I've been on his mind

Solen skiner, det är fredag imorgon och jag är ledig i helgen för första gången på fem veckor. Att jag dessutom ska träffa min baby imorgon och i skrivande stund håller på att planera en utgång med mina girls gör att livet är extremt värt att leva just nu. 
 
Pga lite mat och ingen träning alls har jag tappat sju (!!!) cm runt röven på bara några veckor, så det är verkligen bokstavligt när jag säger att jag har jobbat arslet av mig. Körde legday i söndags, igår och ska göra det på lördag as well för snart som attan är det bikinidags så det är bara att börja kriga. 
 
Har inte nämnt fotbollen alls men vi åkte ut ur både CL & cupen innan världens bästa Zidane kom tillbaka som tränare, så nu hoppas vi att vindarna vänder. Har även hunnit med att sola, köpa min efterlängtade gula bikini och boka tatueringstid i veckan så i april lägger jag mig under nålen igen för första gången på ca 2,5 år, spännande va!! 
 

I keep on looking back on better days

Rubriken har ingenting med mitt nuvarande allmäntillstånd att göra då läget ändå känns hyfsat bra, den beror snarare på att jag varje sekund sen konserten har haft olika låtar av Post Malone på hjärnan. Och alltså konserten. Jag ryste i hela kroppen när han kom in på scenen, tårarna rann på både mig & Tuva, vi dansade hoppade skrek och sjöng konstant, hela Globen skrek "FUCK THAT BITCH" innan han började sjunga I fall apart och han var verkligen så sjukt jävla bra. Lätt en av livets kvällar med en av livets brudar!!
 
Att jobba dagen efter med ca tre timmars sömn i kroppen var inte det roligaste jag har gjort i mitt liv men det funkade. På söndagen hade vi babyshower för Jossis vilket också blev väldigt lyckat, hon hade förväntat sig att komma hem till sin tomma lägenhet men istället var det 15 pers och massa dekorationer där. All kärlek till dig. 
 
Har jobbat sju timmar mer än jag egentligen skulle denna vecka eftersom jag behöver varenda krona jag kan tjäna, jag & mamma har nämligen bokat en resa till Cypern i slutet av maj vilket ska bli otroligt skönt. På tal om utomlandsresor så åker min beba till Egypten idag och lämnar mig kvar i regnet, det gillas inte...
 

RSS 2.0