Rise above

Men hej. Efter fyra månaders tystnad hittade jag tid och framförallt en vilja att skriva lite. Två dagar kvar till julafton och ytterligare ett år börjar lida mot sitt slut. Ett lugnt men samtidigt jävligt intensivt år som jag till största del har spenderat på jobbet, vilket faktiskt är helt okej. Har 12 dagars ledigt nu och ingen kan förstå hur skönt det är. Det mest minnesvärda jag tar med mig från 2019 är Post Malone-konsertern, resan till Cypern, kryssningen nummer ett samt Juventus-matchen <3 
 
Utöver jobb har jag hängt i Västerås mer än vanligt eftersom jag som jag nämnt tidigare har en babe där. Något som jag trodde skulle utvecklas till något mer än vad det verkar göra, men det gör verkligen inget!!! Man får ta en dag i taget, inte övertänka och bara se vad som händer. Har även hunnit med en hel del träning, EN HEL utgång med mina bästa tjejer i oktober och väldigt många myskvällar med min älskade Johanna. 
 
Julafton ska bestå av massa mat & familjemys, nyårsafton är hittills ganska oklar men det blir bra oavsett. Tack alla inblandade för ett bra år, god jul och mot 2020!! 
 

RSS 2.0