don't be surprised when I dissapear

Jag har gråtit mig till sömns och jag har lyssnat på Miriam Bryant på högsta med pappa i bilen och verkligen skrikit ut "du är så jävla inkomplett" och jag har bytt alla sängkläder så det är som att han aldrig har legat där och jag har läst igenom våra sms och tagit långpromenader och lämnat pissprov och hatat honom hatat mig själv saknat honom och bara försökt glömma.
Jag vet själv hur irriterande det är att läsa deppiga inlägg men man fucking bara måste få ur sig det ibland.
 
Årets sista match där Real Sociedad stod för motståndet vann vi med 3-1 tack vare Cristiano & Vasquez, vamos!
 
Pratar med mina babes angående morgondagen, de flesta verkar dra ifrån orten men vi stannar och vaktar hahaha. 2015 har varit ett så jävla intensivt år men jag kan inte klaga och som jag alltid säger, the best is still yet to come. Puss
 

går sönder

 
 
 
 

say you'll remember me

Gjorde en repris av gårdagen men denna gång med Johanna babe, fick med mig 2 tröjor och 4 powerking så jag är fett nöjd men ligger ändå inte på minus på kontot, så king.
 
Tog det värsta beslutet hittills i mitt liv och sa "vi kan inte träffas mer" till han som var den enda jag har tänkt på de senaste 4 månaderna, den enda jag har rört, den enda jag ville ha, den jag var redo att offra så mycket för. Det var verkligen inte taget helt från ingenstans då det var hans handlingar som framkallade det, men det lindrar inte smärtan och vetskapen om att det var fucking JAG som avslutade vad vi än hade. Försöker intala mig själv att det är bättre såhär och att jag är värd mer men det går lite sisådär så ni får ha överseende.
 
Nu ska jag sova fram tills nyår och sen dricka tills jag glömmer bort mitt eget namn, puss
 

aldrig igen

Godmorgon! Spenderade 5 timmar på stan/tuna park med Jossis igår och det enda jag fick med mig hem var en mössa och ett krossat hjärta. Låter så fruktansvärt gay men jag gick verkligen sönder i flera bitar och kände mig så extremt dum & utnyttjad. Det ironiska är att jag sa innan "när vi slutar träffas kommer du aldrig behöva höra att jag har snackat skit om dig för du är en så jävla bra människa och jag kommer aldrig säga ett ont ord om dig" sen nu ba :-)
 
Men aja, hans liv och hans val. Life goes on, with or without someone.
 
Får passa på att säga grattis i efterskott till Benzema, Navas & Cherychev!!!!!!!
 
Kör rond 2 med Juicy J idag om inte stackaren blivit magsjuk, puss

Gotta say no

Och så var det 364 dagar kvar tills nästa gång det är julafton, woop woop eller nått. Den där riktiga julkänslan infann sig aldrig till 100% då det har varit så mycket annat men fuck det, det var grymt ändå.
 
Tror jag har slagit rekord i att äta dessa dagar och därför vägrar jag att ställa mig på vågen förens om några veckor då jag känner på mig att den inte kommer vara på min sida.
 
Tänkte följa med en kriiiigare till hans träning ikväll men hade verkligen ingen ork, får se vad morgondagen bjuder på, xoxo
 

det liv vi måste klara av

Eftersom klockan har passerat midnatt är det tekniskt sett julafton, så god jul solstrålar!
Har rullat köttbullar, gjort knäck, bakat pepparkakor, slagit in julklappar och städat för allt jag är värd idag, må du se detta käre jultomte.
 
Hann dessutom med att träffa bae och synda, fick en halv hjärtinfarkt i början och visste inte vart jag skulle ta vägen men det var bara falskt alarm och resten av tiden var underbar.
 
Första gången på 17 år som jag inte önskar mig något "konkret", låter som att jag är 70 nu men julklappar har verkligen ingen stor betydelse längre. Var glada och tacksamma för dom som finns kvar, ta ingen för givet, njut av varandras sällskap och bara lev för stunden. Det är familjens tid som inte ska få förstöras av kapitalisternas desperata försök att tjäna så mycket pengar som möjligt. Tur att man har kommit ifrån den åldern då man inofficiellt "tävlade" om vem som hade fått de dyraste & finaste paketen, fyfan.
 
Ät så mycket ni kan & ta hand om er, puss
 

Älskar till tusen och hatar för starkt

 

you can drop the keys off in the morning

Och där, tog även Sanna jullov. Är tjockt förkyld och har mått illa sen jag slog upp ögonen imorse, dessutom har jag inte rökt sen igårkväll så fatta hur extremt instabil jag är. Men framåt går det!
 
För er som oroar er över min och baes status kan jag lugna er genom att berätta att han bad om ursäkt osv, vi träffades i lördags och det var hur fint som helst men aaa.
 
Mitt Madrid förnedrade Rayo Vallecano hemma igår med hela 10-2, målskyttar Danilo Cristiano Benzema och Bale, all kärlek till er!!!
 
3 dagar kvar till julafton, 6 månader kvar till min 18årsdag osv puuuss
 
 

Fucking amen.

 

du sviker din broder

Hola amigos! Var ledig igår men tog mig till skolan vid halv 3 för att möta Jossis min bror, chillade på tuna park, käkade glass och köpte 2 porriga tröjor på rean samt de sista julklapparna.
 
Trodde min fredag skulle bli fulländad genom att få lite kvalitetstid med bae men så fan heller. Ni vet när inget man gör är bra nog och dom klagar på exakt allt? "Du är som Gunilla Persson, okej du är mycket snyggare men personligheten, du är en bitch." Tackar & bockar för den, om du bara visste hur mycket jag har offrat skulle du aldrig ens kalla mig något som var i närheten av det. Jag vet inte själv varför jag klamrar mig fast så hårt vid något som inte existerar, men när man en gång i tiden var villig att göra allt för den där personen är det svårt att släppa det.
 
2 dagar kvar till avslutning, grattis i efterskott käre far, puss
 

tomorrow I'll be gone

Har 2 prov, 1 inlämning och 1 redovisning imorgon, köpte julklappar för mina sista slantar med bae i söndags samt att vi förlorade med 1-0 men livet går vidare på den fronten.
 
Största förlusten hittills i mitt liv kom igår då min älskade katt, min ängel, min bebis, min trygghet, och min livskamrat lämnade denna jord. Har gråtit tre dagar i streck, i bilen och i skolan fucking överallt. Värsta jag har varit med om, en del av mig är borta men all kärlek till dig min oersättliga prinsessa, jag älskar dig över allt och må du vila i frid.
 
Endast några dagar kvar till lov och jag är så jävla trött på allt, puss
 

8-0

Vi inte bara vann, utan vi lekte, skojade, krossade, utklassade, förnedrade, förödmjukade och rentav knullade Malmö med hela 8-0 i tisdags. Hela 4 mål från världens bästa Cristiano Ronaldo som gick raka vägen in i historieböckerna, 3 mål från Benzema och som grädde på moset fick även Kovacic göra sitt första mål för Los Blancos.
 
Det var ren glädje att få se mina babes spela på detta fantastiska sätt och jag är så glad över att få vara en del av det här underbara laget. All kärlek i med och motgång, Hala Madrid!
 
 

kickar mina rader som en gatumariachi

I 4 motherfucking timmar satt jag med NP i matte och använde varenda jävla av mina få hjärnceller och nu är jag lika utmattad som om jag har sprungit ett maraton. Inte fick jag dra hem efter det heller, no no sprang runt genom halva stan och hämtade paket och bilnycklar och följde med brori när hon klippte sig och jag vet inte vaaad. Väntade bara på att springa på bae som jag inte har sett röken av på en vecka men icke.
 
Asså när nån av de som man klassar som sina "närmaste" börjar jiddra och bara tigger om bråk... Nej jag har inga ord, fan ta er.
 
Tagga Real - Malmö om cirkus 2 h, krossa di blåe!!!! PUSS
 

babes

Äntligen fick vi tillbaks lite av vår borttappade form och spelade fantastiskt bra fotboll som man är så van vid att bevittna, efter första halvlek hade hela BBC bestående av Benzema, Bale och Cristiano rent av krossat Getafe med hela 4-0.
De fick göra 1 litet mål som plåster på såren men vi visade ändå vilka som dominerar.
 
Hala Madrid y nada más!
 

RSS 2.0