Gotta get high

Så jävla skönt med första mars imorgon, visserligen är det kallare än nånsin men vetskapen om att det är den första vårmånaden gör att det blir lite lättare. Har färgat håret, gymmat och jobbat sen sist och roligare än så blir det inte, vart mitt liv tog vägen undrar jag också. 
 
Räknar sekunder till helgen då jag inte bara är ledig utan dessutom ska träffa min babygirl igen, skaplig motivation. 
 
Om rubriken är på allvar eller inte kan ni få fundera på medans jag sover, natti 
 

If there's no beat in my heart

Ena dagen vill man begå självmord pga sitt jobb och andra dagen går det helt okej, antar att det är en del av resans gång men det vore ju skönt med lite stabilitet... Svårt att kräva dock när man själv är grovt instabil men förhoppningsvis fortsätter det att gå framåt!!! 
 
Fredagkvällen med Johanna var precis vad jag behövde, mitt eget lyckopiller i människoform. 
 
Fick finbesök från Västerås igår vilket resulterade i att jag bara har sovit 11 timmar på två nätter, egentligen är det inte ens speciellt lite men jag har ju sovvanor som en bebis. Godnatt 
 

everybody told me so

Mina inlägg blir verkligen tråkigare och tråkigare men det speglar väl min tillvaro ganska bra. Har jobbat tre dagar, varit hos tandis och gymmat sen jag skrev sist och det är typ det enda nämnvärda.
 
Om 24 timmar är jag med Johanna och den tanken är seriöst det som håller mig flytande. Behöver få skratta från hjärtat, känna innerlig glädje och bara ladda batterierna. 
 
Räknar sekunder tills jag får lön och som vanligt längtar jag brutalt mycket till sommaren för allt blir verkligen bättre då. Alltså mår inte ens dåligt utan jag är bara bitter, börjar bli ganska standard nu hehehe. Natti
 

I ain't getting on my knees

Det enda bra med att jobba helg är att man slipper ha söndagsångest, annars kan jag inte komma på några fördelar. 3 dagar kvar till ledighet och 5 dagar kvar tills jag får träffa min livsglädje. 
 
Idag är det en sorglig dag eftersom en ung kvinna har hittats mördad utanför ett villaområde i Eskilstuna. I min fucking stad har en liten flicka blivit berövad sin mamma och föräldrar har mist sin dotter. Det är sånt man läser om i tidningen, sånt som händer i USA, och nu händer det bara några km härifrån??? Jag har verkligen inga ord. 
 
Nu ska jag äta kebabpizza & chilla innan jag senare tar mig mot jobbet. Hejs 
 

Imagine

Har alltså varit ledig i två dagar och inte hittat en enda lucka för att skriva lite. Om vi går rakt på sak så fick jag världens bästa alla hjärtans dag-present då vi vann över PSG med 3-1, visserligen hade vi en jävla tur och returen återstår men ändå så förbannat skönt. Gav även mina ben lite kärlek i form av köttande på gymmet innan jag träffade Jossis och hennes bebis för första gången, så mysigt!!! 
 
Härlig dag på jobbet idag då jag inte bara grinade en utan två fucking gånger. Detta var inte ens pga kunder utan enbart mitt mående som spökade. Vi har gjort lite ändringar nu för att se om det blir bättre men annars kommer jag vara tvungen att sluta. Älskar verkligen mina kollegor som alla har frågat hur jag mår idag men att ha ångest hela tiden, huvudvärk varje dag och sömnproblem varje natt är inte värt det. Förhoppnings blir det lättare men det återstår att se... 
 
Igår var det mormors födelsedag och jag hann inte ens åka till kyrkogården. Det i kombination med att man har mens och är så trött på livet gör ju att man bara vill bli påkörd av en lastbil. Grattis i efterskott på din dag, hoppas du sover gott mitt hjärta 
 

I'm just talking shit to the ones that will listen

När det är kvällsvecka tycker man ju att man borde få vara ledig på fredagen, meeen icke :-) 
 
Tränade i onsdags för första gången på 15 dagar och trots att jag inte ens körde tungt har jag träningsvärk från helvetet. Ska bulka upp mig ett tag nu och sen deffa lite innan sommaren så får vi se vad man får för resultat. 
 
Annars har det väl inte hänt nått nämnvärt eftersom mitt liv är så förbannat enformigt för tillfället, men better days are coming. 
 

20180205

Man vet att man har mycket att tänka på när man helt glömmer bort ett av de viktigaste datumen som finns. Eftersom jag fick jobba över 40 min kommer detta inlägg lite senare än planerat men då klockan inte har passerat 00:00 än innebär det att det fortfarande är min kärleks födelsedag. 
 
Cristiano Ronaldo. Min idol, inspirationskälla och absoluta livshjälte. Med en utomjordisk drivkraft och en kämparglöd som aldrig dör fortsätter han att slå rekord, vinna titlar och inspirera folk världen över. 
 
Jag är så glad och tacksam över att en spelare som du finns på planen och att en människa som du finns på jorden. Idag har du gjort världen till en bättre plats i 33 år och du förtjänar allt du önskar dig. Grattis på födelsedagen, jag älskar dig 
 
 
 

He said there's a lot of girls I can do with

Och så var det måndagmorgon igen. Hela helgen har passerat utan att jag har gjort något produktivt men eftersom jag faktiskt är förkyld så känns det förbannat bra. Om det inte hade varit en ren kvällsvecka hade jag aldrig jobbat idag men nu ska jag alltså göra det...... Woho. 
 
Folk måste tro att jag har blivit en riktig manshatare för så fort en kille skriver till mig svarar jag något i stil med "vi kommer inte att träffas så lägg din energi på någon annan". Jag har varken tid eller ork för drama, övertänkande, jobbiga situationer och sårade känslor. Jag har fucking inte ens tid att träffa min bästavän och grabbarna tror att jag ska träffa dom? Låt mig skratta. 
 
Startar denna vecka med att vara bittrare än nånsin. Hatar alla som är utomlands och dessutom är det ca 12 minus ute. Livet är härligt. 
 

She's on his back like a jetpack

Ni vet att jag skrev att man vill putta ner vissa kunder för ett berg? En kund fick mig att gråta igår :-)
 
Det, men framförallt att jag har varit fett förkyld hela veckan gjorde att jag tvingades gå hem idag efter endast två timmar. Världens finaste kollega skrev "krya på dig gumman, vi saknar dig, alla här hälsar till dig" plus massa hjärtan och då var jag inte långt ifrån att lipa igen. 
 
Har slängt i mig godis för allt jag är värd eftersom jag har varit så trött att jag inte ens har orkat äta kvällsmat i veckan... Det i kombination med ingen träning på åtta dagar lär ju göra att bootyn försvinner på två sek. 
 
Orkar inte tänka på det nu dock, hadeee
 

RSS 2.0