You'll find another life to live

Mitt livs näst sista kvällspass på Telenor slutade med 40 min övertid och ni anar inte hur fucking skönt det ska bli att dra ifrån det där stället. Efter lite förväntat krångel från min chef fick jag igår bekräftat att fredagen den 8/6 blir min sista dag och jag räknar verkligen sekunder. Det enda jag kommer sakna är mina underbara kollegor men man kan ju alltid träffas på andra ställen ;) 
 
Något som gjorde denna dag ännu lite värre var ett fruktansvärt oväntat besked, nämligen att Zidane avgår som tränare. Han kom till Real när vi som mest behövde honom, inskänkte hopp i spelarna, fick respekt och byggde upp ett vinnande lag. Han skrev historia. Efter flera fantastiska år lämnar han utan minsta lilla förvarning och jag fick verkligen hjärtklappning när jag läste det. Ingen kommer att kunna ersätta dig, du är en legend som ingen kan jämföras med och vi har dig att tacka för allt. Grande Zizou. 
 
Kvällen imorgon kommer också att spenderas på mitt härliga jobb men på lördag ska jag träffa mina efterlängtade tjejer vilket får bli min motivation <3 
 

13

Jag har nästan tappat räkningen på alla gånger jag har fått äran att skriva "jag borde inte ha tvivlat". Och nu får jag skriva det ännu en gång. 
 
Lördagen sniglade sig fram, jag mådde illa av nervositet och kunde inte äta någon kvällsmat. En blandning av pms, nervositet, kärlek för laget och en sån otrolig vilja att vinna gjorde att jag grät redan innan matchen ens hade börjat. 
 
Matchen drog igång, första halvlek blev mållös men med två stora händelser. Skadeglädjen i att Mohammed Salah blev skadad och utbytt slog snabbt tillbaka när även Carvajal blev skadad och utbytt gråtandes. Plötsligt var två nyckelspelare borta. 
 
Efter ca 50 minuter gör Liverpools målvakt en fruktansvärt stor tabbe som Benzema drar nytta av och placerar bollen i mål. Kort därefter kvitterar engelskmännen och det står 1-1. 
 
Isco, en av de bättre spelarna på plan blir utbytt mot Bale, något som jag tyckte var väldigt orättvist då han som sagt var en av dem som presterat bäst. Jag fick äta upp mina ord. 
 
Två minuter efter Bales inhopp gör han 2-1 på bicicleta. 10 minuter senare gör han 3-1 och stänger hela matchen. Ytterligare några minuter senare blåser domaren av och vi är vinnare. Efter att ha hoppat, skrikit och gråtit mig genom matchen var jag plötsligt helt tyst. Jag kunde inte förstå vad jag nyss hade bevittnat. Med tre raka vinster på tre år har vi vunnit vår trettonde Champions League-titel. 2017 var det inget lag som tidigare hade vunnit två år i rad. Vi slog det rekordet. 2018 var det inget lag som tidigare hade vunnit tre år i rad. Vi slog även det rekordet. 
 
Vi är fotbollsvärldens absolut bästa lag och det finns ingen, INGEN som kan säga något annat. Trots att Tottenham krossade oss i höstas och vi bara har mött svåra lag i slutpelet så tog vi oss hela vägen till den slutgiltiga segern. Vi är mästare, vinnare, legender. Vi är totalt oslagbara, ostoppbara och ojämförbara och jag är så fantastiskt glad över att få vara en del av detta. Till viss del är jag fortfarande i chocktillstånd men resultatet börjar sjunka in. Vi vann. Vi fucking vann. 
 
I nöd och lust, med och motgång, idag imorgon och föralltid - Hala Madrid! 
 
 
 

you bow down to me

Halloj mina små solstrålar. Efter endast fyra timmars sömn inatt och oändligt många jobbtimmar är jag fruktansvärt sliten. Anledningen till min uteblivna sömn får ni veta snart då det förtjänar ett eget inlägg. 
 
Annars då? Har nyss mailat min läskiga chef om att jag säger upp mig. Förlåt pappa om jag gör dig besviken, men jag är inte som dig. Jag kan inte trycka undan alla känslor, ignorera mitt mående och bara köra på. Jag har gjort det i snart fem månader nu och det får fan räcka så. Att jag ändå höll ut där i februari när det var som värst och jag grät nästan varje dag är något jag klappar mig själv på axeln för. 
 
Nu väntar en hel dags ledighet med avstängd mobil eftersom jag är så förbannat rädd för att min chef ska ringa mig HAHAHA. 
 

22:50

Jag är så trött så jag nästan gråter och ändå kollar jag i mobilen istället för att sova, ibland har man ju verkligen brutala självskadeproblem. 
 
Får iallafall passa på att säga grattis i efterskott till världens bästa & finaste mamma som fyllde år igår. Det var så underbart att kunna köpa en lite dyrare present istället för ett standard ljus från typ Ö&B (absolut inget fel med det) men man vill ju bara ge dom allt det fina i världen. 
 
Om 24 fucking timmar är jag antingen världens lyckligaste eller så överväger jag att hoppa från balkongen rakt ner i asfalten, men hala madrid vad som än händer!!! 
 

Hellre du än jag får smaka krut

Efter fyra dagars ledighet var det värre än nånsin att komma tillbaka till jobbet och jag hade sån påtaglig ångest att jag mådde illa imorse. Passet i sig gick ändå helt okej eftersom i stort sett alla mina favoriter jobbade men jag börjar ändå må så fruktansvärt dåligt. "Börjar" var helt fel ordval då jag har mått dåligt pga detta sen i januari och trots att det bara är ett fåtal veckor kvar så är jag extremt nära på att säga upp mig, för det är verkligen inte värt att ta död på sig själv för lite pengar. 
 
På tal om pengar så gjorde jag av med ca 800kr i måndags när jag & mami tog en snabb tur till tuna park och Ö&B. Visserligen köpte jag några presenter men jag borde kanske lära mig att hålla lite hårdare i mina pengar. Denna tanke fightas med rösten i mitt huvud som säger att jag är värd det och att jag får unna mig själv. Ilandsproblem när det är som värst mina vänner. 
 
Så sjukt kort tid kvar till finalen och jag får snart psykos, H U R ska jag kunna jobba på lördag när jag inte kommer kunna tänka på nått annat? 
 

soy un puto

Alltså jag är typ förundrad över vilken otroligt bra helg jag har haft, vilket var precis vad jag behövde efter en jobbig vecka. Fredagskvällen spenderades med Johanna i soffan med massa friterad kyckling, chips & godis. Efter en alltför lång tid utan hennes sällskap var det som ren medicin för själen och det enda dåliga var att kvällen passerade alldeles för fort. Efter ett benpass på lördagsmorgonen träffade jag Jossis och Wincent som redan är fyra månader, helt sjukt att jag som aldrig har gillat bebisar är helt förälskad i honom. 
 
Resten av helgen har jag spenderat i en solstol, med enda undantaget när jag och Adam tog årets första dopp utan att först känna hur kallt det var i vattnet. Utöver det har jag även sovit en hel del och dessutom grillat två dagar i rad, med andra ord en helt perfekt helg. 
 
Tackar gudarna för att jag är ledig även idag och imorgon, endast fem dagar kvar till finalen och jag börjar fan bli nervös på riktigt nu. Puss 
 

Små kids utan nått att förlora

Utanför våra kunders vetskap övergick vi från Bredbandsbolaget till Telenor vilket resulterade i totalt kaos. 80 personer i kö hela tiden, ingen som kan logga in på mina sidor, ingen som vet något. Klockan 14:55 idag fick jag informationen att jag skulle ha möte med min chef klockan 15, mycket bra kommunikation & struktur osv. Enda gången jag har skrattat i veckan är när mina kollegor har sagt "välkommen till Bredbands-ööh-Telenor", fatta vilket sorgligt liv jag har.
 
Dock kom min solstråle och hämtade mig efter jobbet, vi åkte till tuna park och åt på donken och genast blev hela veckan bättre. Att jag dessutom ska spendera hela kvällen imorgon med henne gör att mitt liv går från sorgligt till fantastiskt. 
 
Träningsvärken från söndagens monsterpass har fortfarande inte släppt till 100% och jag inser hur svag & stel jag faktiskt har blivit. Aja det kunde ha varit värre, fredag imorgon och därefter väntar fyra dagars ledighet ;)

20:46

Bara för att gårdagen var i absolut världsklass med solande, grillning och legday på gymmet blev denna dag raka motsatsen. Fick endast fyra timmars sömn inatt pga plötsliga magsmärtor samt att jag har mått illa exakt hela dagen.
 
Vet inte om karma tyckte att jag var för frisk för att sjukanmäla mig och straffar mig nu men det är jävligt irriterande iallafall. Krigade dock på jobbet och fick med mig lite smått & gott från tuna park som jag och mami drog till nu ikväll. 
 
Helt sinnessjukt att termometern mätte hela 28 grader idag utan att ens halva maj har passerat. Det som är ännu värre är ju att man tvingas jobba men aja, det kommer en tid för ledighet också. Ska ta igen mina förlorade timmar med sömn nu, natti 
 

Där habbarna dämpar din ångest

Glöm varje stavelse i meningen "jag har inte råd att vara sjuk". Gick upp kl åtta imorse för att ringa och sjukanmäla mig, kröp ner i sängen igen och har legat här sen dess. Visserligen är jag inte dödssjuk, men om jag fortsätter att pressa mig själv och min kropp trots min brutala förkylning kommer det ta 1027261 år innan jag blir helt frisk. Endast massa rationalisering och jag får damp på mig själv för man ska inte behöva ursäkta sig för att man mår dåligt. "yolo, alla behöver vila" som Sofia sa. 
 
Igårkväll grillade vi för första gången på detta år, åt champinjoner med hela ansiktet och drack mangocider, livet har sina bra stunder <3 
 
Förhoppningsvis är jag tillräckligt frisk för att kunna träna imorgon för jag känner verkligen hur min booty blir mindre & mindre, inte sådär jättenajs när det är bikinisäsong om mindre än två månader. 
 
Avslutar alltid mina inlägg med att jag ska sova?? Men aa ni kan ju gissa vem som ska sova middag nu byeee
 

para mi

Tjabba tjena hallå, har jobbat fyra kvällspass och nu väntar en efterlängtad ledig dag. Har proppat i mig alvedon mot min feber & förkyldning, dels för att jag knappt vågar ringa min chef och sjukanmäla mig och dels för att jag behöver vartenda litet öre som kan tänkas trilla in på kontot. 
 
Självklart ser väderprognosen för morgondagen sämre ut än resten av veckan ENBART FÖR ATT JAG ÄR LEDIG men vad ska man göra.... 
 
El Clasico slutade oavgjort, vi fick stryk av Sevilla och nu är det bara 16 dagar kvar till finalen som jag fasar så hårt inför. Ska sova i x antal timmar nu, natti 
 

Kom ihåg mig sen

Glädjen över min underbara helg övergick snabbt till bitterhet och irritation när verkligheten grabbade tag i mig. Termometern mätte alltså 25 grader celsius idag och vad gjorde jag? Spenderade nio timmar i en äcklig lokal på ett äckligt jobb med äckliga arbetsuppgifter.
 
Idag är det fyra månader sen jag började och två månader kvar tills mitt kontrakt går ut och jag springer därifrån fortare än någonsin. Fyra månader är inte en lång tid. Fyra månader av träning ger inte värsta resultaten. Fyra månader efter ett krossat hjärta har du inte kommit över personen som krossade det. Fyra månader efter en närståendes bortgång har du inte gått vidare. 
 
MEN... Fyra månader där du spenderar minst 45 timmar varje vecka på ett ställe du avskyr av hela ditt hjärta är en förbannat lång tid och jag känner nu hur fruktansvärt trött jag börjar bli. Tanken är att jag ska fortsätta tills den 7/7 när kontraktet går ut men som jag har sagt till alla, jag kan lika gärna få totalt psykbryt och säga upp mig när som helst. 
 
Efter den sjunde juli ska jag chilla i minst en månad och därefter söka miljoner jobb för att slutligen hitta något jag faktiskt trivs med. Eller trivs och trivs, vad som helst är bättre & mer trivsamt än detta ställe. Godnatt 
 

Hon dansar vidare i livet

Efter pizza, chips och oändliga mängder apelsinjuice börjar jag äntligen bli återställd efter den fantastiska gårdagen. Förade hos Bella med hela mitt gymnasiegäng, lyssnade på vår spellista från studenten, körde drinking games, pratade, skrattade, dansade och bara njöt.
 
Festandet fortsatte på Gränden där jag bl a dansade vals med en 40åring och skrattade tills jag grät, träffade på ett gammalt ragg och skrek ut texten i alla Aviciis låtar. Efter lite sedvanligt drama utanför krogen var jag hemma runt 3, dock somnade jag inte förens efter 5 då Chiellini och jag åkte till Vilsta och kedjerökte medans solen gick upp. Trots att jag var helt död och fortfarande full var det fruktansvärt mysigt. 
 
Om 45 min är det El Clasico på bortaplan men jag orkar knappt engagera mig, Barca har redan vunnit ligan och den enda viktiga matchen är CL-finalen den 26e maj. Hade glömt bort hur fort en ledig helg passerar, men jag får ändå tacka alla inblandade som gjorde att den blev världsbäst!!! 
 

Always keeping it real

Trots att jag fick jobba över både i måndags och nu ikväll är jag faktiskt inte bitter, mycket tack vare att jag & underbaraste Allie jobbar samma pass hela veckan men även för att det är fredag imorgon samt att det vankas utgång med mina babes i helgen!!
 
Den största anledningen till frånvaron av min bitterhet är dock något helt annat... Jag och mamma har nämligen bokat en resa till Bulgarien i sommar och ni anar inte hur fucking skönt det ska bli. Åtta veckor kvar på detta skitjobb kan jag definitivt stå ut med när jag vet att sol, bad & värme väntar på mig. 
 
Men nu ska jag inte bli alltför positiv för då blir jag väl påkörd eller något under morgondagen som drar ner mig under ytan igen, natti 
 

a por la 13

Fruktansvärt trött men glad Sanna som skriver, 63 timmar spenderade på ett jobb man hatar tar verkligen på krafterna. Blåste hem snabbare än hastighetsgränsen tillät och kom hem lagom till andra halvlek.
 
Bayern gjorde enkelt två mål, hade flera farliga chanser och var bättre än oss rent allmänt, men mina vänner, MEN... Navas gjorde sitt livs bästa match, försvararna krigade för sina liv och Benzema gjorde två mål vilket resulterade i att vi är i final. Vi är det första laget nånsin som för tredje året i rad har tagit oss till fucking final och det är så fruktansvärt bra så jag kan inte ens beskriva det med ord. Hasta el final vamos Real!!! 
 
Något som gör det hela ännu lite bättre är att jag alltså är ledig imorgon, något som är värt att upprepas. Ska sova, färga håret och köra marklyft, ett perfekt schema med andra ord. Natti 
 

RSS 2.0