Everything inside you is dark & twisted

Varning för ett flummigt inlägg utan struktur som jag förmodligen kommer att radera imorgon när det är dagsljus och allt känns lite lättare. 
 
Jag är en såndär människa som känner på mig när saker ska hända. Kalla mig spågumma om ni vill men för det mesta har jag alltid kusligt rätt. Och det hade jag även denna gång. 
 
"För skojs skull" sökte jag på mitt livs första kärlek på Facebook för första gången på flera år, för att upptäcka att han ska bli pappa. Med tjejen han var tillsammans med under tiden som vi träffades i flera månader. Det värsta av allt? Att jag har känt detta på mig hur länge som helst. För att vi alltid kommer att ha en koppling till varandra. 
 
En blandning av extrem trötthet, några få dagar kvar till mens och den feta jävla chocken som uppstod gjorde att jag började storgråta. I höst är det fyra år sen vi träffades. Jag var 17 år. Trots att allt var instabilt och han var opålitlig var han mitt livs första kärlek, medans jag för honom bara var en rolig grej vid sidan av som inte betydde så mycket. Denna insikt är brutal, trots att det snart har gått fyra år.
 
Säger man "jag älskar dig" till någon som inte betyder så mycket för en? Tydligen. Sen förlovar man sig och skaffar barn med tjejen man var otrogen mot, som hela stan förutom jag själv dessutom visste om. 
 
Behöver jag säga att jag blev ännu mer bitter? 
 

Last hurrah

"Varför vara ledig när det är bra väder och lönehelg när man kan jobba?" said no one ever men denna mening går på repeat i mitt huvud eftersom det är vad jag gör i helgen. Jobbar. 
 
Är riktigt bitter för tillfället för jag är så trött på vissa människor men jag försöker verkligen hålla humöret uppe, till min stora lycka hann jag köpa biljetter till Atletico - Juventus på Friends i sommar så nu ber vi till alla gudar att Ronaldo följer med. Självklart blir det grymt att bevittna två av världens största lag men han är ju den främsta anledningen till att vi ska dit och jag går fan under om han inte är med. 
 
Att jag dessutom landar i Cypern ganska exakt den här tiden om 21 dagar är ytterligare en anledning till att göra sig av med all negativ energi och endast fokusera på det ljusa, glada & positiva. Tvingade fram all min viljestyrka och drog till gymmet direkt efter jobbet, mamma ba "är det inte skönare att komma hem och bara ta det lugnt?" och jag ba "jo men det är inte skönt att ha en platt röv när man är utomlands" hahaha så motiverande. Natti 
 

we need Novacane just to stay awake

Självaste påskafton och Sverige har levererat över 20 grader och sol flera dagar i rad, att jag dessutom hade myskväll med mitt hjärta igår och har ledig helg gör ju inte saken värre!! 
 
Gymmade imorse för första gången på länge, spenderade några timmar i solen, sängen och med min familj innan dagens andra pass blev av nu ikväll då mina biceps fick sig en omgång. 
 
Utan dåligt samvete har jag ätit ca fyra kg godis idag men efter denna helg ska jag utesluta allt sånt och dra ner på kolhydrater eftersom det numera är mindre än en månad kvar tills jag åker till Cypern ;) 
 
I torsdags var det två år sen jag fick mitt hjärta krossat och jag hade inte en enda tanke på det på hela dagen, vilket var förvånande men så jävla befriande. Time will heal, with pain comes strength, what doesn't kill you makes you stronger osv osv. Glad påsk gummor 
 

Que va

Min nya grej verkar vara att endast skriva när ledighet väntar mig, kanske för att det är enda gången jag kan låta någorlunda positiv hahaha. 
 
Det tog mig seriöst 2,5 dygn innan jag var återställd efter lördagens bravader, då vet man att ens alkoholtolerans har sjunkit. Har gått och blivit förkyld som en gris vilket inte är optimalt när man har ett fysiskt jobb men än så länge går det att hålla ut. Veckans bästa var i tisdags när jag & Johanna hängde på Blue Lotus för att bl a utöka min ryggtatuering, hade förträngt hur fruktansvärt ont det gör men det var värt varje sekund. 
 
Någon träning har jag varken hunnit eller orkat med men en vacker dag så... Nu ska jag sova i 71629 timmar godnatt 
 

your lips pressed against a bottle

Herregud vilken underbar och efterlängtad helg jag har haft. Fredagen spenderades mestadels i bilen med pappa när vi roadtrippade genom Flen, Katrineholm & Vingåker, åt kakor och drack Celsius och stannade vid olika mysiga outlets. 
 
Igår stod reunion på schemat med mina favorittjejer Johanna, Ida, Tuva & Christa och wow vilken kväll det blev. Hade inte druckit sen nyår så var lite nojig över att det skulle spåra men förutom några mindre missar blev det verkligen perfekt. Skrattade, dansade och shottade, fyllegrät glädjetårar när vi pratade gymnasieminnen och fortsatte allt på ett fullsmockat Gränden där jag bl a ramlade på dansgolvet, kramades med Johanna B och träffade på Bonucci & Julyan. 
 
Är äckligt otaggad på att jobba sex dagar under kommande vecka men det är bara att hålla ut, tack alla inblandade för en fantastisk kväll/natt!! 
 

I don't wanna die too young

Började skriva ett inlägg i fredags men eftersom jag hade en jobbhelg framför mig lät jag så himla bitter (med all rätt) så jag raderade det. Helgen passerade ändå relativt smärtfritt, mycket tack vare att min favoritkollega hade exakt samma pass som mig. Högreppade squats & hipthrusts på gymmet i lördags innan jag och mamma köpte hem kinamat och myste resten av kvällen <3 
 
Älskar min gula bikini så mycket att jag var tvungen att köpa en likadan i orange, kan starkt rekommendera den här sportbh-liknande modellen för den är otroligt smickrande!! Att man dessutom ska lägga till lite mer bläck på ryggen nästa vecka gör ju inte saken värre. 
 
Idag är jag äntligen ledig vilket innebär återhämtning och kvalitetstid med Adam, därefter jobbar jag ons-tors och sen börjar nedräkningen till lördag då jag ska träffa mina älsklingar ;) 
 

RSS 2.0