Live love laugh

Bitches be like örnen har landat! Eller hur säger man hahah, i vilket fall som helst så är jag hemma. 
 
Jag har haft 2-3 underbara dagar i Göteborg och 1 i varberg + att jag har shoppat galet på Ullared, love life! 
 
Till det viktigaste: Vi köade utanför Ullevi i 6 timmar för att få så bra platser som möjligt, och när vi väl är inne i arenan och klockan hinner bli 6 och Cristiano Ronaldo kommer ut på plan.. Asså ni skulle ha sett mig. Jag började darra jättemycket och bet ihop så hårt jag kunde för att inte förstöra sminket och jag lyckades! 
Jag njöt av varje sekund och från början skulle han bara ha spelat första halvlek men han spelade till min stora glädje 90 min som alla andra. Blev inte heller sämre av att vi vann tack vare ett mål från Benzema, nu kan jag dö lycklig! 
 
Har sovit 18 timmar på 3 nätter så nu blire en underbar dejt med min playboykudde, vi hörs imorgon och jag är världens lyckligaste 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
shopping: svart peplumtop, röd peplumtop, svart tshirt, grå tröja, svart tröja, väska, hårborstar, ring, örhängen, hårspännen, värmeljus, ljuslykta, dekorationsstenar, läppglans, mascara, eyeliner, nagellack, concealer, skal. 
 
 
 
 
 
 
 
 

pusshej

Sista inlägget på ett par dagar dårå eftersom appen vägrar funkaaaa. 
Ska upp kl 6 imorgon och åka bil all the way to Göteborg, sen på lördag kväll ska jag skrika tills mina stämband går av och förhoppningsvis är min mascara vattenfast heheh.. 
 
Efter det blir det några dagar på västkusten antar jag så jag vet inte riktigt när jag kommer hem men ni överlever.
 
Nu på lördag blir min största dröm sann och det är fortfarande helt overkligt, take care people och Hala Madrid! 
 
 

work hard, play hard

 I'm back bitches! Jag har haft en underbar vecka med massa sol, bad, snygga killar, shopping, god mat osv med världens bästa mamma, amazing!
 
Det var så grymt för min kusin var också där samtidigt som vi, så en dag drog vi dit och badade & solade och sen på kvällen in till city och käkade osv. Kusinvitamin vad säger du, visst var vi hetast i Bodrum? Ni skulle ha sett hahah kaos.
 
Vanligtvis gillar jag inte att kolla ut genom fönstret när man flyger, men jag lyckades dra på mig en rejäl sträckning i nacken som gjorde att jag inte kunde sova, så då satt jag och kollade när solen gick upp över typ östersjön, faktiskt jävligt mäktigt hahah.
 
Ja nej nu är jag hemma och det känns förjävligt, men om 2 veckor blire Göteborg och mina gudar Puss!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0