I only love my bed and my momma

Dag tre av totalt tio traineedagar avklarad. När man hör ordet trainee tänker man ju typ på praktik, att man får gå med nån erfaren och inte göra så mycket själv. Detta är rena rama motsatsen, vi blir kastade till hajarna direkt. Skämt åsido, vissa kunder är otroligt gulliga och vissa vill man bara putta ner för ett berg. För er som inte vet jobbar jag alltså på kundsupport för Bredbandsbolaget. 
 
Utöver det så är jag lite halvförkyld och vågar därför inte riskera att bli sämre genom att gymma, behöver jag ens skriva att jag har noll energi? :-) 
 
Det enda positiva jag har att förmedla är att vi vann med 4-1 mot Valencia och att det är fredag om två dagar, tagga!!!!! 
 

Du är mitt ankare

Trots en skämmig match som resulterade i ett uttåg ur cupen och massa nervositet inför provet som gav oss certifikat på jobbet har jag haft en bra vecka. Man skulle ha 80% rätt, gissa vem som hade 80.86% hahaha första gången i mitt liv som jag har tur. 
 
Planerna för dagen var en 20årsfest som tyvärr blev inställd pga tråkigheter, detta gjorde att jag och Ida drog en spontan utgång igår eftersom vi redan hade köpt gottigheter och var in the right mood. 
 
Massa vin, Lamix på scenen och ett fullproppat Upstairs med min favorittjej kan verkligen inte gå fel. Några 08:or drog upp oss till deras VIP-bord och vi blev bjudna på shots, synd att klaga ;) 
 
Träffade min beba idag för en snabb runda på tuna park och därefter bakislunch på donken, fick både fysisk & mental energi. Nu ska jag äta massa tacos ciao 
 

you left your mark on me

Om vi ska börja med lite positivitet så kan jag berätta att vi mötte Deportivo i söndags. Efter denna katastrofala säsong hade jag varken spekulationer eller förhoppningar utan var mest likgiltig. Gissa vem som blev så glad så att tårarna rann sen? Vi förnedrade, krossade och mördade. Vi vann med 7-1. Nej, motståndet var inte det bästa men det var så jävla skönt att få tillbaka självförtroendet och se att vi fortfarande KAN spela som Real Madrid. 
 
Idag känner jag mig som en trasig clown. Jag har mått illa hela dagen, haft huvudvärk och käkat alvedon i en vecka i ett patetiskt försök att hålla förkylningar så långt borta som möjligt. Men förhoppningsvis blir det bättre efter lite mat och sömn (mycket). Godnatt 
 

Hon sa hon gillar fitness

Skrattar åt mig själv när jag inser att jag skrev "växt" istället för "vuxit" igår. Det är alltså cirka sju månader sen vi tog studenten och jag har redan glömt bort den mest grundläggande grammatiken??? 
 
Nyss var man glad för att det var fredag och helg och nu är det söndag och ångest igen. Livet är härligt. 
 
Det enda vettiga jag har gjort är att kolla på American sniper och ätit pizza för jag vet inte vilken gång i ordningen. Försöker intala mig själv att mat är mat oavsett och MAN BEHÖVER MAT för jag orkar fan inte hålla på att räkna kalorier och "dra ner på det onyttiga" osv. Spyr bara av att skriva det. Självklart ska man ha en viss balans men man behöver inte överdriva. Ingen kommer tacka dig för att du äter en morot istället för en pizza, inte ens din egen kropp. Rättare sagt, definitivt inte ens din egen kropp. 
 
Det är fett kallt ute idag också. Pöss 
 

you a fan already

Buenos dias!!! Igårkväll var jag så trött att jag hade feber men efter 11 timmars sömn mår jag bra, så fucking skönt att få vakna av mig själv istället för ett alarm alltså ni anar inte... 
 
Även vecka två av totalt tre utbildningsveckor har passerat relativt smärtfritt, som jag nämnde tidigare är utbildningen riktigt svår men att min grupp är så otroligt bra underlättar en hel del!! Har redan ångest inför provet på torsdag men det är inget att tänka på nu. 
 
Utöver det har jag hunnit med att gymma två gånger, den ena gången blev jag uppraggad av en snubbe som trots alla mina hintar vägrade att sluta prata med mig och den andra gången blev jag uttittad av två ryska tjejer, men det blev lyckat ändå. Det jag försöker göra nu är att bygga booty utan att låren växer ytterligare eftersom det är dem som har växt mest, vilket innebär att jag lägger mer fokus på bl a utfall än squats just nu. 
 
Äntligen fick vi till en vinst, visserligen bara 1-0 mot Leganes och i 89:e minuten men en vinst är alltid en vinst!!! 
 

Morgondagen är för långt bort

Två saker jag hade glömt bort under min långa tid som sysslolös: hur extremt trött man är på fredagkvällar och hur otroligt fort en helg går. Kämpade emot tröttheten och träffade min favorittjej i fredags för ytterligare en myskväll med massa mat, prat och skratt. Utöver det har jag i stort sett spenderat resten av helgen i sängen, så jävla skönt och så välbehövligt. 
 
Vill egentligen inte kommentera fotbollen men kan bara inte lämna det osagt. Vi förlorade mot Villareal med 1-0 igår och ligger nästan 20 poäng bakom ligaledarna. Jag brukar försvara Real i alla lägen men nu har jag verkligen ingenting att säga. 
 
I måndags var det två år sen mommo lämnade oss vilket resulterade i att jag grät som ett barn till och från hela kvällen. Hoppas du sover gott min ängel, hasta que nos volvamos a ver. 
 
Var på Tuna i onsdags och köpte tre tröjor, ett halsband och ytterligare en rosa mysdress för totalt ca 450 spänn. Behöver jag säga att jag älskar rea? 
 
 

but you don't lie to me

Hello mina solstrålar!!! Tänkte skriva lite snabbt innan jag somnar, kom hem från gymmet för inte så överdrivet längesen och har av oklara anledningar inte hunnit äta, dock måste jag sova strax... Hur sjukt att behöva bortprioritera ett fysiskt behov för ett annat??? 
 
Veckan har faktiskt gått snabbare än förväntat, visserligen är det sjukt mycket information om bryggade routrar, switchar och interna/externa ip-adresser och jag som är både oteknisk och ointresserad av teknik tycker att det är fett svårt OCH tråkigt, men det är bara att kriga. 
 
Tack och lov hamnade jag i en otroligt bra grupp med massa härliga människor vilket är ett stort plus. 
 
Shoutout till min lifesaver som hämtade mig efter gymmet, du vet vem du är <3 
 

you gon' remember my name

Efter att ha skrivit på anställningsbevis, pressat mina muskler till max på gymmet, duschat och sminkat om mig så tog jag ut min sista energi när jag träffade Bonucci för andra gången i torsdags. Vad vi än håller på med vore optimalt om jag inte hade issues men nu är det alltså inte det, ni får sno min dagbok om ni vill ha detaljer... 
 
Något som däremot var optimalt var gårdagen som bestod av en myskväll med min ljubavi. Vi fortsatte med vårt Jersey Shore-maraton, åt massa gottigheter, skrattade och bara laddade batterierna. 
 
På måndag är det alltså min tur att börja jobba och bortsett från kvällen igår har jag haft ångest hela helgen. Sen jag tog studenten har jag chillat, sovit, tränat och festat. Man kan lätt säga att jag har levt värsta lyxlivet och nu ska jag jobba från 07:45 till 16:30 de närmaste fem veckorna, därefter ändras tiderna.
 
Jobbet är både utanför mitt intresseområde och min kompetens, JAG VET att jag kommer få massa kunskap och erfarenhet som kommer löna sig i slutändan men just nu känns det bara helt åt helvete. Jag vill komma längre i livet, göra betydelsefulla saker och se nya platser. Jag vill bli något stort, och för att komma dit vet jag att man måste ta såna här mindre roliga jobb. Trots att man är full av ångest och bara vill gråta så kommer det att vara värt det i slutändan. "Man måste ha en vilja att kämpa, att överleva, att vinna." 
 
Vi hörs senare i veckan om jag inte har hoppat från balkongen, pray for me. 
 

20180104

Godmorgon mina små solstrålar, som ni märker är jag uppe med tuppen för första gången på evigheter. Ska skriva på papper idag eftersom jag alltså börjar jobba på måndag, stryp mig sakta tack.
 
Det är inte det att jag är ovillig att jobba, men under snart sju månaders tid har jag alltså kunnat vara vaken hur länge jag vill, sova hur länge jag vill på morgonen och dessutom ta en nap på två timmar varje dag. FATTA HUR BEKVÄM JAG HAR BLIVIT. 
 
Behöver jag skriva att jag har sovit med smink för att få mer tid nu på morgonen? :-) 
Träffade Jossis igår som är beräknad att föda nästa vecka, så sjukt. Allas liv förändras <3
 
Ska leta upp en Redbull nu, peace 
 

Won't go home without you

Om man bortser från att jag var tvungen att springa ut ur taxin för att ställa mig och spy mitt i gatan samt att Idas mobil blev stulen var gårdagens nyårsfirande lätt det bästa hittills. 
 
Mina bästa brudar + vodka är en kombination som bara inte kan gå fel, spenderade några timmar på Upstairs där verkligen ALLA drog i oss för att få dansa med oss... Livet som eftertraktade. 
 
Tyvärr drog vi hem tidigare än planerat eftersom tråkigheter inträffade, vid 03:30 kom Eskilstunas största gentleman med hamburgare & chicken nuggets till mig och Johanna som vi inte ens behövde betala för, mitt hopp om mänskligheten växer. Har bara legat i sängen idag och ska fortsätta så resten av kvällen, welcome 2018!!!
 
 

RSS 2.0