådär jättemycket mer att säga....... 
 

06:31

Hej alla små fågelungar!!! Klockan är alltså 06:31 och pro som man är vaknade jag hela 40 min innan mitt larm gick på. Att återförenas med mina brudar och Mr. H var det enda positiva skolan hade att erbjuda, utöver det har vi bara fått massa uppgifter, prov och examinationer kastade i våra ansikten. 
 
Första lektionen idag är en av veckans värsta, nämligen bild..... Har inget emot ämnet i sig då jag kan skryta med att jag har studerat konsthistoria om chansen ges samt att vi ska till Konstmuseet och titta på en utställning om typ snippor, MEN... Då ca 88% av gruppen består av äckliga teknikare har jag alltid lite ångest. 
 
Var på gymmet igår efter en veckas frånvaro, har liiite känningar i ryggen men tänker bara skita i dem och låtsas att det är träningsvärk. 
 
ALLTSÅ MÅSTE HA MJUKISAR IDAG FÖR ATT MINA JEANS RÅKADE FÖLJA MED ADAM TILL LANDET. Jag älskar verkligen mjukisar men idag är jag bara inte på humör för det men aja har ju inget val så. Nu ska jag gå och böja mina fem blekta halmstrån till ögonfransar, ha det
 
 
 

länge har dom levt på vårat lidande

Tja tjena tjo sexbombs, fruktansvärt sliten Sanna här efter endast 3 timmars sömn. Mötte världens bästa brudar igår och förade hos mig, våra planer gick i kras när det var 20årsgräns på krogen men det ordnade sig ganska bra när vi mötte ett gäng grabbar som bl a innehöll min sommarkärlek. Hamnade hos honom och drack lite där innan vi drog till Harrys där vi även fick sällskap av två andra lite speciella snubbar som snurrade oss på dansgolvet tills man ville spy, var där tills det stängde och sen blev det massa drama innan vi slutligen var hemma runt halv 4. 
 
Råkade visst hamna hos honom idag också, intalar mig själv att det endast var för att "rensa luften" men aa vetefan. Imorgon är det alltså back to school som gäller efter sex veckors frånvaro och jag är så långtifrån redo man kan bli. Puss 
 
 

you hate that you want me

Denna kväll skulle egentligen ha spenderats med "bae" då vi löste allt igår men sen fuckades allt än en gång och jag fucking pallar inte mer så nu ska jag aldrig mer nämna honom här, hahaha har gjort det i typ 3 inlägg MEN ÄNDÅ.
 
Innerst inne vill jag bara gråta och skrika, ligga i mitt rum med min rullgardin nerdragen och hata exakt allt och alla men istället är jag "glad" som vanligt. Dessutom lottades vi mot fucking jävla äckel Bayern av alla tänkbara lag :))) Kunde iaf träna som ett jävla djur, ain't nobody gon' stop meeee. 
 
Det bästa denna dag har bjudit på var ett långt telefonsamtal med min bibbi, utan dig vore jag död för längesen asså 100%. 
 
Nu ska jag äta chips och lyssna på Zaras nya album resten av kvällen, kommer nog hinna med att tycka lite synd om mig själv också. Puss på alla snälla trevliga glada som inte är svartsjuka och kontrollerande hejdå 
 
 

mmh

 
 
 
 
 
 
 

six feet under

Skrev inget igår eftersom jag bara ville skjuta mig själv och därefter gräva ner mig ungefär lika långt som rubriken lyder. Kvällen med bae började helt magiskt, vi käkade pizza och jag lyckades varken spilla eller smaska och allt var verkligen top notch. Sen där, DÄR, medans han håller min fucking lur kommer nån fuckboy från typ Halland och skriver "älskliiiing". Sen va resten av kvällen förstörd :-) 
 
Han drog till jobbet vid 05:30 och jag somnade om, började storgråta så fort mamma ringde mig på morgonen och aa jag vet seriöst inte vad jag ska säga, vi har inte snackat nått sen dess så vi får väl bara se helt enkelt. 
 
Dessutom lyckades jag än en gång göra illa ryggen på gymmet eftersom jag är besatt av min booty men det känns bättre idag iaf, hann även äta min tredje kebabpizza på en vecka och svänga förbi Systemet eftersom det somsagt blir action på lördag. Hadeeee
 
 

jag vet att du undrar vad jag gör

När man får ett sms som lyder "måste erkänna att jag saknar din röst" asså BIIIIHHHHHH. Nejmen jag är cool.
 
Njuter för fullt av mitt tre veckor försenade sportlov, större delen av gårdagen spenderades i soffan men idag ska jag ta mig in till stan för att gymma och därefter träffaaaa guess who ;)  
Längtar tills helgen då jag & mina babes ska ut och göra stan farlig men vill samtidigt inte att denna vecka ska ta slut, ilandsproblem.......... 
 
Karma slog tillbaks när Barca förlorade mot Deportivo samtidigt som vi vann mot Betis tack vare Cristiano och Ramos, så nu jävlar ligger vi etta igen!!! Puss 
 

save your prayers

På dessa dagar då jag inte har bloggat har jag framförallt hunnit med att göra min sista vecka på praktiken, fick en tavla som brukarna hade gjort till mig och ville bara gråta när jag gick ut igenom dörren för sista gången. Tack för 5 otroligt bra veckor som överträffade alla förväntningar, you'll be missed. 
 
I fredags träffade jag min efterlängtade bibbi, vi fick sisådär 3 timmar där allt var perfektion innan min "bae" plus halva Mellanöstern bjöd in sig själva och allt spårade. Lördagskvällen spenderades med Jossis där vi fick bevittna fuckboy-Robin vinna Mello och när hon hade dragit kom bae som resulterade i att jag för tredje natten i rad fick sovsällskap. JA jag verkar typ ha en bae men mer än så säger jag inte eftersom allt är så nytt. 
 
Barca gjorde det omöjliga möjligt tack vare domaren när de besegrade PSG med hela 6-1 och ingen var argare än jag, men får istället fokusera på att vi vann även returen mot Napoli med 3-1 och därmed är klara för kvarten. 
 
Det var nog allt jag hade på hjärtat just nu, xoxo
 
 

Melissa Horn

som en bekant som hängt sig kvar, för att allting har gått bra
nu vill du vara vän med mig men det vill inte jag

 

easyyyy

Gårdagen bjöd på en efterlängtad promenadseger när vi vann mot Eibar med 4-1 efter mål av Benzema, James och Asensio. Hela åtta av "storspelarna" vilade upp sig inför matchen mot Napoli nu i veckan där vi ska säkra vår plats i Champions League, vamos mi Madrid!!! 
 
 

second chances

Detta blir förmodligen ett flummigt och ostrukturerat inlägg men jag känner bara att jag måste få ventilera mina åsikter och aggressioner litegrann.
När jag hör meningen "snälla, ge mig en andra chans" börjar det rycka lite i ögonvrån, klia nånstans mellan ringfingret och lillfingret och jag känner hur den allergiska chocken börjar närma sig. Ända sedan barnsben har jag fått höra att jag är envis, något som på senare år har utvecklat sig till långsint. Jag värdesätter mig själv, mitt namn och min heder otroligt högt. Jag har svårt att förlåta, men även att glömma. Och därför, hatar hatar hatar jag så kallade second chances av hela mitt hjärta.
 
Tre minnesvärda gånger i mitt liv har jag gett personer en andra chans. Den första gången ljög han mig rakt upp i ansiktet som så många gånger förut och ingenting bra kom ut av det hela. Strike one. Den andra gången (observera att detta är med en helt annan person) var "ge mig en andra chans" bara något han sa i stundens hetta för att få det han ville (mig, för kvällen). Detta visste jag självklart inte om då, eftersom jag naivt trodde att han faktiskt skulle förändras. Strike two. Och slutligen gång nummer tre, där det slutade med att jag blev kränkt, förödmjukad och mordhotad. Strike three. Börjar ni se ett mönster?
 
Idag vet jag att människor inte förändras. Man kan byta hårfärg, form på ögonbrynen och politiska åsikter men ens värderingar och moral kommer alltid att vara densamma. Har en person varit otrogen en gång kan hen vara det igen. Har en person kallat mig för fitta/hora/horunge you name it, kan hen lika gärna göra det igen. Om någon jag ansåg var en av mina bästa vänner gick runt och kallade mig billig bakom min rygg, finns det inga gränser för vad den personen kan göra. 
 
I vår "lilla" stad Eskilstuna känner alla alla, detta är ett faktum som är allmänt känt. Även fast jag inte bryr mig om vad folk tycker är en av mina största rädslor att vara tillsammans med någon, att denne är otrogen mot mig, att jag ger personen en andra chans, och att folk vet om det. Så småningom kommer hela stan veta om det, "där är hon som fortfarande stannar hos honom fast han var otrogen mot henne". Det är så fucking löjligt och patetiskt men jag kan verkligen inte hjälpa det. 
 
Därför har jag så jävla svårt att ge folk andra chanser. Så akta er för att fuck me over bitches, för ni får ingen chans att göra det igen ;))))) oki hejdå 
 
 

nicotine in my blood

 

high average

Var alltså hemma från prarren idag men inte fan hindrade det mig från att gå till gymmet, trots mitt höga alkoholintag och att "musklerna förtvinar av alkohol" som min mamma försökte intala mig slog jag ett nytt PR i squats för jag vet inte vilken gång i ordningen. Är man king så är man. Har precis tryckt i mig en halv pizza och nu sitter jag på golvet och filosoferar typ. 
 
För första gången på jävligt länge får jag inte träffa min andra och bättre halva på hela helgen då hon befinner sig i huvudstaden, så jag får försöka överleva på något annat sätt........................ 
 
Torres blev tydligen knockad igår i matchen mot La Coruna och lyckades svälja sin tunga, casual??? puss 
 

we're giants in a little man's world

Jag hade hypat, taggat, längtat och längtat lite till efter hundradagarsfesten och vad hände...? Jo, jag spydde 4 gånger, kom inte in på krogen och däckade innan klockan hann bli 00. Goals.
 
Resultatet av alldeles för lite sömn och mat kombinerat med alldeles för mycket alkohol blev (självklart) att jag blev fruktansvärt full på ingen tid alls, men jag hade åtminstone en bra kväll med mina brudar när vi äntligen blev återförenade innan allt spårade. 
 
För första gången på länge har jag varit så b a k i s (hatar ordet) att jag knappt har kunnat äta vilket gjorde att jag blev hemma idag och även imorgon, långhelg bitches!!! 
 
Under tiden som jag vacklade runt på stan låg vi under med 3-1 mot Las Palmas när världens bästa klev fram och skickade in 2 bollar i mål som gjorde att vi klarade oss från en förlust, den karln slutar aldrig att imponera. Puss
 
 

RSS 2.0