you've probably never loved someone

Fick vara frisk i typ en månad innan det var dags för sjukstuga igen och denna gång ca 10 gånger värre. Har hög feber 24/7 och min kost har bestått av mandariner & juice dom två senaste dagarna, hejdå muskler. Var tvungen att avboka min körlektion samt att planerna för helgen förstördes :( 
 
Förra helgen bestod av ren kvalitetstid då jag hade myskväll med Johanni på fredagen, myskväll med Bella på lördagen och "myskväll" med Bonucci på söndagen. Helgen slutade inte lika bra som den började men boys will be boys som man brukar kunna säga för att ursäkta deras beteende. 
 
Har inte sett Cristiano spela en enda gång sen han lämnade, kollade på Juventus - Valencia i tisdags och det tog mig seriöst två sek innan jag började storgråta. Som jag älskar & saknar dig och vill att du ska komma tillbaka. 
 
Bild från Bulgarien när ens största problem var att hålla tuttarna på plats ;) 
 

and I hope you'll be happy now

Jag är en sån där som hatar hela konceptet med  Black Friday samtidigt som jag är alla butiksägares våta dröm då jag ä l s k a r att shoppa. Köpte skor förra veckan och var tvungen att klicka hem ytterligare ett par från livets sida (bakk Footway), tidig julklapp till mig själv eller nått. 
 
Gick upp 07:30 idag för veckans andra benpass, det enda som går framåt just nu verkar vara squats och utöver det står livet still. Igår blev en 20åring av med sitt liv när han blev ihjälskjuten med flera skott mitt i Nyfors. Tänker inte spekulera om något eventuellt motiv bakom men det är så fruktansvärt tragiskt, ingen mamma förtjänar att förlora sitt barn. 
 
Utgången förra helgen var fantastisk som vanligt, förade hos mig med Bella & Tuva samt två Skiftingekillar och stötte på Johanna från mitt gamla jobb på krogen, vilket resulterade i att jag hängde med henne resten av kvällen <3
 
Imorgon ska jag träffa min baby!!! 
 

If I was bulletproof I'd love you black & blue

Trots fredagkväll och en klocka som inte ens slagit 21 skulle jag fan kunna gå och lägga mig redan nu, livets sorgliga stunder hahaha. Imorgon blir det dock andra bullar då utgång står på schemat för jag vet inte vilken gång i ordningen denna höst!! Jag som trodde att 2017 var mitt främsta festår hittills men 2018 slog det med hästlängder ;)
 
Har hunnit med två rygg/bicepspass och ett benpass, träffade Johanna i onsdags och fick tillbaka lite livsglädje samt Bella igår då vi tog en runda på Tuna Park. 
 
Efter ca fem månader har jag tagit bort mina fransförlängningar och det enda positiva med det är att jag typ kan borra in halva ansiktet i kudden när jag sover på mage, annars finns det inga fördelar och jag ser ut som ett hemlöst spöke igen. Men plånboken blir nöjd iaf <3 
 

Be alright

Sliten men samtidigt förvånansvärt pigg Sanna som skriver efter gårdagens bravader. Jag, Bella & Calle drog shot efter shot efter shot innan vi tog oss till krogen där jag stötte på mina gamla barndomsvänner som jag inte har träffat på minst åtta år. Hängde med dom och levde loppan som vanligt, hamnade på efterfest på Söder och efterefterfest på Norr innan jag slutligen var hemma vid 05:30. Har några minnesluckor och det mesta var väldigt oklart men givetvis blev det en fantastisk kväll/natt, så tack för det alla inblandade och framförallt Bella <3 
 
Fredagskvällen spenderades med min baby J på bästa möjliga sätt med massa mys, en perfekt helg med andra ord. 
 
Utöver det så förlorade vi med 5-1 mot Barca, som väntat fick Lopetegui sparken och ersattes av Solari. Har övningskört som ett djur, tränat, shoppat och sökt jobb som vanligt. Om någon arbetsgivare läser detta kan ni ju holla at me!! 
 

RSS 2.0