låt mig byta plats med henne innan kvällen tagit slut

Skulle ha blivit utgång igår då Tjuvjakt var här men ickeee, får gå all in på onsdag istället då det är dags för 200-dagarsfesten. Ingen var på sämre humör än jag i torsdags då min älskade hatade svaga punkt fyllde 25 år och jag både medvetet och omedvetet tänkte på honom. Cruisade runt med min stjärna hela kvällen och drömde om någon helt annan så ändå, I win. 
 
Efter mål av Varane och Benzema vann vi med 2-1 mot Sporting Lissabon och idag står Gijón på schemat, vamos!! För er som undrar över min fot så har jag alltså fått en hälseneinflammation, hade hoppats på nått lite mer hardcore hahah men life goes on. XOXO 
 
 

till sista andetaget

Skulle aldrig ha tvivlat, för trots att vi hade flera nyckelspelare skadade OCH bortaplan inte bara vann vi utan krossade Atletico med 3-0 när världens bästa Cristiano Ronaldo gjorde sitt femte hattrick under 2016 och en gång för alla bevisade att han helt enkelt är B Ä S T. Som grädde på moset fick Barca endast 0-0 mot Malaga på hemmaplan trots att de var 2 man mer vilket gör att vi leder ligan med 4 poäng.
 
Tack till spelarna, Zidane, fansen och alla haters som har gjort att vi numera har gått obesegrade i sju jävla månader, Hala Madrid!!! 
 
 

calling me up just to push me down

Trots en nick i ribban och en straff i stolpen gjorde världens bästa 2 mål när Portugal krossade Lettland med 4-1 som jag äntligen fick bevittna. Vi har dock alla odds emot oss inför Madrid-derbyt i helgen då vi har sisådär 5-6 nyckelspelare skadade men men, den dagen den sorgen. 
 
Hade endast två lektioner igår, är helt ledig idag OCH har sovmorgon imorgon, livet har sina ljusa stunder. Har fyra olika uppgifter att göra idag som jag har skjutit upp ett bra tag så det är bara att välja och vraka :)))) 
 
Något med min häl är jättefucked för jag kan knappt stödja på foten så blir förmodligen en liten tur till VC/akuten imoron, fredagsnöjen sådär. Puss 
 

through eternity

Äntligen en lugn vecka med varken plugg eller drama, så jävla välbehövligt. Båda mina pinglor lyckades ta körkort så jag och min soulmate gled runt i stan och dunkade musik på högsta volym, kvalité!!! 
 
Liam från Idol befann sig tydligen i vår kära stad under gårdagen så jag & Ida sprang runt från ena sidan av stan till den andra i kylan för att hitta honom, dock utan resultat. Träffade Jossis en stund efter det och därefter ytterligare en charmig filur från Eskilstuna City som jag snackade ett tag med i somras när omständigheterna var bra mycket mer komplicerade. 
 
Sverige lyckades hålla nollan längre än jag trodde men det slutade ändå med förlust mot Frankrike och jag hoppas på vinst för Portugal ikväll. Ta hand om era pappor idag då det är fars dag, xoxo 
 
 

för jag har alltid vetat att du inte skulle stanna

I onsdags spenderade jag pengar på underkläder och grönsaker när jag och min soulmate gjorde stan farlig med bl a ett besök på polisstationen, hehehe. Dagen efter det bestämde jag mig för att köpa 2 nya påslakanset när jag och brori lekte vuxna och befann oss på Jysk, och poängen är att jag inte behövde nått av dessa!!! Jag klagar jämt på att jag är fattig men det är ju kanske inte så konstigt hahah. 
 
Frös fingrarna av mig när jag och mami var på kyrkogården igårkväll och tände ljus för alla våra änglar men det var så jävla värt det, ni är saknade. Real möter Leganes kl 12, det är typ 2 grader ute och detta är alltså sista dagen på lovet, love life. Puss 
 
 

!!!

 

RSS 2.0