Somebody call the fire marshall

På grund av min kära svullnad under ögat vågade inte min franstjej (låter jag som en influencer nu?) riskera att den skulle bli värre genom att fylla på fransar, vilket gör att jag får se ut som en mupp fram tills nästa fredag då jag fick en ny tid.
 
Träffade Johanna en snabbis och på kvällen hamnade jag på bio helt spontant med en liten prick. Därefter träffade jag ytterligare en prick som jag tror att jag hade känslor för när jag gick i tvåan, att återse honom efter mer än två år var skitkul men allt gick inte riktigt som planerat.... Och mer än så säger jag inte.
 
En hel del ångestfyllda tankar och en skum magkänsla har i stort sett präglat denna dag som har varit jättekonstig eftersom jag endast fick ca tre timmars sömn. Fick iallafall kvalitetstid med Adam när vi övningskörde och övade på att backparkera. Nu ska jag sova i ca 11 timmar, imorgon ska vi fira gullemorfar och efter det ska jag träffa my only one igen. Puss
 

we will never turn our hearts away

Alltså drömde att jag var i Bulgarien och samtidigt bokade en sista minuten till Mallorca.... Förstår ni hur mycket jag behöver sol & värme??? 
 
Har blivit jättesvullen och öm under ena ögat vilket inte är så väldigt passande iochmed att jag ska fylla på fransar idag :) aja vill man vara fin får man lida pin eller nått. 
 
Startade veckan med benslakt på gymmet igår, vill absolut inte skryta men alltså KOLLA MINA QUADS på bilden nedan, framförallt på vänstra benet!!! 
 
Vinst mot Girona med 4-1 efter två mål av Benzema och ett vardera av Bale och Ramos, det är alltså TVÅ dagar kvar tills transferfönstret stänger och vi har fortfarande inte värvat någon ny målgörare som ska försöka fylla tomrummet Ronaldo lämnade efter sig. 
 

23:02

Planerna på att förfesta hos mig igår för att fira Johanna blev ganska förstörda när snubben som skulle ta med sig "dricka och en vän" dök upp två timmar tidigare än planerat, ensam, utan dricka och dessutom helt stel, stissig & paranoid som vissa blir efter att de har dragit i sig en och annan lina :-) 
 
Efter ett par timmar var allas tålamod slut och när han skämde ut sig totalt drog han därifrån. Vi tog oss till stan och tack vare Idas boy behövde vi inte ens stå i kö för att komma in på Gränden trots lönehelg och ingen som var tillräckligt gammal. Där inne blev kvällen ändå otroligt bra, dansade tango/bugg/vals med en juggegubbe som verkligen kastade runt med mig och visslade konstant i mitt öra, har nog aldrig skrattat så mycket. Slängde en blick på VIP-borden där de satt med sina kostymer & helrör och såg fett uttråkade ut medans de kollade på oss som levde loppan på dansgolvet, man ba kasta din fina fasad och ha kul istället??? 
 
Kvällen avslutades såklart med donken innan vi fick skjuts hem (utan att behöva betala i natura för er som har mig på snap) där jag & Ida däckade. Trots att starten på kvällen blev allt annat än önskvärd så blev det ändå så jävla bra tillslut, så tack för det mina favoriter!! 
 

Birthday girl

Med knappt 1,5 timme kvar av denna dag vill jag passa på att gratta världens bästa & finaste människa. Johanna Nord, min bästavän, andra halva & livshjälte fyller 20 år idag och ingen är gladare än jag över att få ha henne vid min sida. Sju år tillsammans och fler ska det bli, för dig vill jag aldrig förlora. Grattis grattis grattis!!! 
 
Träffade den lilla bönan idag för en födelsedagslunch på chopchop och imorgon blir det fiesta. Gårdagskvällen spenderades med Ida när vi dansade i spöregnet till Molly Sandén, Mendez & Sandro Cavazza på Rix FM-festivalen. 
 
Trots att jag har chillat hela dagen idag ska jag fan sova snart............
 
 

She competes with no one

Efter endast sex timmars sömn pga spontana kvällsäventyr med Chiellini gick jag upp 07:15 imorse och tog mig till gymmet med två ägg i magen. Förutom en annan tjej som körde squats bredvid mig hade jag hela gymmet för mig själv och det var verkligen heaven. Självklart har jag tappat både styrka, volym och balans eftersom jag inte har kört riktiga squats sen i våras vilket är både irriterande & omotiverande men det är bara att kötta. Jag SKA ta 80 kg i squats och 200 kg i benpress. You'll see. 
 
Utöver det har det inte hänt så mycket nämnvärt. Hatar läkemedelsföretag som helt plötsligt bestämmer sig för att sluta tillverka vissa sorters tabletter. Jag har käkat samma p-piller i nästan 2,5 år och nu har dem, inkl alla likvärdiga slutat tillverkas??? Jag måste få en akuttid hos en barnmorska och börja stoppa i mig helt främmande substanser??? Som kan bidra till att min mensvärk kommer tillbaka samt illamående, depression & finnar??? Alltså knulla er på riktigt.
 
Längtar till torsdag, fredag & lördag då jag har planer med mina favorittjejer <3
 

för baby jag vill inte veta hur du mår

Hejsan hejsan allihopa (läs med MissLinn98's röst om ni har sett henne på youtube). Idag har jag gjort av med sinnessjukt mycket pengar utan att få med mig något vettigt hem förutom presenter till världens bästa människa och typ proteinpulver. Fikade gifflar & apelsinjuice hos sötaste morfar och körde några mil för att inviga Adams nya bil, mer produktivt än så blev det inte.
 
Fredagkvällen spenderades med Johanni som alltså fyller 20 (!!!) på fredag. Att det redan har gått sju år sen vi träffades första gången på Stålfors är verkligen sinnessjukt, och nu får vi storhandla på Systemet tillsammans <3 
 
Lördagsmorgonen tillbringade jag på gymmet för ytterligare ett benpass och tisdagen kommer se likadan ut. Har även köpt hem en jävla massa kvarg & broccoli för nu är det verkligen go hard or go home. 
 
Första halvlek mot Atletico gick bra då vi både kvitterade och tog ledningen men i förlängningen tappade vi allt och förlorade med totalt 4-2. Lipade hela kvällen och just nu står det 1-0 mot Getafe i ligapremiären, vamos!!! 
 
 

They don't speak our language

Efter exakt fyra veckors frånvaro klev jag in på gymmet igår med lite ångest och en viss oroskänsla i magen. Men. Det gick så jävla fucking bra och det är med ren glädje som jag knappt kan gå idag. Körde squats, benpress, raka mark och benspark vilket innebär ett nästan renodlat benpass. Och det var så underbart. 
 
Jag hatar denna tid på året av hela mitt hjärta. Sommaren lider mot sitt slut, alla börjar jobba, verkligheten hinner ifatt en. Man vet att det är minst 8-9 månader tills man får känna värme igen. Peppande va? 
 
Därför ska jag lägga väldigt mycket av mitt fokus på just träning. På att äta bra. På att omge mig av människor jag tycker om och krama ur det där sista av det lilla av sommaren som finns kvar. 
 
Ikväll är det supercupen mellan Real & Atletico och jag är fan nervös. Framförallt för hur den kommer sluta men också för att det blir den första matchen jag bevittnar utan Cristiano (som förövrigt gjorde sitt första mål för Juventus efter endast åtta minuter). Vi får se om jag klarar av det, fäller en liten tår eller bryter ihop helt <3 
 

I will be the strongest that he ever knew

Efter en underbar vecka i huvudstaden med världens bästa människa är jag tillbaka i Eskilstuna vilket känns lite sisådär. Vi har kollat på båda säsongerna av 13 reasons to why, shoppat, gått på bio, badat i deras pool, druckit sangria, ätit supergod mat och bara chillat sönder helt enkelt. Finns ingen annan jag kan tänka mig att spendera dygnets alla 24 timmar med en hel vecka i sträck, tack för en fantastisk vecka mitt hjärta. 
 
Efter att ha varit hemma i några timmar var det dags att åka iväg igen och denna gång till Bella, där alla tjejer möttes för att fira Jossis 20årsdag (grattis babe) samt för att "tacka av" Ingrid eftersom hon flyttar till Bollnäs nästa vecka. 
 
Vi körde drinking games, pratade skrattade dansade och drack oändliga mängder tequilashots innan vi tog oss till Gränden och fortsatte där. Träffade en rolig filur vilket resulterade i ett 30timmarsrace utan sömn, ni kan ju gissa hur bra jag mår nu hehe. Denna dag har enbart spenderats i sängen och så kommer det att förbli, tack alla inblandade för en otrolig kväll & natt <3 
 

Imma let you know

"Man vet att man är gammal när man känner sig bakis för att man har lagt sig två timmar senare än vanligt" stämmer så jävla mycket. I fredags blev det upcatchande med Ida över några cider innan vi tog oss till stan och spenderade resten av kvällen där. Hängde med Ali & company, träffade typ 50% av alla mina ragg och såg döden i vitögat även detta år när vi åkte värsta monsterkarusellerna. Skrattade ihjäl mig och hade dödsångest samtidigt, ville bara gråta men innerst inne älskar jag adrenalinkicken. Vi var hemma efter 2 nån gång och däckade väldigt snabbt efter det. 
 
Igår träffade jag Jossis för chillande & bebismys och idag åker alltså jag och Johanna till Stockholm. Detta må vara cheesy men jag är verkligen så jävla blessed som får träffa mina tre bästa vänner tre dagar i rad, all kärlek till er. 
 
Ska packa det sista och måla naglarna nu, om nån rolig stockholmare läser detta kan ni ju holla at me!! Puss
 

I'll be your friend

Fan vad sjukt att det redan är augusti. Sen vi hördes sist har jag framförallt gjort av med pengar då jag har köpt byxor, en byrå, fyllt på fransar och betalat Adams faktura för att skrota sin bil eftersom jag är världens gulligaste. Fick alltså 8000 mer i lön än jag hade räknat med vilket gör att jag går runt och sjunger "jag har para på mitt konto" typ exakt hela tiden.
 
Har även hängt med Bella och nakenbadat två kvällar i rad med två olika filurer. Ikväll ska jag troligtvis träffa Ida, kolla på Loreen och åka karuseller eftersom det är någon festival i stan som jag såklart vill ta del av. Nästan 30 grader i skuggan och fredag dessutom, kan inte bli bättre. 
 
På söndag lämnar jag & Johanna Eskilstuna för huvudstaden i ett par dagar men det får ni höra mer om senare ;)
 

RSS 2.0