Kate Moss

Har nyss varit ute med Johanna och köpt lite smått och gott inför morgondagens äventyr och nu ska jag äta lite, fixa mig och vänta på Sofia. Därefter blir det utgång för första gången sen studenten, för att sen komma hem och sova några timmar och sen tillsammans med min andra halva göra huvudstaden osäker ;) 
 
Det som är så jävla skönt med fransförlängning är att det tar typ 15 min att fixa sig (om ögonbrynen blir hyffsade på första försöket vill säga), I like!!! Kommer aldrig vilja ha mina naturliga fransar igen hahaha. 
 
Tyskland krossade Mexico igår med hela 4-1 vilket innebär bra odds inför finalen mot Chile, jag avskyr Chile starkt och ser gärna att de förlorar mohahah. 
 
Ska måla naglarna nu, puss!! 
 
 

simple

 
 

a llama in my living room

JA, Portugal åkte ut mot Chile igår efter en misslyckad straffläggning där både Quaresma, Moutinho och Nani missade sina men so fucking what? Det är en jävla wannabe-cup och att de tog sig så pass långt som de gjorde är en merit bara det, plus de är fortfarande regerande Europamästare så liksom??? Världens bästa människa, spelare och lagkapten visade sitt stöd genom att bl. a pussa Quaresma på huvudet och jag ville bara gråta. Hans tvillingar föddes dessutom inatt, all kärlek!!! 
 
Solade 4 timmar igår och blev fett brun hihihih, ska troligtvis åka till Lager157 idag hahaha asså jag är där så jävla ofta men det är verkligen life. Om det blir som planerat ska jag träffa min bibbi imorgon och fixa lite inför lördagen och därefter blir det utgång, men vi får se. Xoxo 
 

jag känner mest att jag inte känner nått alls

Min kära amigo kom till mig igårkväll vilket resulterade i sovsällskap, hann även med att äta glass, prata om hennes (misslyckade) livsval och bara chilla. Så needy!!! För övrigt har jag grov träningsvärk exakt överallt och räknar sekunder tills lördag då jag och min babe har lite spännande planer.
 
Kommer ni ihåg att jag skrev typ "tänk att vissa man älskade en gång i tiden har blivit världens största pussies, allt är dött och begravet på den fronten nu iaf" typ i maj??? Tydligen var det bara dött och begravet för min del HAHAHA för han skrev världens längsta meddelande idag om hur mycket han saknar mig och jag vill bara skratta och spotta honom rakt i ansiktet.
 
Semifinal mellan Portugal och Chile imorgon, forza Portugal & min kärlek!!!! Puss
 

ah

 

Zizou

Idag fyller en person år som definitivt förtjänar ett eget inlägg, eftersom han kom till Madrid och gjorde det "omöjliga" möjligt. Att vinna Champions League under hans första år, Supercupen, Klubblags-VM, ligatiteln för första gången på flera år och den största bedriften av allt, att vinna CL två år i rad och som första laget i världen bevara titeln som Europas bästa lag. Jag pratar såklart om mannen, myten, legenden... Zinedine Zidane, Reals överhuvud, coach och legendar som gjorde allt detta möjligt. Som besannade våra drömmar. Grattis på födelsedagen 
 
 

jag tar den långa vägen hem

Natten till min födelsedag slutade lite lagom oväntat då jag fick köra pappa till akuten eftersom han hade dragit en krok genom tummen, fick sitta där i nästan 4 timmar innan vi var hemma igen strax innan klockan 5. Min födelsedag i sig bjöd väl inte på några större händelser eftersom jag var sjuk men att få presenter, äta tårta och bara chilla och umgås med familjen klagar man ju inte över direkt. Den bästa presenten var nog ändå att jag hade äran att bevittna matchen mellan Ryssland & Portugal som Portugal vann efter ett mål i sjunde minuten av the one and only.
 
Åt ute med Jossis igår och innan dess var exakt allt kaos, mamma ringde mig och storgrät eftersom hon hade kommit till avdelningen där morfar låg, endast för att få veta att han var på operation utan att de hade underrättat oss om det :) :) :) jag grät 2 timmar i sträck efter att vi hade lagt på och spelade upp alla värsta tänkbara scenarion i mitt huvud, men tack och lov gick operationen bra och han återhämtar sig bra as well. 
 
Hann även träffa Mr. L en snabbis igår hihihih men mer än så säger jag inte. 
 
Ett stort tack till alla som uppvaktade mig på ett eller annat sätt i onsdags och framförallt tack mamma & Johanna för allt ni gjorde 
 

står där med tusen skäl att dra

I förrgår var det två månader sen jag fick mitt hjärta krossat och imorgon fyller jag alltså 19 år. NITTON. Vart fan i hela helvetet tog tiden vägen. Inte för att skryta men jag har liksom alltid varit den som var 16 men som såg ut som typ 20, och nu ÄR jag nästan 20??? Det enda positiva är att det återstår endast ett år kvar till Systemet men annars vetefan. Hur morgondagen ser ut har jag inte heller nån direkt aning om utan vi får se hur det hela slutar. 
 
Att läsa rykten om hur Cristiano ska åtalas, att han ska lämna Madrid, att Modric ska åka i fängelse för falskt vittnesmål och allt får mitt hjärta att blöda. Det sämsta med sommaren är alla jävla äckelrykten om spelare som ska hit & dit och lalala. I don't like. 
 
Jag vill bara bli full som fan och det är ju tydligen midsommar på fredag så om nått av mina fans läser detta kan ni ju slänga iväg ett litet meddelande eftersom jag inte har några planer då ;););) 
 
Man inser att man är en hoe när rekryteringschefen för Scandalbeauties skriver till en HAHAHA aja yolo
 
 

En dag ska vi alla skina

Det tog mig alltså T R E dagar att bli återställd efter studenten. Jag låg seriöst i soffan i 3 dagar i streck och bara sov, åt och repeterade. Notera att jag inte bytte kläder eller duschade en enda gång under den tiden. Lush life they said ;) 
 
På onsdagen samlade jag tillräckligt mycket kraft för att köra dubbla (!!!) gympass där jag först körde ryggslakt och därefter benslakt, träningsvärken gick väl över typ.... Idag. 
 
Gårdagen spenderades med min andra halva som hade med sig ballonger, champagne och presenter till mig eftersom hon jobbar på min födelsedag, allra allra bästa älskade du. Chillade, skrattade, pratade om allt mellan himmel & jord, sov länge och åt chips i sängen. Ren kvalitet. 
 
Vill typ grina varje gång jag kollar på bilder från studenten, am I the only one??? 
 
Ska försöka hålla mig vaken tills 17 då första matchen i Confederations Cup spelas, mellan Portugal och Mexico. Puss
 
 

we have had the time of our lives

Efter endast två timmars sömn började vi dricka redan klockan 6 hemma hos Christa där vi hade champagnefrukost. Jag blev alltså klassens queen, all kärlek till er tjejer!!! Efter en timme var det dags för att dra hem och fixa sig och därefter åka till skolan. Efter samling i klassrummet, mys med mentorerna, skrivande i mössorna, smygsupande på toan och avslutningslunch var det helt plötsligt dags att gå till aulan. Efter 50 min som kändes som 5 min fanns det endast en sak kvar på schemat - u t s p r i n g 
 
Så fort rektorn ropade "VO14A" fick vi krafter som aldrig förr, välte stolarna och sprang ut för att möta framtiden. Blev helt överrumplad av allt folk, all glädje och alla känslor, hittade min familj efter mycket letande och fick massa gosedjur och visselpipor runt halsen. Helt plötsligt kom Emelie fram som jag inte har träffat på flera år och det var enda gången på hela dagen som jag grät. 
 
Efter det var det dags för flaket och alltså, vilken jävla upplevelse. (Observera att vårt flak dessutom var på förstasidan på ekuriren). Trots att det började spöregna i samma sekund som vi gick på och vi var tvungna att stänga av musiken ett tag var det helt klart bland det roligaste jag har gjort i mitt liv. Hoppade, dansade, sjöng och skrek för exakt allt vi var värda och bara levde livet fullt ut. När det var klart hade mamma och Jossis mamma planerat en överraskning till oss som bestod av att åka cab tillsammans, så himla kul och fint gjort!!! 
 
När jag slutligen kom hem helt dyblöt, tröttare än tröttast men gladare än gladast fortsatte firandet med presenter, tårta och mys med familjen och släkten. Timmarna passerade fortare än väntat och när klockan närmade sig 22 drog jag till Christa för andra gången där jag och brudarna förade en snabbis innan vi tog oss till Studentfesten på Gränden där vi dansade, kramades och bara njöt resten av natten. 
 
Efter att ha lovat varandra "det här är inte sista gången vi ses" fick jag skjuts hem och däckade i mammas säng på direkten. Jag är alltså helt klar med skolan och har tagit s t u d e n t e n. Ett stort tack till alla som var inblandade och framförallt tack mamma som fixade allt!!! Kärlek 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dan före dopparedan

Dagen innan studenten borde man bara vara hemma och chilla, duscha, ha ansiktsmask och sånt där ni vet men eftersom jag & min mami är mästare på att skjuta upp saker hade vi 1027182 saker att göra idag. Hann inte ens sola och det kommer jag förmodligen att ångra lite lagom imorgon men vad gör det om hundra år. Vi var alltså 7 av 23 (!!!!) möjliga som dekorerade flaket och det var självklart jag och mina brudar. Kräks på resterande människor och för mig skulle det kvitta om de var sjuka imorgon. Hann även träffa Johanna i 2 sek för lite business ;) 
 
Har nyss duschat och målat naglarna, om 6 h ringer mitt alarm eftersom det vankas champagnefrukost på Söder. Därefter vet jag inte exakt hur dagen ser ut förutom det absolut viktigaste - utspringet!!!!! Känns fortfarande helt overkligt att det vi har längtat och trånat efter så himla länge äntligen är här, och nu när det väl är på riktigt känns det bara helt sjukt. Men förhoppningsvis hinner lite glädje infinna sig as well. 
 
Vi hörs när jag fucking inte längre går i skolan, kom till Rinman kl 14 och kolla för jag kommer vara snyggast i stan!!!! Puss 
 

gift

dom säger tänk på nånting fult
jag blundar och då baby allt jag ser är du 

 

the great unknown

Mina inlägg börjar bli fett enformiga men jag tar alltså studenten i ö v e r m o r g o n. Idag stod som sagt tårtkalas med klassen, parallellklassen och alla lärare på schemat och det var fruktansvärt onödigt att jag tog mascara på underfransarna för jag grät som en gris framför alla redan innan våra tal var klara. Hann gråta både en andra och tredje gång när jag kramade min mentor och Christa men aa låt mig!!!! 
 
Solade efter skolan och tog mitt livs sista powernap medans jag går på gymnasiet, så sinnes. 
 
Tänkte att jag skulle deffa månaden innan studenten men så blev det ju inte hehehehe, har ätit chips hela veckan och ändå klagar jag på att jag blir fet och får finnar HAHAHA livet. 
 
Imorgon ska jag till tuna park, sola en sista gång och sen dekorera flaket med mina brudar på kvällen. Sen är det dags. Pusshejs 
 

hunter

Om t r e fucking dagar tar jag studenten och jag har ångest, jag är glad, jag är ledsen, jag känner mig fri, jag känner mig vilsen, jag känner exakt allt och ingenting. Har iallafall betalat flaket, färgat håret och fixat fransarna och eftersom jag fixade klänning och allt det där för längesen återstår det bara att sola nu när tillfället ges. Fransförlängning var något helt nytt för mig och dom blev så makalöst bra, är sjukt nöjd. Utöver det har jag även hunnit med att grilla x2 i det otroliga vädret, i måndags hemma hos Bella och igår i vilsta!! Båda gångerna var lika mysiga och jag vill bara gråta lite över hur mycket jag kommer sakna dessa fantastiska tjejer. 
 
Imorgon vankas det traditionsenliga tårtkalaset och jag ska ha klänning oavsett om det snöar, samma sak gäller självklart på lördag. Vi ska alltså hålla tal och dessutom har vi en överraskning, att tårarna kommer rinna är garanti. 
 
Medans alla andra är på studentskiva på Gränden idag ska jag chilla och lägga mig tidigt eftersom vår klass var för sena med att boka, men jag är faktiskt inte bitter för det. Hann även med att gymma idag för sista gången på gymnasiet, självklart legday <3 
 
 
 
 

och nästan allting har sitt slut

Att vakna upp på morgonen, gå in på instagram och inse att världens finaste människa med världens finaste hår har snaggat sig :-) JAG TYCKER INTE OM NÄR KILLAR SNAGGAR SIG OCH SPECIELLT INTE NÄR CRISTIANO RONALDO GÖR DET. 
 
Jag har så fucking mycket att göra idag och jag får stressens mamma deluxe, grillkväll hos Bella med brudarna står på schemat men innan det har jag alltså 19029827 saker att göra. Ska bland annat gå igenom skolan med min Ronaldotröja av ren tradition, haters gonna hate.
 
Tydligen tar man studenten denna vecka :) :) :) 
 
 

no time for losers

Hann inte skriva ett "aporladuodecima"-inlägg innan, kunde inte äta på hela dagen, mådde så fruktansvärt illa. Sofia kom till mig strax innan matchen började och vi båda satt som på nålar när det var dags för avspark. Båda lagen gick självklart all in, alla vet hur stark defensiv Juventus har och just därför var jag så fucking nervös eftersom jag tvivlade på att vi skulle kunna göra hål på deras försvar. Som jag har fått säga så många andra gånger under denna säsong... Jag hade inte behövt tvivla.
 
Redan efter 20 min skickade världens bästa spelare in en boll i mål, Mandzukic kvitterade med en galen bicicleta och halva matchen hade gått. Direkt efter pausen steppade vi upp som aldrig nånsin förr när Casemiro drog till med ett långskott från 40 meters håll som letade sig in bakom Buffon, Cristiano gjorde ett andra mål och 20-årige Asensio avslutade matchen med att göra 4-1.
 
De sa att det var omöjligt, inget lag hade tidigare vunnit Champions League två år i rad. Vi gjorde det möjligt. Vi är och förblir kungarna av Europa och ingen, i n g e n kan säga något annat. Allt slit, allt jobb, all lycka, all glädje, alla tårar, alla vinster, alla motgångar. Trots alla svåra lag som stod i vår väg krossade vi allt motstånd och nu står vi här som de absolut främsta vinnarna någonsin med vår 12e Champions Leaguetitel. Vi skrev historia när vi lyckades med det som ingen annan hittills har gjort och ingen kommer att glömma detta.
 
Kalla oss vinnare, mästare, förebilder, hjältar, legender, allt positivt som bara går. Ett stort tack och som vanligt all oändlig kärlek till världens absolut bästa lag som har haft en makalös, obeskrivligt bra säsong. Tack också till världens bästa tränare Zinedine Zidane som gjorde detta möjligt. Det finns inga som er och jag är så otroligt stolt över att få vara en del av detta. "Heroes live forever, but legends never die". Till sista andetaget och genom exakt allt - Hala Madrid ♥ ♥ 
 
 
 
 
 

slumped over like a dead man

Eftersom jag har roat mig med annat på nätterna denna vecka har min sömn blivit påverkad (läs: utebliven) och därför är jag tröttare än nånsin idag trots att jag sov mellan 17 och 19. Har iaf hunnit med att att träffa min sommarkärlek, min brori och lite annat smått & gott.
 
Efter att ha sprungit runt som ett fån i halva stan fick jag äntligen tag på en tid att göra fransförlängning, dessutom har min klänning till studentfesten kommit och den sitter så förbannat bra. De återstående dagarna ska jag bara sola och göra så lite ansträngande saker som möjligt för att vara totalt jävla BOMB på studenten.  
Jag och brudarna tog oss till Slagstaglass idag, finslipade våra tal (jag ska alltså hålla tal till rektorn :DDDD) och bara myste. Är ledig imorgon och ska återigen träffa min andra halva på kvällen. 
 
Just nu är jag mest nervös inför Champions League-finalen på lördag som jag har fasat inför så otroligt länge, känslorna inför studenten är bara så sinnes blandade så jag vet inte alls hur jag ska handle it. Puss
 
 

RSS 2.0