Vänder du ryggen åt framtidens barn

Känner att mina inlägg börjar bli fett enformiga, men yes även denna vecka har jag pluggat och stressat röven av mig samt träffat S 3 dagar i rad. Varför har man inte tidigare insett hur mysigt det är att sova i nåns famn eheheh.
 
Mötte Johanna igårkväll och gjorde business med en leverantör i Fröslunda så nu är jag totalt broke, vi lever farliiiiigt mannar. 
 
Måste skriva att Barca förlorade med 4-1 mot Celta Vigo asså HAHAHAHA låt mig skratta, redan på onsdag kommer världens bästa lag till Sverige för att möta och krossa Malmö. 
 
Har blivit asförkyld once again men livet går vidare, puss 
 

pallar inte

 

Minns du den tid som jag själv aldrig sett

Istället för att plugga i söndags träffade jag först Johanna bae och köpte massa välbehövligt stuff på stan vilket resulterade i att jag har kvar sisådär 140kr, älskar livet som rik. Resten av dagen spenderades i Torshälla hos min andra bae, spelade fifa osv inga detaljer för då blir det som fucking 50 shades of grey HAHAHA roflmao det där sa jag inte. 
 
Har läxförhör redovisning argumentation prov examination grupparbete rollspel hunger mensvärk nageltrång men men. Bara för att det går skapligt bra för mig nu kom det en tomte till min brori och ba "vet inte vad Sanna har sagt om mig men det vi hade var fett längesen det är dig jag vill ha" osv osv bitch don't kill my vibe liksom, jag har inte sagt ett ont ord om honom & varför går alla på mina kompisar? Fattar inte haha så desperata.
 
Puss på alla fiiiina människor 


Mot era planer stod en verklighet

Buenos diaz! Var på fett bra humör fram tills för 2 sek sen då en viss person skrev till mig, hade det varit för 6 månader sen hade mitt hjärta hoppat över ett slag men men things change och nu vill man ba låt mig vara pls. 
 
Hade iallafall en gryyyym kväll med Juicy J, käkade pizza kollade film flippade träffade Mr. S osv osv, såååå välbehövligt. Och för er PK-människor som tyckte att våra bilder på snap var oanständiga kan jag avslöja att vi inte var alltför seriösa. 
 
Måste plugga röven av mig ikväll och vara med Adam som jag inte har träffat sen i tisdags, sinneeeees. Vi spelade 1-0 hemma mot Granada nyss, vamos!!!! PUSS 
 

nu tvingas vi axla det ansvar ni flytt

2 kvällar i rad har jag spenderat med s o m e o n e och ja nej trots att jag är så pessimistisk att jag i stort sett bara väntar på att allt ska fuckas kan jag åtminstone bekräfta att jag inte är allergisk mot känslor, HA GAYYYYY vi låtsas att jag inte sa det där. 
 
Mitt älskade lag krossade Shaktar med 4-0 och världens bästa gjorde ytterligare ett hattrick och spräckte därför ett till rekord, har inga ord längre jag är helt mållös. PSG vann med "endast" 2-0 och Barca spelade oavgjort mot Roma HAHAHA. 
 
Hade inget viktigt idag i skolan så stannade hemma, ska träffa min absoluta favorit ikväll, xoxo 
 
 

ni blundade för det som en blind kunnat se

Än har jag inte tappat hoppet helt, träffade S igår och det lutar mot att samma sak händer imorgon, ger er inga detaljer men för tillfället är jag lucky as fuck. 
 
Borde plugga kroppens alla organ på latin då jag har prov imorgon men jag pallar seriöst inte. Ikväll startar äntligen Champions League, Malmö & Shaktar Donetsk kommer få spö av PSG och mitt lag. 
 
Smsa om ni är roliga, xoxo
 

perfektion


Den sista kulan har jag kvar

Vet inte om jag ska börja tro på mänskligheten eller fortsätta vara pessimistisk, "att våga hoppas på nått bra är att skjuta sig själv i huvudet" som man brukar kunna säga. 
 
Flippade hela natten med Mr. S och hade hur kul som helst, fick ungefär 5 minuters sömn och mådde så fucking dåligt imorse efter vissa onödiga kommentarer att jag övervägde att strypa mig själv med duschslangen, men men.
 
Min älskling min gud mitt allt gjorde 5 mål och 1 assist i gårdagens kross av Espanyol där vi vann med 6-0, vem behöver boys när jag har honom??? Vill dö ännu lite mer eftersom det är måndag imorgon, puss
 

Today's pain will be tomorrow's strength

Men holaaaa! Älskar att jag tyckte att jag var inne i ett bra flow fram tills för några dagar sen, & nu ba boom crash ångest what to do take me away återvänder aldrig typ. 
 
Färgade håret nyss och väntar på ett visst meddelande från someone, jag säger bara att om EN enda jävla kille fuckar med mig EN endaste gång till, då ger jag upp. Raderar min facebook insta kik allt ska aldrig mer snacka med nån. May be dramatisk men allt kommer till en gräns. 
 
Grattis i efterskott till bästa Luka Modric som fyllde hela 30 år häromdagen, all kärlek! Min one and only love har släppt en parfym, funtar på om jag ska köpa den till pappa hohoh. När folk från Grekland frågar mig vad det är för fel på svenska landslaget vet man att det är illa, när nationalsången spelades var jag stoltast i världen sen när vi hade förlorat med 4-1 jag ba jag är nog 100% från Estland trotsallt. 
 
Better days are coming, puss
 
 

Nicki bae

Everything I've been through could have killed me
That's why it really ain't nothing you could tell me


get your hands up in the air like you're living your life

Extremt flippad natt!!! Mötte min absoluta favorit igår och käkade kinamat, chillade på stan efter det och det hann väl gå sisådär 10 min innan vi blev haffade av allt & alla men är man kändis så är man. 
 
Drog heeem och träffade Mr. S som var fett kriminell ah fast ne, sjukt gullig iallafall men mina äktenskapsplaner förstördes då jag fick reda på att han är Barcafan. 
 
Efter 3 timmar följde jag med honom till bussen, där fick jag höra av helt random killar att jag var "en liten slampa med massa luft som kunde suga kuk och inte skulle tro att jag är nått", kärlek till mina haters alltså. Sov 10 min inatt men var åminstone inte ensam, inga detajler dock. Behöver pengar mannar så bring iiiiiit, puss
 

sanningen kan aldrig stängas in i nån bur

Det har gått 2 jävla dagar på den första höstmånaden och det har regnat kontant i ungefär... 2 dagar. Känner att allas (inklusive mitt) humör stiger upp mot toppen och man vill bara skratta åt detta!!!! 
 
De Gea-affären knasade när det endast var några timmar kvar tills transferfönstret stängde men jag är inte alltför ledsen över det då jag tycker att det är dags för våran Navas att visa vad han går för. 
 
Var lite halvrik fram tills igår då Intersport ÄNTLIGEN hade min Nikejacka som jag självklart köpte, 800kr fattigare är jag nu men skulle lätt ha kunnat betala det dubbla då den är så fucking feeet. 
 
2 dagar kvar till helg bitches hold ooooon!!!!!! PUSS 
 
 

RSS 2.0