and only when the sun was down could I belong to you

Att jobba 5-6 dagar i veckan hela sommaren trodde jag skulle vara värsta mardrömmen, men eftersom vi verkar ha det sämsta vädret på flera år gör det inte så jättemycket. Skapliga kontraster mot förra året då jag var ledig hela sommaren och det var 30 grader varmt tre månader i rad.... 
 
Därav blir det inte så mycket skrivande, för vad sjutton ska man skriva? Jag, Johanna & Tuva hade planerat utgång förra helgen men då vi hade tagit några shots för mycket blev vi utslängda från krogen efter en minut, livets merit hahaha. Trodde kvällen skulle sluta i katastrof men icke sa nicke då min kryssningsbabe och hans vän kom från Stockholm och styrde upp situationen. 
 
Har bokat tid för en spännande grej i mitten på augusti som innefattar nålar men inte är en tatuering, så det kan ni få fundera på. Utöver det har jag roliga grejer att se fram emot varje ledig helg framöver, men denna helg spenderar jag på jobbet.
 
Att sluta äta godis på vardagar är fan så mycket svårare än man tror, tills jag har vänjt mig av med den dumma ovanan har jag tillfälligt återupptagit min gymnasiediet bestående av powerking zero och cigg, vill nån anlita mig som kostrådgivare? :-) 
 
 

RSS 2.0