easy to say

 

I think of you whenever I'm alone

3 dagar kunde jag vara i skolan förra veckan innan jag blev fruktansvärt sjuk för tredje gången på en månad och därmed tvingades stanna hemma. Innan jag blev jättedålig lyckades jag träffa min stjärna som fyllde 18 och även komma iväg och gadda in en fet lilja/mandala på ryggen, så nu är jag 3500kr fattigare och ännu lite coolare. 
 
Dessutom plockade världens bästa Cristiano Ronaldo hem titeln som Europas Bästa för jag vet inte vilken gång i ordningen, jag avgudar dig mer än ord kan beskriva. Laget lyckades vinna med 2-1 mot Celta Vigo tack vare Morata och Kroos i lördags, bästa niiii. 
 
För övrigt har det inte hänt sådär jättemycket, var på VC igår och käkar numera penicillin för tredje fucking gången detta år. Kunde inte följa med och fira morfar på hans födelsedag men frågan är om jag ens hade klarat det överhuvudtaget eftersom mormor inte är där. 
 
Ska till skolan imorgonbitti för ett möte och sen dra täcket över huvudet, puss 
 
 

feel da rush

Efter 3 somrar i rad i en av Europas främsta partystäder Bodrum hamnade jag & mamacita på den lilla ön Samos som tillhör Grekland. Om jag ska vara brutalt ärlig var det verkligen fett dött men det var seriöst precis vad jag behövde efter ett intensivt år med massa tårar och en fullspäckad sommar med både jobb, skratt och drama. 
Solade som om det inte fanns någon morgondag, badade i Medelhavet, åt god mat, drack vin och bara chillade helt enkelt. 
 
Under tiden jag var borta hann Real ta hem Santiago Bernabeu-trofén, Sverige slog ut Brasilien men förlorade mot Tyskland i finalen och min brori fixade körkortet på första försöket, grattiiiiiis! La Liga startar om 5 min och Real Sociedad står för motståndet, i och med att skolan börjar imorgon (för min del) tackar jag för denna sommar som har bjudit på så jävla mycket. PUSS 
 
 
 

160812

Idag är det verkligen dagen med stort D då jag inte bara åker till Grekland inatt utan dessutom ska fira min brori som äntligen blir fucking 18 idag, stort grattis babyyyyy! Lär ångra mitt beslut när jag börjar må illa på planet men äsch, man lever bara en gång.
 
Innan det ska jag dock hinna träna, sola och köpa lite småsaker, tack gud för att jag packade igår. Stay strong alla ni som börjar skolan på måndag, själv ska jag ha världens bästa vecka hohoh puss 
 
 

one call away

Sen jag skrev sist har jag hunnit sola, växla pengar och trycka i mig jävligt många onödiga kalorier i form av godis och glass. Sa att jag skulle deffa dom sista veckorna innan Grekland men så blev det alltså inte, man tänker "fuck it, jag får äta precis vad fan jag vill" för stunden men sen när man står där på beachen är ångesten ett faktum. Knas deluxe. 
 
Vet inte alls vart jag står med bae då kommunikationen inte är på topp, på ett sätt är jag så jävla rädd för att kasta mig in i något helhjärtat utan att veta hur det slutar, men på ett annat så känner jag att jag inte har något att förlora, så vi får se hur det bliiiir. 
 
Efter en otroligt spännande match igår räddade finalhjälten Ramos och även Carvajal oss ännu en gång när vi plockade hem Supercupen, säsongens första titel!!! All kärlek till er, puuuss 
 
 

Heaven is a heartbreak away

Hola babes!!! Vill säga att gårdagen inte var nån big deal men icke, blev förkyld ytterligare en gång och är fruktansvärt trött trots både 10 timmars sömn inatt och även nu på eftermiddagen. 
 
Kan absolut inte klaga dock, tjäna pengar på att stå bredvid sin brori och vifta med en flagga när bilar fick åka samtidigt som Steve Aoki, Martin Garrix, Alan Walker och flera andra i DJ-toppen spelade sin musik 20 meter bort var absolut inte fel. Kramades massor och ställde upp på bild med flera fans i min charmiga reflexväst, bästa.
 
Kom hem runt 4 inatt och är så förbannat trött på den här stan och dess invånare, fyfan äckliga gossip girls allihopa. PUSS 
 
 

ain't nobody gonna tell me how it is

Blev en grymt lyckad kväll med min efterlängtade Skogstorpspingla på Strömsholmen, efter att ha sett mumsigaste Måns live kan jag numera dö lycklig. Åkte sjukaste karusellerna och kramades med 10383326 fans men vad gör man, kändislivet levererar. Alla ba "följ med till Harrys, Labyrint spelar idag" men nja hade varken lust eller möjlighet då brori inte fyller 18 förens i december hohoh.
 
Känns lite sisådär att bara vara hemma på en fredagkväll men ska upp tidigt imoron för att jobba ett 14-timmarspass på Weekend Festival i Sthlm, ansvar & framförhållning vet ni. Puuuuss 
 
 

I've become what you cannot embrace

Efter väldigt mycket showande på balkongen och i köket för våra 30+ grabbar på gården och andra sidan gatan var det som bäddat för att det skulle bli en spårad men rolig kväll. Vilket det blev. Jag krigade för mitt liv som värsta Rambo när en snubbe tog tag i mig skithårt runt halsen och försökte dra in mig i ett rum, fick cider över hela mig, tog shots med vad som kändes som halva Polen/Ukraina/Serbien, twerkade, drog dit två snubbar från Västerås som innebar massa drama osv, listan kan göras lång. 
 
Två dagar senare låg jag helt däckad med urinvägsinfektion, mens, influensa, 39.7 graders feber, ont i hela kroppen PLUS en låsning i ryggen = inte on point. Samlade tillräckligt med krafter för att ta mig till my love på tisdagskvällen där allt var underbart som vanligt trots omständigheterna. 
 
Idaaaaag är det Rix FM som gäller med min brori som jag inte har träffat sen avslutningen, crazy. Har även hunnit med att boka tatueringstid och jag åker till Grekland fucking nästa vecka??? Vart tog tiden vägen liksom, puss 
 

RSS 2.0