you keep tearing me apart

Satt uppe till 2 inatt med brori och blev av med åtskilliga hundralappar när vi äntligen fick tag på biljetter till studentkryssningen, woooop. Fick sisådär 3 timmars sömn och mitt liv faller verkligen isär men jag går inte in på detaljer, this too shall pass som man brukar kunna säga. 
 
Trots många skador vann vi borta mot Espanyol i helgen när James & Benzema gjorde ett mål var, vamoooos. 
 
Ska försöka ta tag i mitt liv eller göra nått annat vettigt nu, hadeee
 
 

knäpper mina fingrar

Förkrökade med min gäri och mina niggas igår innan vi tog oss mot stan för att möta upp Adam och hans kompisar, väl där blev det lite halvbråk eftersom jag verkar vara en dramamagnet haha men det var inget som spårade tack och lov. Spenderade ett par timmar på O'learys där jag bland annat fick hela jackan nerspilld med öl innan jag började fyllegråta och vi fixade skjuts hem av några random killar på donken. 
 
Tuff vecka rent psykiskt, "det går aldrig bra när man satsar allt man har, man går in för en sak och blir lämnad kvar" och mer än så tänker jag inte säga. Ska spendera resten av denna helg skrivandes på min uppsats om psykiatrins historia medan jag begrundar mina hittills misslyckade livsval. Man är världens gladaste för stunden men frågan är om det är värt det i slutändan. Det enda minnesvärda från denna vecka är att jag har beställt min fucking studentmössa, iiiiih.
 
Cristiano gjorde 1-1 på frispark mot Sporting Lissabon innan Morata avgjorde så sent som i 94e minuten, mitt hjärta då alltså... Puss 
 
 

so, baby, pull me closer

I sista minuten fick vi reda på att det var mössprovning idag vilket gjorde att det sakta men säkert började sjunka in att detta är mitt sista år på gymnasiet och att det fucking är min tur att ta studenten. Kommer gråta sönder och falla isär flera gånger innan vi äntligen är där men vi är på god väg bitches, we are. 
 
Inte goals att stöta ihop med gamla haff i skogen när man orienterar och är svettig men äsch, lite får man väl bjuda på.
 
Nu är även Cristiano officiellt lagkapten för Real, eftersom han har skött den rollen felfritt i Portugal blir det absolut inga probleeeem och nu ska jag plugga, puss 
 

I know I can treat you better

Låååång crazy vecka med massa händelser! Utvecklingssamtal, bio med världens bästa tjej där vi såg världens bästa film Hitta Doris, roadtrip med min gäri i torsdags då vi bara hade en lektion, går inte in på detaljer angående fredagens action och avslutade veckan med mina brudar, killar från Västerås och massa vodka. Kommer inte ihåg så mycket mer än att jag halsade rosévin och var packad redan runt 21 som största fjortisen haha men kul hade vi iallafall. 
 
Det tog 6 min för världens bästa spelare att näta trots ett uppehåll på exakt 2 månader, bäst av en anledning. Vi krossade Osasuna med 5-2 medan Barca förlorade mot ett par nykomlingar på hemmaplan hoho. 
 
Puss
 
 

jag förstår mer och mer att det är en illusion

Förutom mötet i onsdags där jag äntligen hoppade av världens äckligaste matte befann jag mig endast i skolan på torsdagen & fredagen vilket var mer än okej. Var dock allt annat än glad på torsdagen, spenderade natten hos babe men allt gick verkligen rakt åt helvete och nu vet jag inte alls om det är värt att kriga för eller om man bara ska säga fuck it. Träffade den enda kille jag nånsin har älskat dagen efter och även om jag fick lite klarhet i saker och ting blev jag inte överdrivet mycket klokare av det.
 
Blev en liten roadtrip med världens bästa brori till Västerås igår där jag äntligen fick tag på min efterlängtade röda bomberjacka. Lunchade på IKEA och bara gled runt, mycket väl godkänt. 
 
Ska plugga och träna som fan idag eftersom min rumpa försvann helt när jag var sjuk, puss 
 

RSS 2.0