Pussy so good his ex still wanna fight me

Att vädret påverkar ens humör stämmer verkligen för shit vilka bra dagar jag har haft!! Gårdagen spenderades med Johanna då jag gjorde av med ca 1500 kr på kläder, underkläder, skor & alkohol (ja det var löning).
 
Ingen missade väl att Sverige krossade Mexico med hela 3-0 vilket innebär att vi gick vidare till åttondelsfinalen. Även Portugal gick vidare och möter Uruguay på lördag kl 20, så fucking klart ska jag festa då och riskerar att missa mitt livs kärlek göra sin sista match i en "turnering" som denna (Gud förbjude). 
 
Denna dag har enbart ägnats åt solande och badande med världens bästa mamma, så himla skönt att bara få en dag för oss själva när temperaturen dessutom överstigit 30 grader. 
 
Jag beställde en tröja från Concrete Humanity för ett tag sen och fick hem fel färg, gjorde ett försök och mailade dom och vet ni vad? Idag fick jag hem rätt tröja, plus en annan tröja, tre armband OCH ett handskrivet brev som kompensation. Så backa Concrete Humanity alla mina följare <333 
 

I cut all my niggas off but they would still wife me

Gick upp kl 8 imorse och tog mig till gymmet för ett riktigt monsterbenpass. Svettades flera liter och hade huvudvärk i ca 6 timmar efteråt innan jag fick flipp och tryckte i mig alvedon MEN SÅ VÄRT DET. Insåg också att det endast är tre veckor kvar tills jag & mamma åker till Bulgarien vilket innebär bikinidags. Denna uppenbarelse gjorde att jag kommer att leva på typ kyckling och broccoli dom kommande veckorna samt köra en jävla massa cardio och ännu mera squats. 
 
Skräll att kvällen spenderades i soffan framför fotbollen där Portugal - Iran stod på schemat. Trots en bommad straff från mitt livs kärlek slutade matchen 1-1 efter ett mål av Quaresma vilket räckte för att slå ut iranierna och ta sig vidare till åttondelen, där Uruguay står för motståndet. 
 
Hur ovärt att det var nästan 25 grader idag men ingen sol??? Behöver sola och bli brun tills helgen då det vankas utgång med mina ladies, beställde en body med fucking expressleverans enbart för det hahaha para fanns osv osv. 
 

Hela vägen för gul och blå

Hola! Leker tacktalare på Oscarsgalan men vill bara börja med att tacka alla delaktiga på min födelsedag, för alla presenter & gratulationer. Sötaste tjejen i kassan på Systemet som sa grattis till mig <3
 
Dagen efter var alltså midsommar som spenderades med Ingrid & Bella. Gjorde kransar, åt middag och drack sjuka mängder innan vi hamnade på fest i både Råbergstorp och slutligen i Stenby. Tog ytterligare en runda dit lite senare på natten när bekräftelsebehovet kickade in, träffade Chiellini och var hemma vid 04 ungefär. Vi tog våra första shots runt 14 och dom sista efter 01 någon gång så att jag blev fruktansvärt full var kanske inte så konstigt. 
 
Igår stod myskväll med min andra halva på schemat och den blev självklart extremt bra. Åt kinamat, chips & godis, kollade Sverige-Tyskland (jävla Kroos, jävla Durmaz, jävla målvakt) och bara chillade. Har inte skrattat så mycket på evigheter och fick världens finaste presenter, tack för allt & tack för att du är du. 
 
 
 

playtime

Tänkte skriva ett sista inlägg som tonåring så ska försöka att göra det någorlunda vettigt. I duschen när jag satte i inpackning i mitt torra höliknande hår slog det mig att 20 verkligen är den sista roliga siffran att fylla.
 
När man fyller 10 känner man sig stor eftersom det är tvåsiffrigt. När man fyller 15 får man cykla utan hjälm, köra moppe (och ha sex!!!). När man fyller 18 får man ta körkort och gå på krogen och slutligen, när man fyller 20 får man gå på Systemet. Därefter går det bara utför så man får verkligen passa på och leva lite nu under tiden man inte har åldersnoja. 
 
Har känt mig som ca 16-17 de senaste fem åren men med eftertanke så har jag ändå mognat en hel del och framförallt vuxit i mig själv. Jag har lärt mig att säga nej till saker jag egentligen inte vill göra bara för att tillfredsställa andra. Jag har lärt mig att släppa taget om människor som bara ger en huvudvärk och inte bidrar med något. Sist men inte minst har jag fått en mycket bättre relation till mig själv & min kropp, mycket tack vare min träning men också eftersom jag, som sagt, har mognat. 
 
Imorgon ska jag köpa ca 48 liter vin på Systemet och nu ska jag gå ut och ta min sista cigg som tonåring. I förskott, happy 20th birthday to the hottest person I know - myself 
 

Do you think about it too

Om myten stämmer kommer jag garanterat få fyrkantiga ögon innan sommaren är över efter allt tv-tittande. Portugal - Spanien slutade 3-3 efter ett hattrick av världens absolut bästa Cristiano Ronaldo som än en gång tog en plats i historieböckerna. Det andra mest nämnvärda är nog att det blev 1-1 mellan Island & Argentina samt att Tyskland förlorade med 1-0 mot Mexico. 
 
Igår var det premiär för Sverige vilket bevittnades med Johanna och glass i stora lass. Världens bästa sport med världens bästa tjej, kan verkligen inte bli bättre. Att vi dessutom vann med 1-0 efter ett straffmål av Granen gör inte saken värre. 
 
Vet inte vad som låg i luften igår en halvregnig måndag för inte bara en eller två utan TRE av mina favoritfans frågade om jag ville träffas... Och jag sa nej till alla och gick och gymmade istället??? Kände redan innan att det inte skulle sluta bra så jag besparade mig det helt enkelt, det kommer fler & bättre tillfällen boys. 
 
Blev väckt för en timme sen pga att de renoverar lägenheten bredvid men ska träffa Jossis ganska tidigt så det är lugnt. Fatta att jag fyller fucking 20 i övermorgon!! 
 

Tell me why I can't get no relief

Godmorgon!! Det är fredag, solen skiner och min förkylning börjar sjunga på sista refrängen. Gårdagen spenderades i Västerås med min andra & bättre halva. Gjorde av med ca 1000kr på bl a påslakan, doftljus, underkläder och en Sverigetröja. Behövde jag nått av det? Nej. Ville jag ha det? Ja. Har jag all rätt att unna mig saker? Fuck yes. Skrattade från hjärtat för första gången på länge, tack beba för en underbar dag. 
 
På onsdagkvällen fick jag finbesök av Mr A och jag är fortfarande sliten pga för få timmar sömn, kan även ha att göra med min förkylning men helt klart värt det oavsett vad. 
 
Har laddat ner Tinder igen med enda syftet att hitta en midsommarfest, hur desperat hahaha. VM började igår när ryssarna körde över Saudiarabien med 5-0 och ikväll väntar matchen som jag har längtat efter mest, nämligen Portugal - Spanien!!! 
 

solo

Är ensam hemma, hungrig och förkyld. Stod och diskade för en timme sen och fick en dejavu när jag insåg att jag är på nästan exakt samma ställe som för ett år sedan. Arbetslös, utmattad och utan några planer. Den enda skillnaden är de ca 35 000 kronorna på mitt konto som gör att jag faktiskt kan njuta av det. Jag har slitit som ett djur hela våren för att kunna leva life nu i sommar - klart som fan att jag tänker göra det. 
 
Får damp på mig själv än en gång, ville ha fransförlängning till min födelsedag men självklart är alla salonger fullbokade tills början på juli. Trots att över 365 dagar har passerat är jag precis lika osmart som förra året när jag väntade till veckan innan studenten (!!!!!!) för att boka tid. Tackar fortfarande gudarna för att jag lyckades. 
 
Fatta att VM börjar denna vecka, som jag har längtat <3
 

20180609

Jag har fucking slutat på mitt jobb!!! Oron över mina eventuella tårar var absolut inte obefogad, att säga hejdå till folk jag tycker om är bland det värsta jag vet och jag grät hela vägen hem. Kramades med mina grabbar, skrev ett gulligt mail till mitt team och fick bara höra fina ord av min teamleader innan jag drog därifrån utan att se mig om. 
 
Spenderade kvällen i Jossis soffa med bebismys, prat och kladdkaksätande innan Mr. A kom och hämtade mig. Chillade i hans bil och tittade på vildsvin i fyra timmar medans solen gick upp, var hemma efter 03:30 och slocknade direkt. 
 
Blev förkyld redan igår förmiddag och sen dess har det blivit ca 20 ggr sämre. Har hög feber och ont i kroppen men försöker ändå tvinga i mig massa mat eftersom jag har flera roliga planer och bara vill bli frisk nu nu nu. Ska träna hårdare än nånsin så fort mitt mående tillåter för jag känner hur min kropp verkligen går under efter alla timmar av stillasittande. 
 
Tack Telenor för den här resan som tyvärr inte var alltför bra, men jag fick åtminstone bra vänner, en jävla massa kunskap och ännu mer erfarenhet. 
 

Far away but still so near

Jag har suktat, längtat och gråtit av tanken på denna dag de senaste fem månaderna och nu när den äntligen är här känns det.... Lite sisådär? Att få dra ifrån världens sämsta arbetsplats och aldrig mer komma tillbaka är obetalbart men jag är redan rädd för att jag kommer att gråta när jag ska säga hejdå till mina kollegor hahaha.
 
Vet att ni aldrig kommer läsa detta men tack Björn, Jens, Elin, Veronica, Mathias, Allie & Johanna för all hjälp. Ni har varit de bästa tänkbara kollegorna och utan er hade jag begått självmord redan efter första veckan. Tack Mattias för allt du lärde mig, att du tröstade mig när jag grät och gjorde mig jävligt duktig. Ni var det enda bra med detta ställe. 
 
Fick endast fem timmars sömn inatt eftersom jag var ute på äventyr med en filur jag träffade på krogen, har dock hela sommaren på mig att ta igen förlorad sömn så det kunde vara värre.  
 
Hade egentligen velat festa järnet imorgon, fira med champagne och bara leva men då nästan alla mina loppor är upptagna ska jag istället ha chillkväll med min gäri i Torshälla, något jag absolut inte klagar på. Ska föna håret och måla naglarna nu, måste lämna stället med stil ;) 
 

Three days out

Ser ni rubriken? Efter exakt fem månader av ångest, inre stress och fruktansvärda arbetsvillkor är det alltså bara tre dagar kvar tills jag lämnar Telenor bakom mig för resten av mitt liv. Känns pyttelite vemodigt då jag som sagt älskar mina kollegor (FAN VAD JAG TJATAR!!!) men arbetsplatsen är inget jag kommer att sakna. Min teamleader berättade idag att jag hade näst bäst samtalstider i vår grupp, skönt att veta att man åtminstone gör ett bra jobb trots att man hatar det, hehe. 
 
Blev nästan 8000kr fattigare idag då vi betalade in resan vilket svider i plånboken, men jag förstår inte ens varför jag ältar?? Ja shit vad synd det är om mig som frivilligt har bokat en resa som jag nu självklart behöver betala för. 
 
Jag var en av dem som klagade mest över den extrema värmen eftersom jag jobbade i stort sett varje dag, självklart är jag en av dem som redan saknar den nu när temperaturen har sjunkit med mer än 15 grader också ;) 
 

Whatever helps you sleep at night

Efter gårdagens fantastiska festande med mina bästa brudar är det skämskudden på som gäller för min del. Jag ville bli riktigt full och vi kan nog alla hålla med om att jag lyckades. Förfestade hos Bella innan vi fortsatte på Gränden där jag bl a slog huvudet i ett staket, nästan bröt mitt finger och raggade på Adams kompis. Sov inte en sekund inatt eftersom jag roade mig med annat, but a wise girl doesn't kiss and tell ;) 
 
Åkte nyss till donken eftersom jag verkligen craveade chicken nuggets, mitt finger är 2 ggr så tjockt som normalt och kan varken böjas eller sträckas ut men jag har seriöst ingen aning om vad som orsakade det. 
 
Har försökt njuta av värmen idag men det är verkligen komplett omöjligt när man mår illa och har huvudvärk, men aja ska inte tycka synd om mig själv. 
 
Tack Ida, Christa & Bella för världens bästa kväll, nu taggar vi inför sista veckan på mitt jobb!!! 
 

RSS 2.0