you don't ever wanna step off that rollercoaster

Har inte hänt mycket spännande sen sist jag skrev, dagarna ser i stort sett likadana ut vilket kan vara både skönt och fruktansvärt tråkigt. Äta sova träna plugga skratta gråta, repeat.
 
Blir förhoppningsvis inga tårar ikväll då jag ska träffa mina efterlängtade brudar i orteeen, får se hur kvällen slutar men det blir bra oavsett. Är glad just nu för har fått tillbaka 2 svenskauppgifter med betyget A på båda, duger.
 
Atletico spelade 1-0 mot Bayern trots att de hade endast 29% bollinnehav, om vi tar oss till finalen VET jag att det blir dem som står för motståndet och detta år tror jag tyvärr inte att vi lyckas med samma bedrift och mirakel som 2014 men vi får se. Regnet öser ner men no cloud is so dark that the sun can't shine through HAHHA, puss
 

men ingenting har nånsin slagit så hårt

Idag är jag arg. Ni vet när man är sådär riktigt rasande för egentligen ingenting och emellanåt bara måste knyta ihop nävarna och göra allt för att försöka behärska sig. Man vill bara slå så hårt man kan på något tills det går sönder och gråta och skrika men istället ler man och ba "jomen allt är bra".
 
Självklart har jag har mina anledningar, men jag orkar inte skriva ut det. Jag kan bara säga att jag är så fruktansvärt trött på att bli uppenbart nedvärderad och ignorerad, min praktik slutade för snart 1 vecka sen men det verkar aldrig ta slut helt, för alltid är det nått.
 
Dessutom spelade vi 0-0 borta igår mot Manchester City och det ger oss visserligen en liten fördel inför returen men inte fan är jag imponerad. Inte har jag några pengar heller, bara jävligt många dyra saker att fixa till helgen och dess bravader, men det är det värt. Får köpa vodka på kredit eller nått, hohoh.
 
Har åtminstone hunnit plugga, träna och sova jävligt mycket. Och det är det enda bra. Puss
 

210416

Gjorde min sista dag på praktiken och gick därifrån tröttare och på sämre humör än nånsin, det krävdes endast 3 sms innan my one and only babe förstod att nått var knas så berättade the story of my life för henne och kunde gråta ut för första gången på typ 5 dagar hahaha. Vet inte om du läser detta men tack för att du finns, vore inte hel utan dig.
 
Fick även mail om att jag har möjlighet att tjäna caaash i sommar, vilket jag självklart tänker göra. Dessutom vann vi med 3-0 mot Villareal igår då Benzema, Vazquez och Modric nätade.
 
Var ute och gick i skogen nyss, nästan helt mörkt såg fucking ingenting men man ska leva lite farligt. Endast 2 månader kvar till min 18årsdag idaaaag. Känner att jag är trött på hela världen nu så tar och tackar för mig, xoxo
 

ungefär så

 

L'amour est pour toi

Efter första matchen låg vi i underläge med 2-0 inför returen på hemmaplan där tyska Wolfsburg, ett lag som ligger på nionde plats i sin liga, stod för motståndet. 80000 fans på plats och miljontals fans framför tv-skärmarna världen över. Bengaliska eldar och vita tröjor åt vilket håll man än kollade. Vi väntade på remontada. Comeback. Jag hade mina tvivel, men innerst inne var jag undermedvetet tvärsäker på en vinst då jag dagen innan tog bilder i min Bale-tröja "som jag kunde lägga ut efter matchen".
 
Mitt tvivel var obefogat. Efter endast 16 & 17 min hade världens bästa Cristiano Ronaldo både reducerat och kvitterat till 2-2, och i andra halvlek med endast en kvart kvar fullbordade han sitt hattrick och avslutade matchen när han dundrade in en frispark och skickade oss ytterligare en gång till semifinal i Champions League. Det finns inga ord som kan beskriva vilken magi han skapar, han vänder en förlust till en vinst nästan helt på egen hand.
Då Barcelona åkte ut igår mot vår lillebror möter vi antingen City, Bayern eller Atletico framöver och den lottningen görs på fredag.
 
Det finns ingen som inte delar samma känsla inför detta lag som någonsin kommer förstå vilken total glädje och kärlek det ger en dagar som dessa. Jag är så stolt över att få vara en del av detta, a por la undecima, Hala Madrid!
 

faded

Köpte 3 svarta tröjor för 180 spänn på Lager157 och resten av lördagen spenderades med Jossiiiis, hann vara på stan i knappt 5 min innan jag såg både Adam, fans, gamla äckelfuckboys som inte kan ta ett nej och ryggen på my love så vi ba fuck it går inte att vara här, drog till Hällby istället och var hemma strax innan 00.
 
Passade på att njuta av solen igår i form av en långpromenad med Miriam Bryant i lurarna, kvalité motherfuckers. Kör kvällspass idag och har redan ångest, please låt dessa återstående dagar gå fort som fan.
 
Returen går på Bernabeu imorgon då det är dags för Remontada, jag är otroligt skeptisk men vi får se. James, Vazquez, Cristiano & Jesé krossade Eibar i helgen med 4-0 samtidigt som Barca förlorade mot Real Sociedad, vamos mi Madrid!!! Puss
 

gambled all my luck

Inte världens bästa vecka då jag har åkt på en förkylning och vi förlorade mot fucking Wolfsburg, känner redan nu att vi är ute men den hade sina guldkorn. Hann träffa bae ett tag i onsdags så vi chillade och brottades vilket resulterade i ryggvärk och sendrag i foten, men jag skyller på att jag var ouppvärmd hahah.
 
Detta blir min sista lediga helg när jag har praktik eftersom jag jobbar nästa helg hohoh, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Åkte till kyrkogården efter att jag hade slutat och hälsade på mommo samt satte blommor, redan 3 månader sen min ängel försvann. Jag älskar dig.
 
Har inga planer alls utan får se hur denna helg slutar, xoxo
 

I got all I need

Hade en grym lördag med babe i form av en halvtimmesshopping på stan och därefter en lång kväll med massa konstiga filmer, god mat, skvaller och självklart ändlösa skrattanfall. Blev inte överdrivet mycket sömn men yolo, var så otroligt välbehövligt.
 
Var svårt att behålla fokus vid 20:30-snåret då matchen började. Första halvlek blev mållös, Pique gjorde 1-0 efter 56 min, Benzema kvitterade strax efter det, Bales mål blev bortdömt och vi fick Ramos utvisad, MEN... Med endast 5 min kvar dundrade Cristiano Ronaldo "som endast nätar mot små lag" in bollen i mål och Zidanes första El Clasico slutade i vinst för oss. All oändlig kärlek till er!
 
Kollade nyss The Last Song, gråter lika mycket varje gång haha helt magisk film. Vill gråta lite mer eftersom det är måndag imorgon men what to do. Puss!
 

cheap thrills

Ytterligare en vecka börjar lida mot sitt slut och jag förtjänar inte en utan flera klappar på axeln för att jag faktiskt pallar. Drog till tuna park med mami igår och fixade lite ärenden för att därefter åka raka vägen hem och stupa i säng. Försökte mig på några keffa Aprilskämt men mina homies är tydligen smartare än jag trodde... Hahaha.
 
Ska upp och äta tusen mackor nu och sen lite senare ta mig mot stan för att möta min soulmate.
Fucking El Clasico ikväll på bortaplan och allt, har väldigt låga förhoppningar men kan bara be till gud att vi inte blir totalt utspelade. Hala Madrid vad som än händer, puss!!!
 

RSS 2.0