All my sins need holy water

Sen jag skrev sist har jag hunnit med att färga håret, gråta till filmen "En man som heter Ove", kört ett lättare benpass och det bästa av allt, haft myskväll med min gäri. Vi var på tuna park i hopp om att hitta något på rean men självklart var det helt utplockat, det enda som fick följa med hem var lösfransar och örhängen men jag klagar inte!!! Köpte med oss mat från donken och spenderade resten av kvällen framför ca sex timmar av Jersey Shore, bättre blir det inte. 
 
Imorgon är det alltså n y å r s a f t o n och därefter ett helt nytt år. 2017 har ändå varit ett jävligt bra år, speciellt om man jämför med 2016 som präglades av massa ångest, obearbetad sorg och destruktiva bekantskaper. Jag har tagit studenten detta år, festat massor och haft legendariska utgångar, träffat intressanta människor, varit i Spanien, fått jobb tillslut, börjat träna på riktigt och hittat en passion i det. Mitt lag har vunnit massa titlar, där Champions League, La Liga och Ballon D'OR väger mest. Hur kan jag klaga eller vara missnöjd? Självklart har mindre bra grejer inträffat men det orkar jag inte ens ta upp för överlag har 2017, som sagt, varit ett jävligt bra år. 
 
Alkoholen är införskaffad och nyårsklänningen köpte jag för längesen. Ska bara fixa lite smågrejer idag, som att måla naglarna och köra årets sista ryggpass. Sen går vi all in imorgon!!! 
 

Havana

Trots ingen feeling alls så blev julafton väldigt lyckad ändå. Att umgås med familjen, äta god mat, få julklappar och bara ta det lugnt kan verkligen inte bli fel!!! 
 
Juldagen verkar ha blivit en av årets främsta festdagar och fast jag sa att jag inte skulle dricka så slutade det ändå med lite spontant chillkrök hos Sofia. Drack vodka, åt popcorn, pratade om allt och inget och bara hade kvalitetstid.
 
Trots 21årsgräns på Gränden "kunde några fixa in oss" så jag gick till stan i regnet endast för att få ett nej. Verkligen inget emot dem som försökte, jag är fett tacksam men blir så jävla lack på överlägsna vakter som tror att de är The Rock när de står och spänner sig i sina uniformer. Skitdryga & oprofessionella när de i själva verket bara är bittra för att de är för dumma för att bli poliser.
 
Aja skitsamma, kvällen var riktigt bra ändå och nu laddar vi om inför nyår ;) 
 

I alla lägen

Gårdagens rastlöshet resulterade i en spontan tripp till gymmet vid 22-tiden medans resten av Eskilstuna var på "juggefest" på Upstairs. Självklart hade jag också hellre festat men istället slaktade jag min booty till den grad att jag knappt kan gå idag. 
 
Av oklara anledningar fick jag endast ca 3 timmars sömn vilket gör att jag är helt förstörd idag. Grät som en gris till El Clasico eftersom vi förlorade med hela 3-0, la ut "alla barcafans tar bort mig på snap" råkade somna och vaknade upp till 31 (!!!) fucking snaps. För nått år sen hade jag blivit fett glad men nu blir jag bara skitstressad och får psykos, kändislivets baksida....
 
Ska måla naglarna röda och fläta håret så jag är gullig och julig imorgon, då det alltså är julafton. Fortfarande sjukt och ofattbart men god jul!!!! 
 

Nobody but us

Hejhejhej!!! Har brutal huvudvärk och ber för att det inte är ett bakslag på förkylningen, visserligen powerwalkade jag och körde ett axelpass för första gången på 50 år förut så det kan ju ha med det att göra. 
 
Asså det är julafton om TRE fucking dagar?? Och min julkänsla är verkligen heeelt obefintlig??? Gjorde knäck igår som blev fett misslyckade och längre än så har jag inte kommit. 
 
Förövrigt hatar jag mig själv lite mer än vanligt dessa dagar eftersom jag verkar ha gått och fastnat på en kille. Absolut inte så att jag har känslor eller värsta behovet av att träffa honom men varje gång min lur vibrerar önskar en liten del av mig att det är han som har skrivit. Skäms över att säga det och spyr på mig själv, vem har jag blivit? Men antar att vi alla överraskar oss själva ibland. Nu ska jag gå & dunka huvudet i väggen. 
 
 

RMCWC X2

I lördags gick finalen i klubblags-VM mellan Real Madrid och brasilianska Gremio, och efter ett frisparksmål av Cristiano Ronaldo vann vi matchen och tog än en gång hem titeln som världens bästa. Vamos mi Madrid!!!! 
 
Gymmade idag för första gången på åtta dagar trots att jag inte är 100% frisk... Körde bara squats och självklart kunde man ju inte förvänta sig värsta styrkan, men jag gjorde det jag skulle utan några som helst konstigheter så jag är ändå nöjd. 
 
Hoppade in på tuna park och köpte ännu en julklapp till mig själv, nu ska jag kolla på typ världens snyggaste tjejer i Victoria's Secret Fashion Show, ciooo
 

Jag lever tills jag dör för dig

Sen jag skrev sist har jag åkt på en brutal förkylning och vi har tagit oss till finalen i klubblags-VM och det är väl ungefär det enda nämnvärda. Tanken var att jag och Johanni skulle köpa julklappar idag men jag köpte fan fler saker till mig själv, får ångest och skuldkänslor eftersom man vill ge sin familj allt i hela världen men bara kan köpa typ ett par strumpor... Aja nu ska vi inte vara materialistiska!!! 
 
Tänkte trotsa min förkylning och gymma men nästan exakt samtidigt som Johanna släppte av mig fick jag feber vilket var Guds tecken på att man inte ska träna när man är sjuk samt att hon är min medicin mot livets alla tråkigheter. Visserligen var jag medveten om båda två redan innan men bekräftelse mina vänner, bekräftelse. 
 
Det var väl i stort sett allt jag hade på hjärtat för tillfället, grattis papi som fyller år imorgon 
 

Until it doesn't hurt anymore

Detta är verkligen inte menat som något skrytsamt även om det kan tolkas som det, men det här med att alltid vara "the centre of attention" som Adam beskrev det på gymmet börjar bli ganska tröttsamt. Mannen som kom fram till mig idag när jag körde squats sa visserligen "förlåt att jag lägger mig i" innan han kom med sitt tips vilket iochförsig var respektfullt, men det är principen.
 
Att man liksom MÅSTE komma fram och säga nått, och helt enkelt störa mig när jag tränar. Självklart gillar jag att få uppmärksamhet, vem gör inte det? Men inte på fucking gymmet. Inte när jag är trött, svettig och enbart fokuserar på min träning. Så back off, tack. 
 
Gjorde lite business med Johanna igår innan vi köpte chokladglass & dricka på Lidl, därefter spenderade jag resten av kvällen med Eskilstunas Bonucci. 
 
CL-lottningen gick idag och vi ska alltså möta PSG. Jag är rädd, skeptisk och inte alls nöjd, men för att vinna titeln måste man självklart kunna slå alla lag. Ska byta sängkläder, duscha och kolla på Criminal Minds nu, bakk min finne i pannan på bilden? Hadeee  
 

BALLON D'OR 2017

Tänkte först skriva "no words needed" och bara lägga upp en bild men det tar verkligen emot eftersom jag helt enkelt måste skriva nånting till. 
 
I torsdags, helt utanför min vetskap, tog Cristiano Ronaldo hem sin femte guldboll. För femte gången i sitt liv tilldelades han titeln "världens bästa". 
 
När det stod 4-1 i antal guldbollar till Messi sa alla "väck mig när det är jämnt". Wakey wakey mina vänner, för nu jävlar är det jämnt. Det står 5-5. Han behöver egentligen inga priser, jag och så många andra vet att han är bäst oavsett vad som står på pappret, men nu är det äntligen officiellt och ingen är gladare än jag för det. All kärlek till dig!!!  
 
 
 

Dame más gasolina

Gårdagen började på minsta önskvärda sätt då jag och Johanna fick åka till veterinären för att avliva hennes bebisar. Grät som en gris fast jag bara har träffat dom ett fåtal gånger, men miljön, situationen och framförallt att se sin bästavän helt otröstlig hade krossat vem som helst. 
 
Efter ett par huvudvärkstabletter, ett långt bad och än ännu längre nap hade humöret stigit och det var dags för lite roligheter. Förade hos mig med mina bästa brudar för att fira mitt hjärta som fyller år imorgon. Spenderade resten av kvällen på Harrys där vi kollade på Adam Tensta, dansade med gubbar, skrattade och bara hade en riktigt bra kväll!!! 
 
Denna dag har mestadels spenderats i sängen, fick nyss äran att bevittna vår otroliga kross av Sevilla med hela 5-0, bättre än så blir det inte. 
 

Shut up and squat

Pressade upp 55kg i squats totalt nio gånger igår vilket innebär nytt PB, det går framåt mina vänner!!! 
 
Fixade även gottigheter i form av alkohol till helgens bravader innan dagen avslutades med matchen mellan Real och Dortmund som vi vann med 3-2. Mayoral, Cristiano & Vazquez stod för målen och när vi stundtals spelade sådär underbart bra som bara vi kan göra ville jag bara gråta av glädje. 
 
Har nyss varit ute och knallat i halkan och nu ska jag äta massa pasta, må allt lägga sig på le booty. Puss 
 

Sing about me

Det "viktiga" åtagandet imorse visade sig vara väldigt viktigt, för trots att mitt måndagsskämt inte riktigt gick hem hos min FRAMTIDA chef så blev jag alltså erbjuden en tjänst. Som vi alla sa på studenten, fyfan vad jag är bra!!! 
 
Har ätit pizza för typ 1728262e gången under detta år men what to do, mat som mat egentligen (hej rationalisering).
 
Adios 
 

All falls down

När jag började träna på allvar satte jag upp mitt första riktiga mål, som bestod av att ta 60kg i squats. Jag har gått upp i vikt, skadat mig och tappat motivation. Haft ångest inför tunga lyft och varit självkritisk när det inte har gått som jag har önskat. Men jag har också svettats, krigat och bestämt mig för att klara det. Idag klarade jag det. 
 
Detta firar jag med att äta vitlöksbröd och lägga mig tidigt eftersom jag har ett "viktigt" åtagande kopplat till jobbet jag har sökt imorgon kl 10. 
 
Ciao
 

Cardio

Bara för att gårdagskvällen var bäst blev den här sämst. Igår skrattade jag ihjäl mig med min lilla donna och hade flera timmar av ren kvalitetstid och idag är jag fett uttråkad och framförallt bitter eftersom Real nyss kryssade mot Bilbao :-) 
 
Följde även med henne till tandis på förmiddagen vilket var både spännande och roligt, och nej jag är inte ens ironisk hahaha. 
 
Skulle köpa nya Adidasbyxor igår och jag hade sånt fucking flyt att det var 50% rea på dom, bland det bästa som har hänt i mitt liv no joke!!!
 
Ska sluta sprida negativitet & sova nu, natti
 

RSS 2.0