But you'll never be alone

Det enda som kunde göra min helg ännu lite sämre var att Real skulle förlora, och självklart gjorde vi det. Mot ett jävla blåbärslag. 20 poäng på 10 matcher. Har inga ord. 
 
Var farligt nära på att börja gråta och bajsa på mig inför dagens gruppintervju men det gick faktiskt riktigt bra!!! Inte på den nivån att jag sopade banan med alla för alla var verkligen superduktiga men jag kan sova gott åtminstone. 
 
Gymmade efter det och tack & lov verkade smärtan i låret bara vara en sträckning för jag kunde köra squats utan problem plus lite tunga ryggövningar som gick finfint. 
 
Har ätit kebab och ska spendera resten av kvällen i sängen innan det är dags för en av mina absoluta favoritaktiviteter, nämligen att sova 
 

I think the storm ran out of rain

Jag höll mig alltså skadefri i cirka en vecka innan smärtan var framme igen, denna gång i framsida/utsida lår eller quadriceps som det så fint kallas. Blir både frustrerad och besviken, har inte gjort illa mig en enda gång på nio månader och nu TVÅ fucking gånger inom loppet av en månad? 
 
Utöver det ägnade jag även lördagen åt att kolla på vikings och äta nutella, kan man inte träna sin booty får man äta massor istället för att inte tappa volym... 
 
Köpte fyra feta vinglas idag lagom passande till nästa helg då det ska drickas vin inte bara en utan två gånger, som jag längtar. Är hungrig och vill bara dra täcket över huvudet, see you 
 

chasing what we left behind

Ett stort grattis på födelsedagen till killen som fångade mitt hjärta utan att behöva anstränga sig redan första gången jag såg honom, vi föralltid storebror. 
 
Har kirrat en gruppintervju på måndag (stryp mig sakta tack), firat Adam och ägnat resten av dagen åt att plöja igenom avsnitt efter avsnitt av Vikings. 
 
Varför jag ens är vaken fortfarande har jag tyvärr inget vettigt svar på så därför ska jag sova nu, nattiiii 
 

She will be loved

I måndags var jag och Johanna på tuna park för jag vet inte vilken gång i ordningen under denna höst, väldigt bra tidsfördriv när man har för mycket fritid ;) 
 
Igår fick jag finbesök från Västerås som underhöll mig tills klockan började närma sig 00, efter det drog jag ut för att ta en snabb runda och massa skitsnack med the bear. 
 
Idag gick jag till stan i konstant spöregn för att köpa en present till Adam, därefter gymmade vi och det inträffade en liten grej som jag fucking bara inte kan släppa. Jag står och kör squats, och fram kommer en wannabe PT som tror att han kan allt och ba "tänkte bara säga att det är bättre om du gör så istället för så", aa men din lilla tomte fokusera på din egen träning istället för att kolla på mig så blir vi alla nöjda och glada. 
 
Efter det åt vi mat på donken för andra gången på tre dagar och sen dess har jag legat i sängen, fick alldeles för lite sömn inatt men eftersom jag roade mig med annat ska jag inte klaga!!!
 

No words needed


Put up a fucking fight for what you love

 
 

Men så fort jag tänker på dig ökar pulsen

Tanken var att få ytterligare en legendarisk myskväll med Johanna igår vilket vi i och för sig fick men med lite andra omständigheter än vanligt... Men mer än så avslöjar jag inte!!! 
 
Trots endast tre timmars sömn, konstant yrsel och alldeles för lite frukost drog jag och Adam till gymmet där jag körde squats för första gången på tre veckor. Det faktum att jag har tappat hela 10 kg får mig att vilja gråta men det är bara att kriga lite extra hårt. 
 
Har ägnat denna dag åt sovande och pizzaätande och nu ska jag återigen sova, nattiiiii 
 

Are you with me

Fast jag hatar hösten/vintern och alla jobbiga saker som tillkommer med dessa årstider måste även jag erkänna att det är riktigt fint med gula/orange löv mot en klarblå himmel. Detta försökte jag fokusera på nyss under min promenad när jag var svettig, kissnödig och bara ville dö, positiva tankar ni vet ;) 
 
Real fick "bara" med sig 1-1 mot Tottenham fast vi hade hemmaplan och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det, att Sverige lottades mot Italien i playoff däremot kan jag redan nu säga är en riktig mardröm. 
 
Ilandsproblem när man inte vet om man ska tvätta håret eller inte inför morgondagens planer.... Får fundera på det medans jag äter klyftpotatis med ketchup, hadeee
 

Big lie

Fredagkvällen spenderades som sagt med min gäri då vi trollade fuckboys på tinder, åt massa chips, pratade, skrattade och bara myste. Underbar kvalitetstid som vanligt. 
 
Igår fick jag äran att bevittna matchen mellan Real Madrid och Getafe som mestadels bestod av nervositet för min del då ingenting verkar funka sådär superbra för oss just nu... Tillslut gick vi ändå därifrån som vinnare efter mål av Benzema & Cristiano Ronaldo vilket är det enda som räknas. 
 
Utöver det har jag kört ett axelpass och gått mina promenader, jag tror att mitt knä snart är återställt men vågar inte spekulera riktigt än. Fan vad jag tjatar hahahaha hejdå
 

Update

Kom på nu att den förra rubriken blev felstavad då det stavas groupie HAHAHAHA, skyller på att jag inte har gått i skolan på mer än fyra månader men aa alla människor felar. Godnatt <3

Dude, your girlfriend is a groopie

Har inte sovit middag på 2 dagar (hör och häpna) så ska stänga mina små ögon väldigt snart. Får damp på mig själv som leker iskall men ändå smälter som glass i solen när ens gamla bae hör av sig trots att det var 1.5 år sen vi sågs sist. 
 
Träffade min Hällbypingla idag som redan är i sjätte månaden (!!!). Vi åt kakor, kollade på Gossip Girl och bara snackade massor eftersom det var mer än en månad sen vi träffades sist.  
 
För er som vill höra min proffssummering angående fotbollen kan jag berätta att Portugal gick direkt till VM tack och lov och Sverige går till playoff, vilket var oundvikligt. Imorgon är det fredag och den ska spenderas på bästa sätt, nämligen med min gäriii.
 

Força Portugal och heja Sverige???

Inom lite mer än en timme kommer jag tillsammans med resten av Sverige och resten av Portugal sitta och bita på naglarna. Om Sverige vinner mot Holland idag samtidigt som Vitryssland tar poäng mot Frankrike är Sverige klara för VM.
 
Om Portugal vinner mot Schweiz idag är även de klara för VM. Om däremot både Sverige och Portugal förlorar idag, tvingas de till playoff. Där mardrömmen kan inträffa för andra gången - att de måste möta varandra. 
 
Mitt svenska blod kombinerat med min kärlek till Portugal och framförallt deras lagkapten kommer än en gång att ställa till det för mig om de tvingas mötas igen. Håller alla tummar och tår för att både Sverige och Portugal vinner ikväll och därmed kvalar direkt till VM, Heja Sverige & Força Portugal!!!
 

Gold on my teeth and on my neck

Gick ca 6 km i konstant spöregn idag och frågade mig själv gång på gång om jag var dedicated eller bara totalt dum i huvudet, men kom slutligen fram till att det lutade åt det första alternativet ;) 
 
Jag vill ha pengar och sommar, kunna träna igen, tatuera mig, festa, dansa och bara leva life. Istället är det rå jävla höst, man är utfattig och kan därför inte göra något av ovanstående. Men så småningom mina vänner, så småningom. 
 
För er som undrar blir mitt knä successivt bättre, kan fortfarande inte göra squats (heartbreaking) men kan åtminstone gå på toa obehindrat. Känner hur min booty blir mindre för varje dag som går så ska träna like there's no tomorrow sen när möjligheten finns. 
 
Jag sa att jag skulle hitta mig själv i somras men det är ju egentligen nu man gör det? Då höll jag mig sysselsatt med massor av roligheter och nu har man verkligen all tid i världen åt att fundera, filosofera och promenera. Så vi får se vart det leder!!! 
 

I ain't too proud to tell you that I cry sometimes

Måste ha varit skapligt hög när jag skrev mitt förra inlägg (önsketänkande), förutom att jag skrev fel rent grammatiskt skrev jag även att Sverige kan vinna sin grupp när jag menade att de kan och till 99.9% kommer att ta andraplatsen hahaha. Var ju ganska nära iaf. 
 
Även denna dag fick jag kvalitetstid med min baby när vi åkte till Ö&B, kollade på kaniner och luffade på Jysk. Som jag har sagt innan spelar det ingen roll vad man gör med den lilla shawtyn för allt är verkligen perfektion oavsett. 
 
Trots att jag har sovit större delen av eftermiddagen ska jag lägga mig tidigt idag, så att ni vet... 
 

Turn off the lights

Hade tänkt mig en lugn och skön helg på landet men det slutade i att jag kände mig kvävd av min egen familj vilket resulterade i att jag drog in till stan helt spontant.
 
Att komma till en helt mörk lägenhet en lördagkväll blandat med massa känslor fick mig att storgråta några timmar innan min andra halva kom och saved me. Åt glass på donken och bara åkte runt och lyssnade på musik, så välbehövligt och sån guld människa. 
 
Måste kommentera fotbollen också, alltså att Island krossade Turkiet med hela 3-0 och att vi ser ut att vinna hela vår grupp trots motstånd i form av Frankrike och Nederländerna??? Går inte att räkna alla skrällar detta VM-kval bjuder på, heeeelt galet. 
 

pull up on lil' shawty

Träffade somsagt min shawty igår och pratade bort några timmar, kollade på film och åt godis, kladdkaka & nachos med guacamole innan vi somnade sida vid sida medans regnet tilltog utanför fönstret (tro mig det var precis lika romantiskt som jag får det att låta). 
 
Gud måste vara väldigt determined att jag ska hålla mig borta från gymmet och aktiviteter överhuvudtaget i helgen då jag förutom min knäskada också har blivit förkyld :(((
 
Såg en snubbe igår som jag har träffat några gånger utspritt under lite mer än ett år (oftast efter utgångar) med en tjej, och jag blev så jävla svartsjuk??? Blir förvånad över mig själv för det kan mycket väl ha varit en familjemedlem men självklart föreställer man sig det värsta. Dock borde inte det spela någon roll för han har, precis som jag, all rätt i världen att träffa precis vem han vill. I mörkret utanför Ica och utan alkohol i kroppen låtsades vi inte ens se varandra fast vi träffades sist i fredags, men psycho-Sanna ville bara gå fram och slå ner både honom och henne... Skapliga issues. 
 

we'll be back in the morning

Hejhejhejhej!!! Mina dagar ser i stort sett likadana ut numera med övningskörande, jobbsökande, träning och sömn om vartannat så därför finns det väl inte sådär överdrivet mycket att säga. 
 
Jag och mamma köpte världens tyngsta byrå i måndags eftersom det ska ske några förändringar på mitt rum, den jäveln måste ha bidragit till att jag knappt kan böja/räta ut mitt ben eftersom jag har så fucking ont i knät.... Kan självklart inte träna då heller :)))
 
Solen skiner och jag ska träffa min baby ikväll, hejs 
 

RSS 2.0