Let him fall victim to them nothing ass bitches

Jag är frisk!!! Visserligen i världens sämsta allmäntillstånd eftersom jag inte rörde en muskel på 20 dagar men. jag. är. frisk. Detta firades med ett ruskigt benpass och ett ännu värre bicepspass dagen efter, träffade även Bonucci i onsdags för första gången sen i somras och det var muy bien. Igår fyllde Adam 23 år så dagen ägnades åt att fira honom, grattis världens bästa bror!! Du är inte bara mitt syskon utan även min bästavän & förebild och jag är så tacksam över att du finns. 
 
Lite senare kom gummorna till mig för en myskväll med tacos, vin och massa prat och skratt. Först var tanken att vi skulle gå ut men då ingen riktigt var i form för det bestämde vi oss för att bara chilla istället vilket var exakt vad jag behövde.
 
Idag står el clasico på bortaplan på schemat och fast jag inte vill spekulera tror jag på kryss eller förlust för vår del. Nu ska jag gå upp och äta tacorester till frukost innan jag därefter tar mig till gymmet ;) 
 

and you still call me baby

Tjena hallå hej!!! Vet inte ens själv varför jag skriver då jag knappt har något att berätta men fick lite lust eller nått. Efter två veckors hostande fick jag damp och gick till vc, tog massa prover och fick medicin efter att läkaren hade skämtat om att han behövde skicka mig till akuten där jag skulle bli inlagd omedelbart. Superkul skämt, verkligen :) trots feber och infektioner i kroppen mår jag inte dåligt men jag känner verkligen att något är fel och hoppas innerligt att det går över snart. 
 
Fredagkvällen spenderades i soffan med pizza, godis & Idol tillsammans min livsglädje, herregud vad vore jag utan dig? Igår shoppade jag med mamma och idag kollade jag & Adam på AFC - Falkenberg på Tunavallen, tack för att du alltid ställer upp när jag vill dra med dig på massa grejer. Matchen vann vi med 1-0 och jag såg den senaste människan jag hade känslor för för första gången sen vi slutade träffas, det var fett jobbigt i några sekunder men jag tror ändå att det var nyttigt. Dessutom skriver han fortfarande till mig och ber mig att förlåta honom så jag har vunnit på alla sätt. 
 
Har inte tränat sen den 3/10 och känner verkligen hur mina muskler förtvinar, iochmed att jag inte mår dåligt så tänker jag trotsa allt och träna hyfsat snart.... Så det så. 
 

Berätta för någon annan

Sex dagar senare och jag är fortfarande sjuk, psykosen är nära kan jag lova. Kan inte ens gå 100 meter utan att hosta tills jag nästan spyr, vilket betyder att det enda jag får shotta i helgen är hostmedicin. Detta må låta löjligt men det är framförallt när jag är sjuk som jag inser hur mycket jag älskar att träna, för varje cell i min kropp vill bara springa fort & lyfta tungt. Men förhoppningsvis är jag back on track snart. 
 
Eftersom jag inte har gjort ett jack shit i veckan så har jag endast en grej att berätta, nämligen att jag & Tuva fixade biljetter till fucking Post Malone som kommer till Globen i mars!!! Att få se min absoluta favoritartist live med en av mina absolut bästa vänner - kan det bli bättre??? 
 
Om alla tycker lite synd om mig så blir jag nog frisk snabbare....
 

It's like the morning after ecstasy

Tolka helst inte rubriken boktavligt talat då det endast är en line från en låt, om man däremot byter ut ordet ecstasy mot tequila stämmer den till 100% ;)
 
Lät inte min brutala hosta hindra mig från att ha en underbar kväll/natt. Förade hos mig med Ida, Bella, Christa & Calle innan vi drog till en annan förfest vid Tunavallen och sist men absolut inte minst, till krogen. Drog shots och hindrade två killar från att literally börja slåss OM MIG, dansade som aldrig förr och skrattade ännu mer. Träffade inte bara en, två eller tre utan FYRA av mina freaking fans eller vad man nu vill kalla dom, livet som kändis (eller hoe). Det beundransvärda är att jag har en fett bra relation med alla så det blev aldrig obekvämt. Efter att jag hade stoppat fingrarna i Bellas hals och hjälpt henne att spy hängde jag med Chiellini ett tag innan jag däckade. Tack för en fantastisk natt alla inblandade!!
 
Som väntat efter skrikande, sjungande och x antal cigg blev min hosta ca åtta gånger värre men det är bara att gilla läget. Vi förlorade mot Moskva i tisdags och jag trodde att botten var nådd, det var den inte för vi förlorade mot Alaves igår. Fyllt på fransar och gjort riskettan. Tränat. Gjort om mitt rum som blev sinnessjukt bra, anställ mig som inredare någon?? 
 

RSS 2.0