La Undecima

Ramos fick göra ledningsmålet redan i 15e minuten, Atletico missade sin chans att kvittera när Griezmanns straff gick i ribban och jag tänkte bara, vi har detta. Det hade vi inte, vi lyckades hålla nollan i nästan 80 hela minuter men DÄR kom kvitteringen och jag fasade över att vi skulle få se en omvänd repris av 2014.
 
 
Matchen övergick i förlängningar som övergick till straffar. Det stod 4-4 när Juanfran klev fram och satte den i stolpen. Jag började gråta, för det var självklart ingen mindre än Cristiano Ronaldo som skulle ta den avgörande straffen. Han hade världens jävla press på sig men alla vet att han aldrig sviker, för han är den han är. Självklart sätter han sin straff och avgör därmed Champions League-finalen, plockar hem vår elfte CL-titel och gör oss till mästare än en gång. Hela arenan exploderade och mina känslor likaså, jag storgrät hoppade i soffan och bet i en kudde men det fanns inte på världskartan att jag skulle bry mig, för jag var så jävla lycklig. Jag ÄR så jävla lycklig. TACK för att jag får vara en del av detta lag och uppleva både motgångar och ren eufori. 
 
Till sista andetaget, Hala Madrid! 
 
 
 
 

a por la undecima

Ägnar denna kommande händelse ett eget inlägg då det är det absolut största (och förhoppningsvis bästa) som 2016 hittills har bjudit på. Dagarna fram till denna har gått i snigelfart men nu är vi här, en gång för alla. Om lite mer än 12 timmar går vi ut på San Siro i Milano för att spela finalen med stort F, där Atletico står för motståndet. 
 
Jag är inte religiös, men jag ber er. Jag ber dig Zidane, att du har tränat våra killar till att vinna. Jag ber dig Navas, låt inte en boll hamna bakom dig i nätet. Jag ber er, Ramos Pepe Varane Carvajal Casemiro vem som än får starta ikväll, låt dem inte komma igenom ert försvar. Jag ber er, Modric Kroos Isco James vilka det än blir, ha kontroll över bollen och passningarna på mittfältet. Jag ber er, Jesé Benzema Bale och speciellt min alldeles egna Cristiano Ronaldo, sopa banan med deras försvar och visa vilka som regerar i Madrid. Låt oss plocka hem vår elfte Champions League-titel ikväll. Amen. 
 
Har nog aldrig varit så nervös inför en match för detta är verkligen på liv och död, vi har så mycket stolthet och press på oss och därför så sjukt jävla mycket att förlora. En förlust är mer än jag klarar av, så låt det sluta i en vinst. 
 
One team one club one heart, a por la undecima och till sista andetaget, Hala Madrid! 
 
 

they don't know about us

I måndags fick jag ett oväntat samtal från stans största fuckboy som (tyvärr) alltid kommer ha en del av mitt hjärta, det rent ut sagt knullade skiten ur min hjärna och har varit det som stört mina tankegångar mest denna vecka. Cyklade från Hällby till Gröndal med brori i tisdags och sen hela vägen tillbaka för att se på när Smederna fick stryk med 2 poäng. 
 
Förutom det har inte veckan bjudit på något direkt annorlunda eller exotiskt, jag skämtar inte när jag säger att jag har tusen prov på dessa 3 återstående veckor utan kan endast sucka och bita ihop. 
 
Allt känns sådär riktigt jävla meningslöst som det bara kan göra ibland men en vacker dag kommer allt att vara värt det. Puss 
 
 

sound of silence

Hola amigos!!! Känner mig som värsta rookien för är fortfarande seg efter fredagens bravader, då vi firade bästa Sofia som blir 18 idag med massa vodka och polska byggarbetare. Blev en riktigt bra kväll bortsett från slutet när det spårade totalt och jag spydde medan en random snubbe höll mitt hår hahah, goals.
 
Säsongens sista match i ligan vann vi med 2-0 borta mot Deportivo tack vare Cristiano Ronaldo, det räckte dock inte för att vinna hela skiten då Barca fick göra det med 1 jävla poäng för att Granada bjöd på segern, men men.
 
Frans babe kom femma igår vilket ändå är en merit, nu ska jag plugga röven av mig puuuss
 
 

2016 05 08

Hade inte möjligheten att åka till kyrkogården och hälsa på mommo idag vilket känns lite sisådär. Att det redan är 4 månader eller 16 veckor eller 120 dagar sen mamma öppnade dörren till mitt rum, berättade, och jag tappade fotfästet. Jag minns det som igår, men samtidigt känns det som att det var längre bak i tiden än så. Det är skrämmande. Man fortsätter att leva som om ingenting har hänt, dagarna flyter förbi trots att ens värld har rämnat. Jag saknar dig mer än ord kan beskriva men jag vet att du finns med i varje steg jag tar. En vacker dag ses vi igen, min ängel 
 
 

they hate us 'cause they ain't us

På endast 3 skoldagar har jag hunnit återförenas med alla mina babes, gråtit som fan, stressat som fan, lämnat in tusen miljoner uppgifter, fått två tusen nya som ska vara klara på söndag, njutit av solen, tagit bort mitt fucking galler och bevittnat en fruktansvärt nervkittlande semifinal. Matchens enda mål kom när Gareth Bale drog iväg ett skott som tog i stolpen, ut, studsade på en försvarare och tillbaka in i nätet vilket betyder att vi är i F I N A L.
 
Den matchen kommer bli den blodigaste, grisigaste och fulaste världen nånsin skådat, men det tar vi då för jag är ledig i 4 dagar och ska bara njuta!!! PUSS
 
 

finns inget facit

Idag är jag trött förkyld har mens och tusen saker att plugga men vad gör det om hundra år. Har haft en grym helg med mina brudar, vodka, djupa diskussioner, gapskratt och en mysig cykeltur där vi visserligen ramlade och åkte vilse men äsch. 2 dagars rejvande (HAHAH) resulterade självklart i huvudvärk och illamående men det får man ta.
 
Bale gjorde 1-0 i 80:e minuten mot Real Sociedad igår och jag är redan så fucking nervös inför returen på onsdag. Grillade för första gången detta år och det var ren magi. Eftersom det numera är maj kan jag säga att jag fyller 18 nästa månad!!! PUSS
 

RSS 2.0