Efter dig så smakar inget som förut

Har spelat sönder Molly Sandéns nya låt "kär i din kärlek" eftersom den sätter ord på alla mina tankar och stämmer till hundra procent... Så lyssna på den om ni inte har gjort det än!!! 
 
Träffade Ida & Tuva i onsdags och spenderade kvällen på Pinchos med gudomlig mat och färgglada drinkar, en perfekt myskväll med perfekt sällskap. Hade myskväll 2.0 med Johanni igår där nachotallrik, idolmys och massa prat och skratt stod på schemat. Kändes som 100 år sen jag träffade henne sist trots att det "bara" hade gått två veckor.... 
 
Dödade mina biceps igår och mina ben idag, har alltså kört fyra pass på fem dagar?? En del av mig vill deffa pyttelite då jag inte är helt nöjd med allt, men en större del av mig vill bli stark som satan och då kan man fan inte gå på kaloriunderskott. 
 
Vi förlorade med 3-0 mot Sevilla och spelade 0-0 mot Atletico ikväll, jag brukar ha mycket att säga men känner mig bara tom eftersom det är så tröttsamt & meningslöst. Jag älskar laget och lider med spelarna men klubben får verkligen skylla sig själv, man kan inte släppa den bästa spelaren genom tiderna, strunta i att värva en ersättare och tro att det kommer att fungera. 
 
Ska göra om mitt rum litegrann och imorgon fortsätter jakten på den perfekta mattan - i Västerås!! 

Run, don't walk away

När man fortfarande är lite seg på tisdagen efter att ha druckit på lördagen vet man att man drack tillräckligt och lite till. Svettades bort den sista segheten på gymmet där marklyft, squats, benpress och raka mark stod på schemat. Eftersom jag fortfarande är rookie på att marka hade jag inte räknat med att bli så slut efteråt men jag köttade på. 
 
Ska träffa mina babes imorgon igen men utöver det har jag ingen aning om vad som händer, vi tar en dag i taget helt enkelt. Har fått till en godkänd dygnsrytm vilket gör att jag är trött redan nu, och det känns så mycket bättre än att vara vaken halva natten och sova halva dagen.  
 
Luka Modric vann Ballon d'or 2018 vilket innebär världens bästa spelare, och fast jag är både glad & stolt eftersom han förtjänade titeln så himla mycket så kan jag inte låta bli att vara lite besviken på grund av att Cristiano inte vann, då han förtjänade att vinna precis lika mycket. Aja du kommer alltid att vara en vinnare i mina ögon även om du aldrig mer kammar hem en titel igen. 
 
Det var nog allt jag hade på hjärtat för den här gången, jäkla spännande inlägg va. Ciao
 

Baby I'll be good to you

En helt död Sanna som skriver efter brutala mängder tequila och noll sekunder sömn. Träffade världens bästa tjejer igår och förade hos mig innan vi fick skjuts till stan och spenderade resten av kvällen på Gränden som var helt fullt trots helgen innan löning.
 
Träffade både älskade Johanna från mitt gamla jobb och min egna journalistikpluggande Maluma för tredje gången gillt, därav ingen sömn ;) trots att jag spydde och skrapade upp både mitt ben och min jacka när jag & Tuva klättrade över en stenmur så var det verkligen en otroligt lyckad kväll, skrattade konstant i flera timmar och njöt av att vara återförenad med mina hjärtan. 
 
Har varit förkyld till och från så har inte kunnat träna som jag har velat men har åtminstone fått till två pass med marklyft i veckan. Dagen har tillbringats i sängen och kvällen kommer förmodligen att se likadan ut. Tack för gårdagen alla inblandade <3 
 

because insanity is brutal

Buenas noches, long time no see eller nått! Egentligen inte då det endast har passerat två veckor men ändå..... Största delen av dessa två veckor har varit bland det värsta jag har upplevt, med dagar präglade av ångest & tårar. Som vanligt går jag inte in på detaljer men det handlade framförallt om ovisshet, och nu vet jag att saker inte var så illa som jag hade befarat. Tänker dock inte andas ut helt förens på onsdag men aja nu ska jag sluta teasa. 
 
Utöver det har jag alltså röstat för första gången vilket inte gjorde nån skillnad eftersom sossarna vann igen, fyllt på fransar, hängt med Jossis, övningskört en hel del, tränat ännu mer och slängt in ett par jobbansökningar. 
 
Det mest nämnvärda är ändå tiden jag har spenderat med Johanna för hon är verkligen min livsglädje, kommer aldrig kunna tacka dig nog för att du stöttar mig i alla jobbiga stunder och tar dig tid till att lyssna på allt mitt ältande. En shoutout även till Ida som stöttade mig otroligt mycket under dessa veckor, vad vore jag utan er? 
 
Idag för ett år sen åkte vi till Spanien vilket innebar lite gladare miner då än nu, men better times will come och vi kommer att bli glada & avslappnade och få känna värme & sand mellan tårna igen. 
 

When all is said and done

Som jag nämnde sist stod firande av morfar på schemat igår eftersom det var hans födelsedag, så ett otroligt stort grattis till den främsta krigaren jag känner. Alla pensionärer i allmänhet borde tackas, hyllas, lyftas upp, få höjd pension. TACK för allt ni har gjort.
 
Efter det spenderades resten av kvällen med min absoluta favorit, behöver väl inte ens skriva att det är Johanna men ifall nån skulle få för sig nått annat så NU VET NI. Det är så sjukt för natten efter att vi har sovit tillsammans sover jag alltid dåligt, det är verkligen som att hela min kropp saknar henne hahaha. 
 
Benen fick sig en omgång på förmiddagen då gympasset bestod av squats, benpress, raka mark, glutepress, "gynstolen" samt stående donkeykicks med fria vikter eller vad man nu ska kalla dom. Tack & lov hämtade pappa mig eftersom jag knappt kunde gå, storhandlade och övningskörde en lång omväg till landet i spöregnet.
 
Har hittat en otrolig sida med skor för grymma priser som kommer att bli min ekonomiska undergång, beställde två par vita Nikeskor i onsdagskväll och hämtade ut dom idag, vem sa att pengar inte kan köpa lycka??
 

RSS 2.0