I'm gonna stand by you

Tackar gudarna för att både jag och mamma är lediga idag och det dessutom verkar vara rätt soligt ute, ska passa på att ta en promenaaaad, träna och bara försöka stabilisera mig lite helt enkelt. Det kommer garanterat sluta med att jag ligger i soffan hela dagen men det behövs också.
 
Därefter ska jag räkna sekunder till helgen då jag får träffa min efterlängtade pingla och ja nej det var väl ungefär det enda jag hade att säga.
 
Puuuuss
 

300316

Precis som förra året ägnar jag ett helt inlägg till vår käraste back och kapten Sergio Ramos som idag fyller hela 30 år! En av våra absolut främsta krigare som spelar med hela hjärtat och lite till och dessutom hinner med att vara både landslagsstjärna och familjefar. Din nick i Champions League-finalen 24/5-2014 92:48 är något jag fortfarande kommer prata om när jag blir gammal och glömsk, må Spanien komma långt i sommarens EM och må vi med hjälp av dig vinna ännu fler titlar! Vamos Ramos, all kärlek
 
 
 

jag ber dig att lyssna

Hade både en fysisk och verbal brottningsmatch mellan Sverige och Irak igår på vår "dubbeldejt" med mina bästa, gick från att bli fälld & golvad till diskussion om religion till mys på bänken i köket, rätt mycket vodka inblandat men fortfarande stabilt. Somnade relativt tidigt bredvid min brori efter massa skitsnack, åt piroger till frukost och hann övningsköra en hel del utanför Hällby.
 
Alla ni bortskämda snorungar som gick på påsklov i fredags är jag fett avundsjuk på då jag har 4 veckor kvar till mitt men antar att det kommer se bra ut senare i livet, bland annat på mitt CV eller så.
 
Hoppas er lördag var lika grym som min, xoxo
 

jag lät mitt liv rasa

Hoppas ni överlever då mitt bloggande just nu hamnar längst ner och lite längre ner på min prioriteringslista. I samband med att ni i några veckor framöver hittar mig på Mälarsjukhuset svansandes efter min handledare gick mitt liv och gömde sig. Går upp 04:20 varje dag, kommer hem 16:30 och går och sover igen efter att ha ätit och duschat, hinner varken vara social eller träna vilket är helt fucked.
 
Att jag till och med får höra från en skön brud på praktiken som jag aldrig har träffat "jaha var det duuu som var den andra tjejen, hörde nått om det att hon blev skitarg och slängde ut honom, han är bara en springpojke som får folk att stanna för att han lånar ut pengar, du är värd han som gör allt för dig " får mig att vilja framkalla kräkningar men man får stå sitt kast när man blir kär i fel kille.
 
Vet inte vad dagen bjuder på men det lutar mot en dubbeldejt med brori bae & ytterligare någon import ikväll, återstår att se. Glad påsk motherfuckers, puss!
 

kommer du ihåg, vi kunde skratta åt allt

Klarade veckans åtaganden som en dans, business på ungdomsmottagningen, föreläsningar på MDH, muntlig examination i engelska, sexprat på ekuriren eftersom jag är kändis osv osv, listan kan göras lång. Hann dessutom med att köpa min efterlängtade gröna bomberjacka och tvärdissa en fuckboy för att vara med Adam, jag är så king.
 
Fick bara 7 timmars sömn trots att jag kom hem relativt tidigt från min brori i Hällby igår men vad gör det om 100 år. Ville aldrig dra därifrån eftersom vi iochmed praktiken som börjar imorgon kommer vara åtskilda fööör länge men what doesn't kill you makes you stronger I guess.
 
Real lottades mot Wolfsburg och det blir helspanskt möte mellan Barca och Atletico, detta gör mig så glad då det innebär att vi åtminstone slipper en av dom! PUSS
 
 

glad

"och jag grät hela vägen hem men du vet inget"
 

I will rise above it all

Stressade röven av mig igår så måste ärligt talat börja squata mycket mer innan sommaren för att inte se ut som en planka.
Innan urnsättningen tänkte jag "hoppas jag inte börjar gråta" men det var lättare sagt än gjort om man säger så. Det krossar fortfarande mitt hjärta varje dag, sov gott världens finaste mommo, jag älskar dig.
 
Tvingades duscha och sminka om mig på 40 min men det gick och därefter var det dags för dagens sista och bästa åtagande. Efter 1.5 timmars massage och 2500 kr har jag numera 2 revolvrar på ryggen, är alldeles för svullet nu så ni får vänta tills nästa vecka innan ni får seee.
 
Tack gode gud för att jag är ledig idag, kärlek
 

and the question remains

Överlevde veckan men det var fan på gränsen alltså, behövde inte plugga nått i helgen så har bara chillat och dessutom hunnit med att köra. Försökte ligga så mycket som möjligt på rygg inatt eftersom jag gaddar mig imorgon och därmed inte kommer kunna göra det på minst 2 veckor hahah. Har inte bara det på schemat utan även urnsättning och examinationsuppgift i svenska, aldrig vila liksom.
 
Frans babe vann Melodifestivalen för er som missade det, haters gå och sov ni har absolut ingenting att komma med.
 
Puss!
 

bokstavskonst

Jag hoppas att du tänker på mig, den dagen du väljer henne igen.
Jag hoppas du drömmer om mig, när du kryper ner bredvid henne.
Jag hoppas att hon aldrig igen gör dig så lycklig,
som du var när du var med mig.
 
 
 

RSS 2.0