självdestruktiv livsbalans


vad som än kommer

Känner att mina inlägg verkligen dryper av negativitet men what to do. Var tvungen att gå ut ur klassrummet och in på toa och storgråta idag på sista lektionen, hårdare än asfalt var det ja. Begravning på torsdag och beslutsångesten är ett faktum, vad ska man ha på sig vid det sista avskedet med en av dom man älskade mest?
 
Inte nog med det spelade vi dessutom oavgjort borta mot Betis igår PLUS att både matte 2 och engelska 6 börjar imorgon men aaa. Livet går vidare, jag söker verkligen inte empati eller liknande så no hate please. Puss
 

aarå

Jag trotsade min kärlek och lämnade allt
Var kall som en isbit för ensam var stark
 

ge ingen tid till ånger

sup motherfuckers, trött Sanna in da house. Lever lite farligt just nu och kör ungefär Russian Roulette med min heder & moral men så kan det gå. Älskar att man bryter med en kille och det inte ens går 2 veckor innan både hans kompis och hans brorsa kommer och kryper för en, är man queen så är man.
 
Levde rövare i orten inatt men går inte in på detaljer, drack inte en droppe men känner mig ändå fruktansvärt bakis. Gissa vem som fick A på ytterligare en uppsats hohoh, puss lovers
 

I'll leave it all behind

1 vecka utan mitt intressanta, uppfriskande och innehållsrika skrivande, nej jag förstår inte heller hur ni har klarat det. Var ledig 2 dagar denna vecka, hade 1 lektion i torsdags osv osv, duger. Fick A på min argumenterande uppsats i svenska och B som slutbetyg i samhäll, aaa låt mig skryta för jag är så fucking bra trots att jag går sönder.
 
Zidanes första match slutade med 5-0 till oss och idag går vi för en ny vinst!!! Ska träffa Jossis senare men först plugga röven av mig, xoxo 
 
 

090116

Hola, ni får ha överseende med min bristande uppdatering eftersom mitt liv är helt åt helvete, av kärlek & respekt skriver jag inte ut det men yes, k a t a s t r o f
 
Var en snabbis i skolan igår och hämtade böcker, grät hos min lärare, grät i korridoren, grät på bussen osv, det tar verkligen aldrig slut.
 
Ta hand om er så hörs vi när jag mår bättre, xoxo
 
 

let go of everything

Tja tjena tjo sexbombs! Träffade Jossis brori och spenderade eftermiddagen på tuna park, brukar överdriva men nu kan jag ärligt säga att jag är helt pank. Fick i alla fall med mig 2 par byxor & 2 tröjor hem så ska inte klaga.
Skulle ha träffat min lilla boxare efteråt men hade verkligen ingen ork.
 
Igår fick Rafael Benitez "äntligen" sparken och lämna över tränarrollen till självaste Zinedine Zidane, en Real Madrid-legend från Frankrike som jag fucking har sett live. Får hoppas på att han gör ett bättre jobb än sin företrädare, all respekt.
 
Skolan börjar i övermorgon och jag vill gråta lite på grund av detta, puss
 
 

if you still care

Hola amigos, long time no see! Hoppas ni hade en bra nyår, tillsammans med mina brudar och kinamat + vodka var min kväll riktigt lyckad. Hann även med att träffa en goding för en promenad runt i orten vid halv 5 på morgonen, min nya bae.
Sen dess har jag spenderat mestadels av min tid på sjukhuset hos mormor, detaljer känns lite lagom onödigt va.
 
Chillade i kylan på stan idag med min stjärna Juicy J, kom hem för inte så längesen och ska sooova för det är det enda jag inte har gjort dessa dagar.
 
Vi spelade 2-2 igår borta mot Valencia med en man mindre och ikväll hålls det en presskonferens då jag BER att Benitez blir sparkad. 2016 & grejer men inget jävla "new year, new me". Puss
 

RSS 2.0