Rationalisera mera

Sommaren 2016 fick jag känslor för en person, vi kallar honom A för enkelhetens skull. Vi träffades i några månader innan vi bröt kontakten efter att han hade fuckat upp. Sommaren 2017 skulle vi ses en kväll vilket aldrig blev av, då han fuckade ytterligare en gång och jag fick nog. Bara några dagar efteråt stötte jag på honom på stan efter krogen och mitt inre helvete bröt loss. Vi bråkade som aldrig förr och hördes inte av något mer. Fram tills i söndags när han skrev till mig efter 16 månader. Igår träffade jag honom. Och idag är min hjärna helt förstörd.  
 
Under sommaren 2016 försökte jag desperat komma över mitt livs första kärlek, vilket jag vet nu i efterhand var den största anledningen till att jag fastnade för A. Trots att jag aldrig visste var jag hade honom så var jag lojal, åkte alltid till honom så fort han ville ses och sa nej till alla andra. Jag var en fucking toffel. Medans jag bara ville ha honom, ville han ha mig ibland och tusen andra tjejer resten av tiden. 
 
På över två år hinner man förändras en hel del. Jag vill inte ha honom längre. Jag har inte saknat honom. Anledningen till att jag träffade honom igår var att jag inte ville att det skulle vara några "hard feelings" mellan oss. Jag ville inte att den sista gången vi sågs skulle vara när vi skrek & grät. Men han har också förändrats. Han säger att han har saknat mig, att han vill ge oss en chans. Och min hjärna får kortslutning. 
 
Det han sa igår var ALLT jag ville höra under sommaren 2016. Men det var det sista jag ville höra igår, för jag är inte samma person som då, jag har inte samma känslor som då. Alla hans brister och våra olikheter som jag tidigare bara hade blundat för blev plötsligt så tydliga. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra nu. Var det dumt av mig att träffa honom igen? Den här gången verkar det som att jag kommer behöva vara tvungen att såra honom, eftersom vi är på olika ställen i livet och vill helt olika saker. Och det är fett fucked up. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0