I'll give you every piece of me

Tanken var att fira in höstlovet med en fet fylla tillsammans med världens bästa tjejer, men ni vet när man känner redan i början av kvällen att niiiiix, detta kommer inte gå. Så blev det igår men inte klagar jag för det, slipper vara bakis plus kvalitétstid är alltid guld värt. Fick snabbesök av mr F och vår kära mordhotare började trakassera oss lite smått men livet går vidare.
 
Vi pratade om gamla händelser som inträffade för nästan exakt ett år sedan och även om jag inte började storgråta så kände jag verkligen hur en liten del av mig dog inombords eftersom allt var så jävla mycket bättre då. Jag ville skrika ut min saknad men skulle endast få ett eko tillbaka för allt är dött, tyst och borta sen långt tillbaka. Och det är inget man vill påminnas om. 
 
För övrigt avslutade jag denna del av höstterminen med ett A på provet i naturkunskap och vi leder just nu med 2-1 mot Alaves på bortaplan. Puss!!! 
 
 
 

för att det är fredag imorgon

 

jag vet att ens hjärta dör

"How they treat you is how they feel about you", läste detta för ett tag sen och började nyligen fundera på att det stämmer så otroligt mycket. Om jag någon gång i framtiden lyckas återuppliva mitt hjärta och (gud förbjude) få känslor för någon, oroa mig för om hen känner likadant, ska jag överanalysera alla vibbar och varenda liten signal.
 
Är det kärlek att ignorera någons sms, försvinna från stan i en vecka utan att höra av sig, för att sedan ringa ett enda litet samtal klockan 4 på lördagsmorgonen efter krogrundan för att man inte vill sova ensam? Nej kära vänner, det är fucking inte kärlek men det vet man inte när man nyss har fyllt 17 och bekräftelsebehovet och längtan efter att bli älskad är som störst. Man spelar rollen som "the loyal bootycall" felfritt, man offrar tid med vänner och familj och sätter sin självrespekt på spel, allt för att vara med denna speciella människa som får en att må sådär fantastiskt bra. Men gör man verkligen det? Man inser efteråt att det inte var så perfekt som man trodde då, att bristerna så småningom faktiskt övervägde. 
 
Det kommer en dag när något inträffar och gränsen är passerad. Det är oförlåtligt, går aldrig att reparera och kommer aldrig att kunna bli som förut. Om ni är osäkra på hur personen ni är intresserade av känner för dig - kolla hur hen behandlar dig. Blir du behandlad som en prinsessa, aldrig behöver vara svartsjuk eller orolig och verkligen är the luckiest girl on the planet, stanna kvar. Njut av stunden och känslan. Om inte - dra dig ur så fort som möjligt. JA, du krossar ditt egna hjärta men hellre det än att någon annan till slut krossar hela dig. Var medveten om ditt eget värde, och never settle down. Du förtjänar det allra bästa. Puss
 
 

with every broken bone

Blev inte en lugn helg denna gång heller trots att jag hade tänkt det eftersom grabbarna från förra helgen ville köra rond 2 igår, så jag och Sofia spenderade större delen av natten på Sveaplan med vodka och drinking games i mängder.
Blev hungriga runt 3 och ringde helt spontant till stans grymmaste Mr. R som lät oss våldgästa hans lägenhet, lagade mat åt oss OCH lät oss sova i hans säng. Drog hem när de första bussarna började gå och det är seriöst bland det värsta jag har varit med om, mådde så illa att jag fucking skakade. Kom hem runt 7 och har legat i sängen sen dess ungefär. 
 
Hade två prov i veckan, massa inlämningar, simprov i badhuset där vi krossade alla i livräddning osv, så jävla grymma. Har shoppat som fan och fick världens äckligaste sms från den enda kille som jag nånsin varit beredd att offra allt för men men, time changes och inte fan har jag gråtit åtminstone. 
 
Real krossade Legia Warszawa med hela 5-1 och Cristiano är numera den näst främste assistmakern i CL, puss 
 
 

it ain't my fault

Det som skulle bli en lugn helg slutade med raka motsatsen men jag kan absolut inte klaga. Käkade kinamat på stan med brori igår när vi blev inbjudna till en juggefest utan att känna någon, hamnade där och kom inte hem förens 6 imorse. Mycket är jävligt oklart men vi hade otroligt kul och det är det enda som räknas. 
 
Äntligen tog vi oss igenom en match utan att kryssa, vi utklassade Betis igår med hela 6-1 och Varane, Benzema, Marcelo, Cristiano och Isco x2 stod för målen, vamos!!! 
 
Endast 2 veckor kvar till lov, puss
 
 

forever missed

Lugn vecka med inga större utsvängningar från standarden om man säger sååå. Tandläkarbesök, följde med brori när hon gaddade sig, lite shopping, lite ungdomsmottagningen, lite plugg osv osv, jag lever. 
 
Igår var det 9 månader sen världens finaste ängel kom till himlen och i torsdags hela sex år sen vi fick beskedet om att min moster hade gått bort. Jag vet inte själv vart tiden har försvunnit. Känner mig lika omogen som en 12-åring än idag men samtidigt lika trött och smått förstörd som en 40-plussare. 
 
Hade hoppats på en mindre utklassning av Luxemburg i fredags men vi fick alltså endast in en boll i mål, vilket en gång för alla tyvärr bevisar att vi inte är nånting utan Zlatan. Räknar dagarna till höstlovet och snaaaart är vi där. Oklar bild från Greklandia, fridens
 

amor mio

För att världens bästa spelare och människa gjorde hela 4 mål när Portugal krossade Andorra med 6-0 i fredags, helt obeskrivligt. Om inte Ballon D'OR går till Cristiano Ronaldo gör jag en allahu akbar på exakt hela världen, hejs
 

'cause I know the smallest voices, they can make it major

Första helgen på evigheter som jag inte har behövt plugga nånting och ingen är gladare än jag. Träffade min pingla i fredags och hade myskväll med idol, film och massa skratt, såååå välbehövligt.
Kan även checka av "bli mordhotad" på min bucketlist då jag av någon oklar anledning fick flera sms av en kille jag träffade förut som löd ungefär "din fucking horunge, att du ens vågar prata om mig, du är död din jävla hora, svär vid sista andetaget av mitt liv att jag ska förstöra för dig" osv osv, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vet exakt vart han bor och har allt sparat på luren ifall det skulle bli värre och jag måste göra en polisanmälan eller så men vi får seee. 
 
Trots mål av Cristiano och Varane fick vi bara med oss 2-2 från matchen mot Dortmund men det är iallafall bättre än förlust, vi kryssade även mot Eibar nyss och jag vill bara gråta lite. Ska träna min rumpis nu, puuuss
 
 

RSS 2.0