I caught that whole play

Rätt galen vecka som vanligt numera som förhoppningsvis slutar ännu galnare ikväll när jag och brudarna ska göra kaaaaos. Trots att jag inte var fullt frisk gick jag till skolan i torsdags eftersom vi hade en viktig examinationsuppgift, slutade tidigt och tänkte "går hem och sover mig frisk resten av dagen" men så blev det ju inte hehehehehe. Fick oväntat besök ganska sent som resulterade i endast fem timmars sömn och en grov tomhetskänsla/ångest, tänkte att det hade gått nio dagar sen mitt heartbreak så vafan jag går all in, men aaa det var ju lite för tidigt :)))) 
 
Spikade ändå mitt argumenterande tal om populärlitteratur och blev godkänd på mitt fucking gymnasiearbete, lunchade på västerleden med världens bästa Johanna innan jag åkte hem och sov och spenderade resten av kvällen med Jossis. 
 
Vi fick äntligen till en promenadseger när grabbarna krossade Deportivo med hela 6-2 och i helgen står Valencia för motståndet vilket jag fasar för. Långhelg & grejer nuuuu puss
 
 

J Cole

Fool me one time, shame on you
Fool me twice, can't put the blame on you
Fool me three times, fuck the peace signs
Load the chopper, let it rain on you
 
 

straight up to my face

Trotsade min mammas, gympalärares och alla andras råd om att inte gymma när man är förkyld, drog dit ändå och blev 10 gånger sämre. Var på vårdcentralen idag eftersom min hals är helt knullad (ej bokstavligt), har tydligen en "allvarlig halsinfektion men som tyvärr inte kan botas med penicillin eftersom det är ett virus", jahaja. Var i skolan idag med enda syftet att filma klart vårt GYA men imorgon stannar jag hemma i sängen. 
 
Fick mitt hjärta krossat för andra gången inom loppet av en vecka när Messi gjorde 3-2 i 93e minuten i El Clasico igår, var för arg för att kunna sova och har ingenting positivt att säga. Visserligen har vi CL kvar och JA ligan lever än men man vill ändå bara dö. 
 
Hoppas ni inte drunknar i detta underbara väder :) :) :) 
 

men vägen är skruvad som en psykopat min vän

 

Road to Cardiff

Som jag sa i tisdags var jag KNAPPT nervös eftersom jag var så totalt utmattad och bara allmänt instabil, plus jag vet ju vad vi går för. Jag hade inte behövt vara nervös för fem öre. Det blev lite svettigt ett tag när Bayern ledde med 2-1 men när matchen övergick till förlängning visade vi som så många andra gånger vilka som faktiskt är kungarna av Europa. Ingen annan än min absolut bästa Cristiano Ronaldo gjorde hattrick och även Asensio fick näta när vi vann med 4-2 och tog oss vidare till semifinal. 
 
Lottningen gjordes idag och det blir en repris av förra årets final då vi ska möta Atletico, notera att även vår vinst ska upprepas. Får passa på att säga grattis till Isco som fyller 25 år idag, vår discomittfältare som gör kaos med exakt alla. Hala Madrid till sista andetaget!!!! 
 
 
 
 

don't save her

Fruktansvärt crazy vecka med både toppar och dalar, trots att jag är heartbroken (haha) blev onsdagens utgång tack och lov otroligt lyckad. Kunde ha gått illa eftersom vi blandade cider, smirnoff, vin, vodka och sours men icke sa nicke, är man viking så är man. Förade i Nyfors och tog oss till Gränden på ostadiga ben där vi dansade resten av kvällen, kramades med gamla fans och becknare som vanligt innan jag var hemma runt 02:30 efter att världens bästa Johanna hämtat mig. 
 
Gårdagen spenderades i sängen, hade bara en lektion idag och åt max efteråt så klagar inte. Min summerlove frågade om vi skulle träffas idag men för mitt hjärtas skull måste jag ta det lite lugnt ett tag, "läka" och bara ta hand om mig själv. Pain demands to be felt som de säger i the fault in our stars, det är lika bra att ta tag i skiten och face the truth istället för att förtränga det som hänt och låtsas som att allt är bra. 
 
Ska äta nutella resten av kvällen och jobba på mitt svenska argumenterande tal i np nästa vecka, hadee
 
 

are we both losing our minds

Mycket rolig dag som började med att jag var tvungen att gå ut ur klassrummet och verkligen ångestgråta, har inget att säga förutom att boys will be boys. Kommer aldrig förstå mig på dom och måste börja inse att man är better off without them. Slutade tidigt thank god, borde plugga som fan men kan inte koncentrera mig för gråter bara till och från hahaha asså skrattar åt mig själv för jag är så sorglig, nu blir det ännu lite svårare att trust people ;) man kan åtminstone ifrågasätta karma vad jag har gjort för att förtjäna detta inte bara en utan 2 fucking gånger nu. 
 
Tack och lov räddade my only one mig när hon hämtade mig i bilen & åkte till donken, finns ingen som du. 
 
50dagarsfesten imoron lär ju bli väldigt lyckat, heartbreak plus alkohol HAHA nejmen vi får se hur kvällen slutar. 
 
Returen mot Bayern går alltså hemma ikväll och jag borde vara nervös, jag ÄR nervös egentligen men samtidigt är jag så jävla tom på känslor och energi så ja... Men ett stort fett hala Madrid vad som än händer!!! 
 
 

boom

 
 

jag är ledsen för att jag inte är ledsen någonstans

Hann precis skriva klart meningen "alla i min omgivning är förkylda och jag går bara och väntar på att jag ska smittas" innan bakterierna slutligen hoppade över till mig. Blev tillfälligt frisk i torsdags då jag och min bibbi hade middagsdejt och tryckte i oss brutala mängder kinamat och skrattade ännu mer, men i övrigt är jag alltså fett förkyld. 
 
Det är påskafton idag och mer snö än man nånsin upplevt på en julafton, mina enda planer består av att sova, äta godis och sova lite till. Tackar gud för att vi är lediga även på måndag för lovet har verkligen försvunnit på ingen tid alls, och jag har inte gjort ett shit??? HAHAH livet <3 
 
Nejmen..... Glad påsk. 
 
 

check

Vi hade bortaplan, flera ordinarie spelare skadade och Bayern gjorde första målet tidigt i matchen. När de dessutom fick straff tänkte jag bara fuck me det här går aldrig. Vad hände? Vidal skickade en satellitspark som träffade långtifrån målet och vi steppade upp som aldrig förr när världens absolut bästa placerade två bollar i nät. Lägg dessutom till att el capitano fick ett mål bortdömt. På ingen tid alls hade vi kvitterat, reducerat och vunnit hela matchen.
 
Ni som sa att Real skulle få käka igår? HAHAHAHAHHAA. Glöm a l d r i g bort vilka som är kungarna av Europa. Vägen till finalen i Cardiff blev plötsligt lite lättare men än är inget säkrat. Så jävla skönt med vinst igår dock, nu har vi det bästa tänkbara utgångsläget inför returen hemma nästa vecka. Vamos Madrid!!! 
 
 

Never growing up

Världens finaste brudar, god mat och dyr dricka, ett stort dansgolv och en fet jävla båt resulterade i en riktigt bra kväll när den första studentkryssningen 2017 gick. Blev lite drama som tack och lov inte rörde mig men ändå, att se sin vän sitta och gråta när alla andra har typ the time of their lives är så otroligt heartbreaking.
 
Drack billiga shots som var brutalt äckliga, dansade till låtar som the final countdown i sisådär sex timmar och slocknade i hytten precis innan klockan hann bli 04:30. Gårdagen är knappt något att nämna eftersom vi var bakis och det gungade som fan men vi höll ut och var hemma i Eskilstuna vid 19:30. 
 
Barca förlorade alltså med 3-0 mot Juventus igår och alla säger att vi kommer få käka upp våra ord idag när Bayern står för motståndet, jag vågar inte ens spekulera utan hoppas endast på det bästa och säger hala Madrid!!!! 
 
A L L A i min omgivning är förkylda och jag går bara och väntar på att jag ska smittas... Loppor allihopa. 
 

Who's gonna walk you through the dark side of the morning

Kan vi bara ha en tyst minut för att Real hade en tyst minut FÖR OSS innan matchen i lördags, all världens kärlek och tacksamhet till er ♥ ♥ 
 
Har sovit dåligt och regnet öser ner utanför fönstret men inget kan förstöra mitt humör för idag är det 2 månader kvar till studenten och 0 dagar kvar till studentkryssningen!!!! Bara för att jag är fett taggad kommer båten säkert att gå sönder och vi kommer vara tvungna att simma i fyra år men men.
 
Ska packa, måla naglarna och äta chips fram tills klockan börjar närma sig 15 då jag först styr stegen mot Jossis och därefter vidare mot stan, vi hörs imoron eller sååå puss babes 
 
 

he tells her that he's nothing like the last one

Fredagskvällen med min babe var precis vad jag behövde, en jävla massa chips dricka skratt och prat om universum, prickar och omständigheter var balsam för själen och gav mig ytterligare lite styrka. Körde ett brutalt benpass dagen efter, färgade håret och spenderade resten av tiden i sängen. Jag har alltså mitt livs sista lov någonsin och det är lite lagom bitterljuvt sådär.
 
Derbyt slutade 1-1 igår tack vare Pepe och ett insläppt mål i 85e minuten, jag ba "om barca förlorar ikväll blir jag religiös", de förlorade med 2-0 och vi ligger fortfarande etta så aa tja tja kristendomen typ. 
 
För 7 månader sen bokade vi biljetter och imorgon är det alltså dags för s t u d e n t k r y s s n i n g e n. 
 
Höll på att glömma fredagens fruktansvärda händelse när en terrorattack tillslut nådde Sverige, vill bara spotta på alla äckliga råttor som ba "när det händer i Syrien varje dag bryr sig ingen men så fort de händer i Sverige blir de värsta grejen" man ba är du fucking seriös med mitt liv, som att situationen i Syrien inte är det enda som har gått på nyheterna den senaste tiden och hur fan ska vi kunna beröras lika starkt av något som sker 1000 mil bort som när det sker 12 mil bort? Vi klandrar inte er för att ni lider av att era hemländer blir sönderbombade så klandra fan inte oss när det händer samma sak här. Vill seriöst döda allt och alla. Peace :-) 
 
 
 
 

restless bodies

En dag kvar till påsklov och en dag kvar tills jag får träffa min böna, we got this!!! Huvuddelen av denna dag bestod av mitt livs sista skriftliga nationella prov som åtminstone kändes skapligt bra men men vi får se vad Skolverket säger. Medan andra belönade sig själva med halloumi unnade jag mig en fet kexchoklad fast det inte är helg, men vad gör det om hundra år. 
 
Är fett kluven gällande det mesta men jag orkar fan inte bry mig så tänker bara vara likgiltig, vad jag syftar på kan ni ligga och fundera på när ni ska sova hihihi. 
 
Var på tuna igår med brori för att köpa "nått till studentkryssningen" på måndag men så blev det självklart inte, fick iaf med mig 2 tröjor, ett halsband och örhängen så det får man väl tacka och bocka för!!! 
 
4-2 mot Leganes igår tack vare James, Morata x2 och ett självmål, 6 vinster i rad bitches. Puss
 
 

Hehehehhe

Tja tja bloggen!!! Sitter just nu på en historielektion men eftersom jag är klar med min uppsats har jag inte ett shit att göra. 
 
Trots endast 6 timmars sömn pga andra aktiviteter inatt spikade jag både provet i naturkunskap och mitt livs sista beeptest där jag fick personligt rekord och officiellt blev godkänd.  
 
För övrigt är det tre dagar kvar till påsklov, jag dricker powerking och vi vann med 3-0 mot Alaves i helgen så jodå livet funkar för tillfället. Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu men aa ni får väl ha det så bra!!! 
 
 

ask me why and I'll spit in your eye

Lite halvknas vecka som vanligt, misstänker att både jag och alla i min omgivning har en släng av både scizofreni och borderline för det är helt sjukt och rent ut sagt skrämmande vilka extrema humörsvängningar vissa har, som självklart påverkar en själv också. Har egentligen ingenting att klaga på då det till 100% är mitt eget fel som ger folk andra chanser trots mitt långa inlägg om just det för inte alls längesen. Det gäller bara att veta när det är dags att dra sig ur innan det går alldeles för långt men just det har jag alltid haft svårt för ;))))
 
Har inte gymmat på sisådär 9 dagar och har tusen miljoner jävla uppgifter plus svenska nationella i 4 timmar under den kommande veckan, jag vill seriöst bara slå mig själv i huvudet med en sten för jag är fett trött på livet. Dyker säkert upp nått ljushuvud och ba "ska du ha mens snart gumman?:)" men har pistolen laddad så våga inte. 
 
Tänk att bara ligga på en strand utan några bekymmer eller vara helt packad och lycklig på ett fullt dansgolv, cravings!!!! Har abstinens efter min baby också så hoppas denna fucking vecka går fort. Hejdå
 
 

RSS 2.0