I'll rule your kingdom

Tjena hallå hej, lagom sliten gumma som skriver efter världens bästa kryssning med världens bästa tjej. Trodde hela kvällen var förstörd eftersom en psykopatisk Etuna-fuckboy som en gång i tiden hade mitt hjärta var på samma båt som oss, men över min döda kropp att jag skulle låta det hända. Vi åt god middag och drack shots hela kvällen, skrattade och dansade hela natten med alltifrån 40-åriga polacker till shufflande småkillar. Vi var odödliga, snyggast i världen och jag ville bara stoppa tiden. Tack Johanna och alla inblandade för en oförglömlig kväll, det måste vi göra om. 
 
Förutom att jobba i veckan hann jag även med att träffa Ida & Tuva för en picknick i stadsparken, tack mina hjärtan för den fina presenten och tack alla andra som på ett eller annat sätt uppvaktade mig på min födelsedag. 
 
21 år alltså men inte ett dugg klokare för det, men man ska verkligen bara leva i nuet och göra det som känns rätt för stunden, vilket var exakt vad jag gjorde på båten. Sen låter jag resten vara osagt ;) 
 

Nicotine in my blood

Min definition av himmelriket just nu? Att få sova ostört i sisådär 11 timmar och vakna upp i ett tomt hus utan att behöva prata med någon. Och det är exakt vad jag har gjort. Och det var så välbehövligt så jag ryser nästan av tanken. 
 
Min födelsedag, midsommarafton & fredag imorgon, och mina underbara planer vet ni ju redan. Kommer vara mer bitter än vanligt för jag hatar verkligen att jobba kväll men DET FÅR GÅ. Allting går. Dessutom blir jag "firad" av min familj på lördag, det är kryssningsdags med Johanna nästa helg och utgångsdags med mina tjejer om tre veckor. Så visst har jag grejer att se fram emot, bara att det inte sker på själva födelsedagen. 
 
På tal om min älskling så träffade jag henne både i fredags och igår, du är verkligen den som gör livet värt att leva. Gymmade efter jobbet i tisdags och trots endast en banan i magen satte jag nytt pb i både hipthrusts & raka mark, vem är som mig? 
 
Glömde nämna att Hazard äntligen är officiell, som det har spekulerats och som vi har längtat. Nästa gång jag skriver är jag alltså 21 år (hej åldersnoja) men på jobbet får jag fortfarande höra att jag inte ser ut att vara mer än 15 (????) så det kanske är lugnt. Glad midsommar och grattis i förskott till mig!! 
 

Every day of the week Imma do you like I want to

Lill-lördag, planer med tjejerna ikväll och ledig dag efter min jobbhelg, kunde verkligen ha varit sämre. Dock har jag mensvärk och det regnar men aa nu ska vi vara positiva. Idag har jag försökt bygga biceps och ätit pasta med hela ansiktet, i lördags hängde jag med min Västeråsbabe och på fredag ska jag träffa min babe nummer ett. 
 
Portugal vann hela Nations League så min man fick lyfta trofén ytterligare en gång, svenska damerna vann mot Chile igår medans herrarna torskade mot Spanien i EM-kvalet. Vet att ni älskar mina proffssummeringar hahaha, man kanske skulle bli fotbollskommentator. 
 
Måste bara berätta att en snubbe från stan addade mig och inledde konversationen med "vart har du varit hela mitt liv? Min vän som du är vän med på facebook tipsade om dig, han visade upp dig och jag blev lite nyfiken". Sen när blev jag en fucking tavla som man kan VISA UPP? Att vår gemensamma vän är någon som jag faktiskt brydde mig om förut och har träffat flera ggr är ännu värre. Vet inte om tanken var att jag skulle bli smickrad men nehejdå, jag blev bara äcklad & avtänd. 
 
Annars då? På jobbet har jag fått höra att jag ser trött ut, att jag är smidig som en apa (???) och att jag är "en riktig liten tuffing". Your love makes me strong, your hate makes me unstoppable osv osv. 
 

They keep telling me "girl you'll be fine"

Rödare dag än nationaldagen som infinner sig imorgon får man leta efter, trots det ska jag jobbajobbajobba som vanligt. Ingen större förlust för min del, nått som däremot blir jobbigt är midsommarafton som dessutom är min fucking födelsedag, då ska jag nämligen jobba kväll som är ca det värsta som finns. 
 
Aja ska inte deppa ihop för det, träffade Bonucci igårkväll och innan det bokade jag & beba kryssning till helgen efter min födelsedag så vi får fira då!!! 
 
Idag har det varit närmare 30 grader, jag har svettats närmare 2 liter och druckit närmare 4 liter vatten. Och imorgon ska det bli ännu varmare. Hehe. FÖRSÖKER att inte klaga för jag både älskar och behöver sol & värme men det är riktigt jobbigt emellanåt. Får försöka lite hårdare haha. 
 
Vet inte hur många gånger jag hade ångest, deppade och grät förra veckan för det kändes så äckligt jobbigt att vara hemma igen, men nu har jag ändå kommit tillbaka in i rutinerna. Dessutom har jag & mamma redan pratat om att det fortfarande är varmt på Cypern i september så man vet aldrig vad som händer i höst ;) 
 

RSS 2.0