el amante

Tre av totalt tio kvällspass avklarade och nu väntar två dagars ledighet, lyckan är enorm. 
 
Bortprioriterade min sömn och gick upp kl 8 imorse för att hinna träna innan jobbet, vem fan har jag blivit??? Detta ska jag kompensera genom att sova exakt hela dagen imorgon, känner på den inkommande träningsvärken att jag ändå inte kommer kunna göra så mycket annat. 
 
Typ halva min lön försvann samma sekund som den rullade in eftersom jag har samlat på mig både skulder och fakturor på sistone men sånt är livet. 
 
Jag hade alltså vårjacka idag för första gången på hela året, det verkar gå åt rätt håll nu. 
 
 

Söndagar

Jag har aldrig kunnat relatera till optimistiska människor som ba "söndagar är så mysiga, man kan chilla hela dagen och bara njuta". Sekunden jag vaknar tänker jag "imorgon ska jag jobba" och den tanken klamrar sig fast hela jävla dagen. 
 
Jag har promenerat, jag har övningskört, jag har kört ett bicepspass, jag har sovit middag, jag har varit med Adam för första gången på en vecka, ALLT för att hålla mig någorlunda upptagen och slippa tänka på att jag har två veckors kvällspass framför mig. Tror ni jag lyckade?
 
I torsdags skrev jag alltså "men konstigt nog är jag inte bitter". Om man ändå kunde känna så nu!!! Hej söndagsångest. Hejdå folks 
 

Why do you still love me

Gårdagskvällen med Johanna var lika bra och välbehövlig som vanligt. Åt god mat, pratade, skrattade och bara myste, kan nästan lova att ni hittar en bild från våra myskvällar om ni slår upp ordet kvalitetstid ;) hon har dessutom hämtat mig från jobbet två dagar i rad, tack för att du gör livet värt att leva. 
 
Körde ett monsterbenpass i förmiddags med squats på schemat för första gången på ca 3 månader, skapligt omotiverande att ha tappat ungefär 30 kg men förhoppningsvis har man lite muskelminne. 
 
Att Chile gjorde 2-1 mot Sverige i 89e minuten spelar egentligen ingen roll då det bara var en träningsmatch, MEN en förlust är alltid en förlust. 
 
Trots att jag "bara" har jobbat fem dagar i rad denna vecka är jag fruktansvärt trött. Ska kolla film, äta kladdkaka och sen sova direkt efter. Puss 
 

She's always right there

Man märker tydligt hur ens humör förbättras för varje dag som går, det är ju bra mycket lättare att gå upp en fredagmorgon än en måndagmorgon om man säger så. Att jag dessutom ska träffa min livsglädje imorgon gör ju inte saken värre ;) 
 
Iochmed att jag fortfarande är lite sådär halvförkyld har jag inte vågat träna sen i söndags så ens energinivå är ju i botten... Har verkligen INGENTING att säga för det enda jag har gjort sen sist är att jobba, konstigt nog är jag ändå inte bitter för tillfället??? 
 
Är ensam hemma för tredje kvällen i rad och det är så fucking skönt, all kärlek till min familj men att komma hem till en helt tyst lägenhet efter åtta timmars konstant sorl är verkligen heaven. 
 
Nu ska jag föna håret, äta och diska innan jag får min skönhetssömn för att därefter göra veckans sista pass!!! Hadeee
 

Down to my core

Karma slog tillbaka jävligt snabbt i form av att jag är fruktansvärt förkyld men mer eller mindre tvingad att jobba eftersom jag sjukanmälde mig i helgen när jag egentligen inte alls var så sjuk. Får stå mitt kast helt enkelt, knapra alvedon och dra i mig ännu mer nässpray än vanligt. 
 
Inatt drömde jag att jag tog bild med Cristiano, jag var jättekort bredvid honom så han böjde sig ner och jag ba "look, my hands are shaking" och det kändes så fucking verkligt. Har aldrig varit så besviken som när jag vaknade men blev snabbt glad igen när jag såg att han gjorde fyra (!!!) mål i gårdagens 6-3 vinst mot Girona. Mi amor. 
 
Att grabben jag berättade om på kvinnodagen skrev "Sanna jag ber dig kan du bara lyssna" till mig igår får mig att vilja asgarva och spy samtidigt. Den 18/4 är det ett år sedan det absolut sista jag skrev till honom, ETT ÅR har passerat och han jagar mig fortfarande för att förklara varför han helt plötsligt var i ett förhållande samtidigt som han träffade mig? Jag har inga ord mina vänner. Inga ord. 
 

Jag har sett ditt sanna jag

Trots att det är min jobbhelg vankades det utgång för mig och Ida igår, det kändes SÅ RÄTT att sjukanmäla mig imorse och ifall min arbetsgivare mot alla odds skulle läsa detta så är jag faktiskt förkyld också. 
 
Kvällen började otroligt bra men blev desto sämre när vi kom till ett helt dött Upstairs fyllt med bara 50åringar. Efter ca 15 min chansade vi och drog till Gränden där vi tack och lov kom in trots att det var 23årsgräns. Spenderade resten av kvällen där och dansade, skrattade & bara levde. Så jävla välbehövligt 
 
Hade nästan glömt hur fantastiskt skönt det är att vara ledig. Har tagit långpromenader i solen, gymmat och sovit middag tre dagar i rad, kan inte bli bättre. 
 
Finns inte mycket att säga om denna dag då den mestadels har spenderats i sängen, tack för en superbra kväll my love 
 

put that body on me

Att jobba åtta dagar i rad är fruktansvärt påfrestande för både kropp & själ, det enda som håller mig flytande just nu är vetskapen om att ledighet väntas efter dagens kvällspass. 
 
Kollade på en otroligt fin film i lördags som hette the longest ride, den fick mig att börja gråta och sen kunde jag bara inte sluta. Att sitta ensam hemma och storgråta en fucking lördagkväll är precis lika sorgligt som det låter men så kan det gå. 
 
Tränade ben & booty med Sosso och träffade Bonucci i söndags, resten av helgen spendrades på jobbet. Efter två mål av Cristiano vann vi med 2-1 mot Eibar, vamos!!! Nu ska jag duscha och sen äta frukost, xoxo
 

8/3

Åttonde mars. Internationella kvinnodagen. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den. JA, vi förtjänar definitivt en egen dag då vi hyllas lite extra. Men NEJ, att vi har en egen dag bevisar bara att vi fortfarande är en minioritet, påverkade och utsatta. Där är jag lite kluven. Jag vill bara ge en stor fet kyss till alla starka, fina, självständiga och smarta kvinnor där ute i världen, oavsett vilket datum det är. Som kämpar för det som är rätt och står upp för sig själva. Mamma, den starkaste kvinnan jag känner. Vilken ära att få ha dig som förälder. "Here is to strong women. May we know them. May we be them. May we raise them". 
 
Tyvärr är denna dag förknippad med en hel del tråkigheter för mig personligen. Idag är det exakt ett år sen jag träffade en person för första gången. En person som jag föll fruktansvärt hårt för trots att jag innerst inne visste att det skulle gå åt helvete. Jag var rädd och hade ångest under hela tiden som vi träffades. Rädd för att göra fel och väcka hans ilska, och ångest eftersom jag gillade honom så mycket samtidigt som jag mådde så otroligt dåligt. Jag sa till mig själv gång på gång att jag måste dra mig ur innan det går för långt. Men man har ju en tendens att inte lyssna på sin inre röst. 
 
Tillslut kom den dagen då allt brakade loss. Där och då lärde jag mig att aldrig aldrig aldrig mer ge så mycket av mig själv till någon som inte ger något tillbaka. Att aldrig mer ignorera min magkänsla. Att aldrig mer sätta min egen lycka och heder på spel för någon annans skull.
 
"Det finns inget ont som inte har något gott med sig" - på lång sikt drog jag lärdom av det. Idag vet jag att jag är för bra och för stark för att låta någon annan människa försöka dra ner mig i sitt eget svarta hål, och därför kommer jag aldrig låta det hända igen. Så det så. 
 

100

PSG Ultras gjorde några patetiska försök att stoppa oss i form av en rökfylld arena samt fyrverkerier precis utanför hotellet där spelarna sov, men ingenting mina vänner, INGENTING kan stoppa oss. Cristiano & Casemiro skickade in varsitt mål, skickade ut PSG och skickade oss vidare. Vamos mi Madrid. 
 
Åkte till Tuna Park med mami för att köpa svarta jeans, även en otroligt fin blus fick följa med hem för jag kunde helt enkelt inte gå därifrån utan den. Jag har alltså lagt ca 1800kr på kläder på två veckor, vem har jag blivit??? 
 
100dagarsfesten idag och jag saknar verkligen allt med studenten. Alla fester, all planering, all förberedelse, all glädje. Till alla som tar studenten i år - NJUT FÖRHELVETE!!!! 
 

Träningsglädje

Hade bestämt mig för att inviga mina nya träningstights idag så knallade till gymmet direkt efter jobbet i värsta snöstormen. Jag var kall, trött och irriterad. Gick in på gymmet där det var tyst, varmt och nästan helt tomt på folk. Det var som att komma till himlen. 
 
Dagar som denna känner jag en otrolig glädje i att träna. Att utmana kroppen, forma den, göra den stark. Jag fick frågan om vad jag hade för passion för nån vecka sen, funderade ett litet tag innan jag kom fram till att det är träning. Jag är absolut ingen renodlad fitnesstjej, jag kan äta nutella till middag och 10 dagar kan passera utan att jag sätter min fot på gymmet, men jag älskar att träna. (För det mesta). 
 
Efter ca 2.5 veckor med bara kvällspass kändes det lagom kul att gå upp 05:20 imorse men jag föredrar dagpass så mycket, framförallt eftersom man får mycket mer fritid. Returen mot PSG på bortaplan ikväll och jag är så jävla nervös för det är verkligen vinna eller försvinna. Vamos!!! 
 

Sucker

Jag sa ju att jag skulle bulka lite ett tag men jag har tänkt om och tänkt rätt (förhoppningsvis). Sen jag slutade räkna kalorier på allt jag stoppade i mig slutade jag även att bry mig om VAD jag stoppade i mig.
 
Pasta innehåller kolhydrader, kroppen behöver kolhydrater. Kött innehåller protein, kroppen behöver protein. Frukt innehåller vitaminer, kroppen behöver proteiner. Nutella innehåller fett, kroppen behöver fett. Chips innehåller salt, kroppen behöver salt. Förstår ni mitt tankesätt? Oavsett vad jag äter ser jag det aldrig som något dåligt, för jag vet att ALLT innehåller åtminstone 0.0001 gram av något som kroppen behöver. 
 
Men nu har jag gått lite för långt, speciellt gällande socker. Jag har ätit godis/glass/läsk exakt varje dag de senaste två månaderna. Jag har inte haft ångest på något sätt för godis är en energikälla och kroppen behöver bränsle. Jag har dessutom kunnat rationalisera detta med att jag SKA ligga på ett kaloriöverskott (som bulka innebär). Men. Jag har utvecklat ett beroende. Jag har blivit en sockertorsk. En sucker för socker helt enkelt. 
 
Istället för att bulka ska jag göra motsatsen. Inte deffadeffa men jag ska börja tänka på vad jag äter och minska intaget av "onödiga grejer". Istället för att äta choklad på kvällen när man är trött & sockersugen ska jag äta typ ett äpple och repetera "frukt är godis" för mig själv (skjut mig). 
 
Idag är första dagen på hur länge som helst som jag inte äter något med onödigt mycket socker. Behöver jag säga att jag har abstinens och vill slå ner någon? Jag ska fortsätta att dra ner på det, och hålla mig till godis och läsk endast på helgerna (rip mitt liv). Jag är varken rädd för att gå upp i vikt eller få hål i tänderna som folk påstår att man får av för mycket socker, utan jag vill helt enkelt inte vara svag för något. Vara beroende av något. Så byebye sugar, ses om fyra dagar ;) 
 

Ingen här som dig

Vodka i överflöd och ett fullproppat Upstairs tillsammans med min absoluta favoritmänniska kunde verkligen inte gå fel och det gjorde det inte heller. Lägg dessutom till att Lani Mo som är min number one när det kommer till svenska artister hade en spelning där, gissa vem som skrek varje ord i hans låtar och lyckades ta en bild med honom??? 
 
Trots att Johanna halkade på stan och jag ramlade i min port klarade vi oss utan några större skador, livet på ostadiga ben alltså.... 
 
Har ändå mått bättre än förväntat idag, var på Lager157 med mami och fick med mig hem tre välbehövliga tröjor. Förutom det har jag kollat på Beck och druckit ca fyra liter vatten, tack för en otroligt grym kväll (som vanligt) mitt lilla hjärta 
 

Buscando huellas

Jag glömde ju att skriva det roligaste med hela denna vecka, nämligen att jag har fått l ö n. Visserligen suger den men eftersom jag bor hemma och är en brat har jag inga räkningar så det blir ju ändå mycket pengar i slutändan!!! Så jävla skönt att kunna bidra till mat & hyra istället för att bara ruinera sin familj som man har gjort de senaste 19 åren. 
 
Veckans bästa inträffar imorgon då jag ska träffa min shawty, köpa shots för hela lönen och göra stan farlig. 
 
Att jobba sju dagar i rad sätter sina spår så nu ska jag sova som aldrig förr, natti
 

RSS 2.0