Jag känner mig som rena rama legenden

I skrivande stund är jag fruktansvärt bakis på den nivån att man bara vill gråta lite, så rubriken stämmer inte för tillfället. Däremot gjorde den det igår när jag, Johanna & Sofia äntrade dansgolvet på Harrys och verkligen bara levde för stunden utan att bry oss om något eller några andra.
 
Blev bjuden på flera shots som verkade vara ovanligt starka, för trots att vi proppade i oss massa mat från donken samt att det var mer än sex timmar sen vi hade börjat dricka var jag fortfarande jättefull när jag kom hem??? 
 
En sån här underbar kväll utan drama med massa skratt var precis vad jag behövde, är otroligt glad över att det blev så lyckat, så tack för det världens bästa brudar!!!! Nu ska jag dra täcket över huvudet för resten av dagen <333 
 

Men jag vill ha dig om så bara för en stund

Fick med glädje äta upp mina ord från gårdagen om att vi var i "otroligt dålig form", vi sänkte Dortmund på bortaplan med 3-1 tack vare ett mål av Bale och två mål av Cristiano, Hala Madrid!! 
 
Denna onsdag har ägnats åt jobbsökande, ytterligare ett benpass samt en hel del sovande. Dagens bästa var när min "crush" som jag gjorde kalsongryck på i somras och därför inte har hört av sig sen dess gillade min bild hohohoh. 
 
Med ett mirakel vände Smederna en pågående förlust till att ta SM-guld, man är ju skapligt stolt över att bo i Eskilstuna (for once) ;)))) 
 

Man, I feel just like a rockstar

På dessa dagar som jag har varit hemma har jag hunnit med att köra ett benpass, skrivit CV & personligt brev samt slängt in mitt livs första jobbansökan (är fett stolt så ni får gärna applådera). Har även hunnit med att träffa min boo, vi åkte till tuna park där jag köpte en mössa trots att det var 18 grader och sol men men, the winter is coming (tyvärr). 
 
Lutar åt att det blir utgång på fredag vilket är bra eftersom 1, det är bland det bästa som finns och 2, då har man något att se framemot. Ska man skratta eller gråta åt att ens liv är så sorgligt? Eller äsch vaddå sorgligt jag är fan nöjd..... Mestadels. 
 
Matchen mot Dortmund började för snart en halvtimme sen och jag vågar inte ens spekulera för i är i otroligt dålig form nu. Hadeeeee
 

När du blundar är allting kvar

Hola amigos!! Känns både sorgligt och skönt att vara hemma igen eftersom allt det roliga är över, samtidigt är det gudomligt att ligga i min egen säng igen vars madrass inte är så pass hård att man nästan drar axeln ur led varje gång man ligger på sidan, som de flesta madrasser utomlands är. 
 
När jag är utomlands har jag två absoluta måsten, att sola och bada, så när vi kom fram till ett 18-gradigt, regnigt Mallorca sjönk vårt humör jävligt snabbt. Vädret kunde verkligen ha varit bättre eftersom tre av sju dagar var molniga, lyckades bli väldigt brun ändå och förutom det var allting h e a v e n. 
 
Sol, bad, mat, drinkar, shopping och killar i världsklass tillsammans med världens bästa sällskap, bättre än så kan det inte bli. Till försäljarens stora irritation lyckades jag pruta ner en Ronaldotröja med hela 50kr (!!!!!!), drack pina colada, badade i Medelhavet och bara levde life.
 
Det värsta som hände under veckan var väl att jag bröt hela tre naglar, fick skavsår samt att Real förlorade sin match med 1-0, tänker inte ens kommentera det. 
 
Det var andra gången i mitt liv som jag befann mig i Alcudia och mitt 19åriga jag tyckte att det var precis lika bra som mitt 10åriga jag. Tackar för en fantastisk vecka och hoppas att ni har haft det lika bra som jag (fast det vet jag att ni inte har hehehehe), xoxo
 
 
 
 
 

Adios


send me home

Igår hade jag världens bästa kväll med min baby där vi åt, pratade, skrattade, kollade på film och bara myste. Så needy!!! Trots huvudvärk under större delen av denna dag har jag gymmat, solat solarium och befunnit mig på tuna park för tredje gången denna vecka då jag inhandlade världens sexigaste skor och ytterligare en tröja. 
 
Om energin räcker till ska jag börja packa ikväll men det är fan tveksamt, helt otroligt sinnessjukt att jag åker till livets land imorgon natt. Me gustaaaa.
 
Champions League drog igång igår även för våran del, vi startade säsongen med att krossa laget från Cypern vars namn jag inte kan med 3-0 efter mål av Cristiano & Ramos, vamos!!!
 

Calling me up just to push me down

Känner mig så äckligt klämkäck när jag säger "idag har jag haft en otroligt bra dag", men jag har verkligen haft det!!! 
 
Mötte Ida på stan och drog helt spontant till Rinman för att hälsa på, kramas med lärare och checka in de nya lokalerna som vårt program numera befinner sig i. Därefter gick vi till Mocca Deli och tog varsin ceasarsallad (såklart) innan jag mötte mami för en 20minutare i solariet. Direkt efter det träffade jag Jossis för första gången på en månad och vi snackade massor, åt oreokakor och bara chillade. 
 
Ska sova tidigt idag eftersom jag blev väckt redan 08:30 imorse av massa snorungar utanför fönstret.... För övrigt ska jag träffa bibbi imorgon igen, ren lycka. 
 

I ain't rich yet but you know I ain't broke

Shortsen som jag letade efter men inte hittade igår var bland det första jag såg idag när jag och bibbi var på tuna park. Dom, en tröja och lösögonfransar fick följa med hem innan vi avslutade det hela med mat från donken (obligatoriskt).
 
Hann duscha, byta tungpiercing och sminka om mig innan jag fick sällskap av A, vi chillade fram tills för någon timme sen och nu ligger jag i sängen som jag självklart strax ska sova i!!!
 
Morgondagen gick från att vara planlös till nästan helt fullbokad men sånt gillar vi, kvalitet mina vänner. Natti
 

don't pass out with your shoes on

Gissa vem som är back on track på 50kg i squats???? Något av det värsta jag vet är när folk skryter men när jag själv gör det är det helt okej, sån dubbelmoral. 
 
Gick på tuna park helt svettig med träningskläder utan att hitta något men förhoppningsvis har jag mer tur imorgon då jag ska dit med min stjärna. 
 
När Adam får höra "åh jag minns när din syrra höll på med lalala, dom var ju typ tillsammans" av sin 'kompis' trots att det har gått nästan 2 år :-) trots att Eskilstuna är en liten stad förvånas jag gång på gång av invånarna och dess intresse för andras business... Aja nu ska jag äta chokladboll and don't give a fuuuuck
 

I gotta carry my cross without you

Sen vi hördes sist har jag hunnit med att äta, sova, övningsköra (som gick så fucking bra), plugga teori samt köra två benpass #everydayislegday 
 
Precis som hela min familj och halva min vänskapskrets (2 pers HAHAHA) har jag även gått och blivit förkyld men livet går förhoppningsvis vidare. 
 
Jag åker alltså utomlands om åtta dagar??? Om inte min mamma ger mig utegångsförbud vill säga, hon har fortfarande inte sett brännmärkena med egna ögon så numera vet jag verkligen hur det känns att leva on the edge så att säga...
 

Falling on your knees

"Nu ska jag deffa sista tiden innan Spanien" sa jag igår lite lagom självsäkert innan jag insåg att Willys hade godis för 49kr/kg och sourcream chips för 10kr (!!!!!!). Tror ni jag deffade idag? Så. Fan. Heller. 
 
Men det är alltså 11 dagar kvar och mirakel kan ske, sägs det. Hehe. 
 
Det enda vettiga jag gjorde idag var att vika lakan och gå en promenad i spöregnet, kanske inte så vettigt trotsallt....... 
 
 

About last night

Kvällen igår fick en otroligt bra start med mina bästa brudar och mycket vodka, började spåra när fem äckliga ortengrabbar kom från Katrineholm innan det slutligen blev totalt kaos. Efter att de hade rullat i min säng, öppnat alla skåp & klädkammare, meckat joints utan att först fråga om det var okej och snott frukt, glass, energidricka och smaken till vattenpipa lyckades något ljushuvud putta till vattenpipan så att det glödande kolet hamnade på golvet och lämnade svarta brännmärken i träparketten. 
 
Behöver jag säga att det roliga tog slut där och att de drog hem? :-) 
 
Efter att jag hade storgråtit, vi hade pratat igenom allt och situationen hade lugnat ner sig gick mina små änglar och la sig medans jag gick ut och mötte "Ronaldo" som han själv sa, dsvdv. 
 
Idag har jag sovit, ätit pizza, druckit 3 liter läsk och storgråtit flera timmar i rad, håller fast vid det jag sa igår, skulle hellre bli misshandlad och våldtagen 10 gånger om än att göra min mamma besviken. Men gjort är gjort och tack och lov är hon otroligt förstående, nu ska jag räkna sekunder tills jag kan gå och lägga mig och sen försöka slipa bort märkena med sandpapper under den kommande veckan.
 
 

ain't no crying in the club

Gårdagens urusla kost bestod av vitlöksbröd och nudlar men trots mitt obefintliga proteinintag bestämde jag mig för att göra lite squats... Vilket helt klart gick över förväntan!! Lyckades pressa upp 48 kg 4 x 3 och snaaart är jag tillbaka på 50 så aa låt mig showoffa lite. 
 
Utöver det drack jag energidricka som vanligt och kollade på när Sverige förlorade med 3-2 mot Bulgarien samtidigt som Portugal vann med 5-1 mot Färöarna efter bl a ett hattrick av världens bästa. 
 
Ber till Gud att jag inte blir förkyld eftersom det vankas festligheter imorgon för tredje helgen i rad, vi får se om mina grannar eller min lever ger upp först ;))) 
 
Bjuder på bästa bilden från bästa helgen <33
 

RSS 2.0