Masquerade

Man märker att man är understimulerad när man frivilligt städar båda badrummen. Känns inte jobbigt alls dock eftersom jag tycker att det är befriande på något sätt att städa, och nu när jag dessutom är ensam hemma och både kan gå utan byxor och lyssna på musik hur högt jag vill blir det even better!!! 
 
Igår skrev en relativt okänd kille "du ska suga min kuk" till mig varpå jag svarade "du behöver uppfostras". Han blev asförbannad och skrev att jag "inte kan spotta ut vad som helst till personer jag inte känner" och att jag "bör tänka på vad jag säger". Skaplig dubbelmoral???
 
Ni som känner mig vet att jag har issues gällande att ta order, jag spyr på folk som tror sig vara överlägsna andra och därmed ha rätten att beordra dem. Okej fine om det är en lärare, chef eller yrkesofficer VARS PROFESSION bl a innebär att utdela order men annars är det fan inte okej. När man dessutom säger en sån vidrig sak och sen säger till mig att JAG bör tänka på vad jag säger??? Vet ej om jag ska skratta eller gråta. 
 
Rengöringsmedlet luktar Smirnoff Ice och jag är i stort behov av att bli full, kommer sluta med att jag städar hela lägenheten och dricker upp flaskan. Hörs
 

I'll hold you when things go wrong

Igår fördömde jag Black Friday och idag är det ändå jag som sitter och skummar igenom alla hemsidor som finns i hopp om att hitta något kap, jag hatar hycklare men den största är ju fan jag själv. Än så länge har jag klickat hem en liten julklapp till mig själv så det går definitivt åt rätt håll. 
 
Gårdagen spenderades alltså med min gäri och jag behöver väl knappt skriva vad vi gjorde, vid det här laget kan ni väl allt i detalj hahaha och det är det som är så fucking bra!!! Liksom inga överraskningar eller förändringar, bara ren & skär kvalitetstid med massa prat, skratt och mys.
 
Drog till gymmet i förmiddags och tog nytt PR i squats som numera ligger på 52.5 kg 3x3. Hade kunnat pressa upp 4x3 men eftersom Adam inte var med mig hade jag ingen passare och känns bara jävligt onödigt att utmana ödet. Dessutom vann vi hemma mot Malaga efter mål av Benzema, Casemiro & Cristiano Ronaldo, it's a good day. 
 

ya no puedo más

Hej alla glada!!! Hoppas ni inte har blivit nertrampade i all hysteri kring Black Friday, jag & mamma var nyss på Jysk och man fick ju psykbryt efter 30 sek.... Köpte iaf ben till min nya säng så strax är den redo att invigas, sen om ni vill tolka det dirty eller inte är helt upp till er ;) 
 
Träffade Jossis igår och tog några rundor på Tuna Park, käkade glass och bara snackade skit.   Utöver det ägnade jag eftermiddagen åt att försöka sätta dit en manshora som är otrogen mot sin tjej, behöver jag ens säga att han blockade mig? 
 
Har ätit pizza, ska fixa mig lite och sen träffa min one and only, puuuss 
 

Simple things

Planerna för dagen var ett brutalt gympass men de ändrades radikalt efter att Gud eller någon annan högre makt hörde mina klagomål igår. Efter diverse telefonsamtal, mail och mitt CV skickat hit & dit fick jag komma på en intervju för tjänsten jag försökte söka häromdagen, med f y r a timmars varsel. Stressade sönder fast jag knappt behövde och var äckligt nervös innan, men det gick faktiskt helt okej!!! Skönaste rekryteraren som började prata om fotboll och Reals otroliga resultat igår. 
 
Detta tar mig enkelt in på nästa ämne, att vi krossade Apoel med hela 6-0 och därmed är klara för åttondelen. Både Cristiano & Benzema gjorde två mål var och lyckan var ett faktum. Visserligen var motståndet varken bra eller utmanande men vi behövde verkligen detta för att öka vårat självförtroende. 
 
Utöver det så har jag väl inte så jättemycket att säga, nu håller vi alla tummar och tår för att jag får det här jobbet!!! Puss
 

happy life

Idag är en sån där dag då jag är less på exakt allt. Skulle söka en tjänst igår så svarade på 48 st frågor, utförde 8 stresstest, sminkade mig & bytte kläder inför en videointervju. som. inte. funkade. eftersom. sidan. inte. gick. att. öppna. Så allt i onödan!!! :-) 
 
Skulle skriva in mig på AF idag (fråga mig inte varför jag har väntat i 5 månader för det har jag inget svar på) och de har alltså medvetet eller omedvetet utformat hemsidan så att det inte GÅR att logga in med bankID. "Kan du inte logga in med bankID måste du komma ner till vårt kontor och skriva in dig". Då hade jag redan fyllt i alla mina uppgifter och verifierat allt. Även detta i onödan :-) 
 
Nu har jag kommit till den punkt att jag kan ta vilket jobb som helst, bara för att kunna tjäna pengar och känna att jag verkligen bidrar med något istället för att bara gå runt och vara waste of space som jag är nu. Så fort man börjar inse att man faktiskt är v ä r d e l ö s så känns det ju plötsligt väldigt lockande att faktiskt ta steget över balkongräcket och bara ramla ner som jag alltid skämtar om. 
 
Nej jag kommer inte att ta livet av mig men jag blir verkligen mer och mer bitter för varje dag som går. Vart är min sugardaddy???? 
 
 

Let's not be alone

Gårdagen spenderades med den enda personen som kan få mig att skratta trots att jag bara vill döda hela världens befolkning, nämligen Johanni. Åt massa godis och chips framför Så mycket bättre och en otäck film, skrattade och bara ventilerade massor om alla tankar man har.  Så välbehövt & så mysigt. 
 
Trots låg energi och lite motivation drog jag och Adam till gymmet i förmiddags, så jävla värt det eftersom ett, jag tog 50 kg 5 x 3 pretty easy och två, min "gymcrush" som jag inte har sett sen i april var där. Så jag fick lön för mödan ;) 
 
Madridderbyt på bortaplan igår slutade 0-0 trots att vi ägde hela matchen, att inte få in en enda boll i nät är otroligt segt men hellre det än förlust iaf. Puss!!! 
 

And you deny yourself

Jag har alltså kört fyra benpass på endast nio dagar. Sa nån disco? Självklart ger det resultat i både volym och starkare muskler vilket är det enda jag bryr mig om, sen kan alla pessimister klaga på någon annan. 
 
Utöver det då? Har spenderat större delen av denna eftermiddag gråtandes i min säng eftersom jag fick avslag på jobbet som jag var tvärsäker på att jag skulle få, pga att mina referenser har backstabbat mig totalt. Till min och min lärares ansikte gav de mig enbart positiva omdömen, för att sen bakom min rygg bara ge massa kritik? Varför ens ställa upp som referens om man inte har något positivt att säga??? 
 
Vill skjuta alla, gråta lite mer och aldrig mer söka ett jobb. Vill fucking inte bli vuxen.
 

Bragden

Tänkte först skriva "no words needed" och bara lägga upp bilder, men jag måste bara få passa på att hylla MITT land och deras otroliga insats.
 
Efter vinsten med 1-0 hemma räckte det att "bara" spela oavgjort igår på San Siro, vilket vi mot alla odds gjorde. I mer än totalt 180 min krigade de och slet för sina liv medan de italienska spelarna var på dem som getingar. Allt för att Italien inte skulle komma igenom och göra mål, och det gav resultat. Vi är i fucking VM.
 
Granqvists tårar när matchen var över gjorde att varenda liten sekund av nervositet plötsligt inte gjorde nånting. Vi, the underdogs, tog ifrån Italien deras plats i VM för första gången på 60 år.
 
Den enda spelaren i det italienska landslaget som jag känner innerlig kärlek för och verkligen lider med är Buffon, som gick emot sina egna fans när de buade under vår nationalsång. Resten kan slänga sig i väggen. "Hellre svenskt stål än överkokt italiensk spaghetti". Mot Ryssland!!!! 
 
 

Don't even look at me wrong

Är ensam hemma hela kvällen så har gått all in och badat med badbomb och tända ljus, haft ansiktsmask, hårinpackning och målat naglarna. Behövde verkligen ta hand om mig själv och ha lite egentid, förstår inte hur vissa behöver människor runtomkring sig 24/7 hahaha jag hade fan gått under. 
 
Att vi, svenska landslaget gick från Friends Arena som vinnare trots tröjdragningar, fulspel och filmande från Italiens sida är mer eller mindre ofattbart. Visserligen är det bara ett mål som vi tar med oss till Italien på måndag men ändå så förbannat skönt med en vinst. 
 
Nu ska jag äta resterna från gårdagens kebabpizza, dricka powerking och bara njuta av lugnet & ensamheten för en gångs skull (man kan tro att jag har blivit Ghandi). Puss
 

Chasing what we left behind

Gårdagskvällen spenderades med min stjärna framför en skum film med massa gottigheter, prat och skratt. Bättre än så kan det verkligen inte bli!!! 
 
Hade gymmet för mig själv idag vilket verkade bidra till en hel del styrka, nästa pass är jag tillbaka på 50kg i squats och ingen är gladare än jag. En av mina boys såg mig på väg till stan, filmade mig och skickade till mig hahaha kändislivet... 
 
Träffade min gravida gäri efter det och åt chokladbollar, pratade och bara myste. Sjukt att Buffon & co kommer hit imorgon i kampen om VM-platsen och att jag inte ens försökte få tag på biljetter. Aja både billigare och smidigare att kolla på matchen hemma ;)
 

Catch me while I care

Var alltså tvungen att gå upp redan 07:30 igår eftersom jag hade lite ärenden och. jag. var. så. fucking. trött. Har ju haft sovmorgon varje dag i snart ett halvår med endast några få undantag, tänk sen när jag har jobb och måste gå upp typ kl 6.... Kommer ju dö lite varje morgon men det får gå!!! 
 
Efter ungdomsmottagningen drog jag & Adam till gymmet för att köra ett tungt benpass, fick en liten sträckning i insida lår men den börjar redan bli bättre tack och lov. Har inte fått mycket gjort idag och imorgon ska jag träffa min shawtyyy.
 

Tired eyes and dirty minds

Aloha!!! Är lite bakis och illamående men det gör verkligen ingenting för jag tänker tillbaka på gårdagen med ett stort leende. Jag, Ida, Tuva & Johanna förade hos mig innan vi drog till Upstairs där det inte bara var halloweentema utan också en spelning med Niello.
 
Trots ostadiga ben efter för mycket vodka och sours dansade vi, skrattade och skrek och bara levde life. Varken drama, tårar eller spyor utan bara en otroligt bra kväll, så tack för det mina bästa!!! 
 
Större delen av denna dag har jag sovit vilket kanske inte är så jättesmart då jag ska till UMO kl 09:30 imorgonbitti men livet går vidare. Puuuss
 
 
 

Send me your location

Varför jag är vaken nu när jag inte somnade förens efter 02:30 kan jag tyvärr inte svara på så vi får gilla läget. 
 
Gårdagskvällen spenderades på en hemmafest på Söder med drinking games, vin och främst "upcatchande" sen sist vi sågs vilket var otroligt trevligt. Eftersom vi kör rond 2 idag (den första vi planerade och därmed den viktigaste ronden) så tog vi det väldigt lugnt igår. 
 
Om ni vill se mig som playboybunny (ja det vill ni), kom till Harrys ikväll!!! See you 
 
 

And you're still my chosen one

Glädjen i att 6an visade Tottenham - Real Madrid igår förbyttes snabbt till frustration, ilska och sorg. Vi blev totalt utspelade, och om det inte vore för Cristianos mål i 80e minuten hade det gått lika illa för oss som för Chelsea när de förlorade med 3-0 mot Roma, men nu blev det alltså "bara" 3-1 till Tottenham. Jag grät som ett litet barn, sov dåligt och vet verkligen inte vad jag ska säga. 
 
Gjorde av med aggressioner och energi på gymmet för några timmar sen, då mitt främsta mål just nu är att få tillbaka min booty kan ni ju gissa vad jag körde ;) 
 
Har färgat håret och fixat naglarna inför helgens bravader, nu ska jag se vad kylskåpet har att erbjuda och därefter kolla på Gossip Girl!!!! 
 

RSS 2.0