positivitet

 
 

all I wanna do is get high by the beach

 

una noche loca

För er som inte är spansktalande betyder rubriken "en galen natt" och det är väl ungefär så man kan sammanfatta kvällen med Johanna. Mello, magont efter allt skratt, gudomliga chips, haramgrejer och bara ren & skär motherfucking kvalitetstid. Det finns ingen som du ♥ 
 
Blev ett misslyckat pass på gymmet efter alldeles för lite sömn där jag både tappade bort min vattenflaska, bröt en nagel och betalade en parkeringsbiljett för att i efterhand inse att det var gratis på söndagar. 
 
Just nu längtar jag till 100dagarsfesten på onsdag och mitt försenade sportlov men vi börjar med ligacupfinalen mellan United och Southampton. Stort grattis till vår portugisiska krigarback Pepe som fyller hela 34 år idag, ikväll blir det vinst mot Villareal!!! Puss 
 
 
 

dancing with Miley

Har hunnit med att träffa både Jossis Henoc OCH Ida på dessa dagar, den sistnämnda var veckans bästa so far eftersom det var så förvånande så kan absolut inte klaga. Lägg märke till att jag skrev so far, ska nämligen träffa min baby numero uno ikväll vilket talar för sig själv ;))) 
 
Medan resten av Eskilstunas 98:or var bakis efter festen på Gränden blev det två gympass dagarna efter varann för min del då benen och ryggen slaktades, har man blivit för besatt när man börjar drömma mardrömmar om misslyckade squats??? Ska ta mig ut på en långprommis sen eftersom det är sol ute och det är nog det enda produktiva jag kommer lyckas med idag.
 
Ja alla äckel till barcafans, Real förlorade mot Valencia men ni blev fucking utklassade med 4-0 så sent som förra veckan så vilka är ni att snacka? 2 veckor kvar till ledighet för moiiii, puss 
 

20170221

Iochmed att min handledares pojkvän är mitt gamla haff (som hon tack och lov vet om) är jag numera inte bara praktikant utan även psykolog eftersom de har en svacka, hoppas jag inte bryter mot min tystnadsplikt nu hahah men jag skriver ju inte ut några namn direkt. Det enda jag hade sett framemot idag var att gymma men inte ens det fick jag eftersom min käre bror inte kunde ta sig till stan pga olika anledningar :)))) 
 
JA vi har fattat att det snöade inatt men NEJ ni behöver inte skriva miljoner statusar om det. Känner mig som en bitter 80åring men chilla folks, ganska onödigt att göra värsta grejen av det. 
 
Vill också vara ledig och festa järnet men min tid kommer, räknar sekunder till 100dagarsfesten nästa vecka. Puss!!!
 
 

vi är bara slavar i deras system

 

you could be a bad motherfucker

Veckan har passerat utan några större besvär, 40% av praktiken är avklarad för tillfället så visst fan går det framåt. Träffade min soulmate igår och hann leva life i 3 h innan vi fick oväntat besök vid fel tillfälle av Adam och en väldigt full Markus, först försökte vi vara tysta eftersom de skulle sova men så fan heller. Tack för en lika lyckad kväll som alltid mi amor. 
 
Samtidigt som Barca förlorade mot PSG med hela 4-0 vann vi hemma mot Napoli med 3-1, även dagens match mot Espanyol slutade med vinst efter mål av Morata & Bale. 
 
Har hunnit gymma 3 gånger denna vecka och har kört squats varenda gång HAHAHA så disco men yolo. Alla andra sitter på sportlov nu men inte jag, förhoppningsvis går livet vidare. Puss 
 
 

booty

Måste bara skriva ut att jag satte ytterligare ett nytt pr i squats i fredags igen, jag levereeeeerar och nu ska jag äta kakor hejdå 
 
 

Brooklyn baby

Planerna om en lugn helg där jag skulle plugga gick självklart i bitar. Fredagskvällen spenderades med min soulmate som tyvärr var skadad efter ett hårt fall vid Lidl men som vanligt blev det otroligt lyckat ändå, ni kommer aldrig att förstå feelingen. Igårkväll befann jag mig i Hällby hos min stjärna, åt massa godis och snackade ännu mer skit vilket innebär oändlig kvalité.
 
Kom hem sent och fick finbesök av min lilla City-spelare ännu senare. Behövde inte sova ensam då Eskilstunas Casillas var utelåst och inte hade någonstans att ta vägen hahah, Sanna the hero osv osv. Pratade i telefon med min sommarkärlek vars röst jag inte hade hört på nästan 6 månader, så bitterljuvt.
 
Efter mål av Cristiano, Isco och Vazquez besegrade vi Osasuna med 3-1 på bortaplan igår och jag lyckades sträcka vänstra sidan av ryggen idag på gymmet :( hadeeee 
 
 

my true disaster

Alla som går en yrkesförberedande linje på gymnasiet eller blivit påtvingade nånting av Arbetsförmedlingen vet exakt hur jävla illa det är att ha praktik. Man kommer till ett nytt ställe med massa nya människor och ännu mer nya rutiner, inom en kategori som man är totalt lost i. Man kan absolut ingenting och verkligen känner hur mycket man är i vägen.
 
Förra årets praktik ärrade mig och min syn på Mälarsjukhuset för resten av livet och därför var jag så fruktansvärt jävla nervös i måndags morse, ifall allt skulle upprepas detta år. Jag sa "jag behöver fan 4 Xanax här och nu" till mamma innan jag gick ur bilen. MEN. Jag kom till himlen. Så goa människor och sån mysig miljö så jag vill bara gråta en liten skvätt. Har dessutom helg i 4 dagar nu så vi ska nog få detta att funka. 
 
Har blivit förkyld igen och av den anledningen bara hunnit med ett gympass hittills denna vecka, ska köra imorgon igen och utöver det ska jag räkna sekunder tills jag får träffa min andra halva. Puss 
 
 

Cristiano Ronaldo

 
Grattis på födelsedagen mitt livs kärlek, hjälte och inspirationskälla. I 32 år har du gjort fotbollen till en bättre sport och världen till en bättre plats. Det finns ingen som du och jag är så jävla glad och stolt över att få kalla dig för min idol. Te amo

cataleya

Eftersom vissa människor är lite halvt oberäkneliga ändrades planerna om utgång i fredags totalt. Istället gick jag och Sofia all in igår, pimplade vin och starkcider i en halvtimme eftersom jag lyckades låsa oss ute innan vi tog oss till Harrys och spenderade största delen av natten där. Hade klänning utan strumpbyxor, dansade med en gullis och blev bjuden på massa drinkar, jag levererar. Vi käkade donken i en port på stan innan vi delade på en taxi hem där jag slocknade direkt.
 
Denna dag har spenderats i soffan där jag har kollat på Twilight och ätit massa chips. Vill gråta och spy av det faktum att min praktik börjar imorgon men det är bara att bita ihop. Puss
 
 

!!!

 

the greatest

Rubriken handlar självklart om mig om det inte framgick tydligt nog, efter en grov jävla benslakt med nytt PR i squats känner jag bara att man borde sätta in en bild på mig under "the greatest" i ordboken.  
 
Annars då, veckan har sett likadan ut som alla andra bortsett från att jag för en gångs skull inte har velat att den ska ta slut eftersom vi ska ha praktik de nästkommande 5 veckorna. Fick äran att närvara på ett slutseminarium med opponenter och grejer på MDH idag och just nu känner jag bara att jag aldrig kommer palla högskola.
 
Fick ett jobbigt besked igår som blev ännu lite jobbigare eftersom jag skulle sova ensam hemma, storgrät i en halvtimme innan stjärnan herself kom och räddade mig med sin närvaro. 
 
Trots att jag är jätteförkyld och knappt har återhämtat mig från förra helgen blir det utgång imorgon, vilka ser man där?;)))))) 
 
 

RSS 2.0