and you were never mine

Hallå alla pigga & glada!!! Efter att ha jobbat 45 timmar på fem dagar är jag så trött att jag nästan gråter, ska jobba 18 timmar till och därefter är jag ledig i EN HEL DAG. Älskar mitt liv <3 
 
Har dock planerat två roliga saker framöver, en i helgen och en i sommar men än så länge är båda preliminära så jag ska vara tyst ett litet tag till. 
 
Träffade min andra halva i fredags och gymmade igårkväll för första gången på evigheter, det var det bästa som denna vecka bjöd på. 
 
Får psykos, damp och magsår eftersom jag fucking jobbar kväll på tisdag när returen på hemmaplan står på schemat... Ska springa hem snabbare än Bale och hålla alla tummar & tår för att vi tar oss till final. Nu ska jag sova i 13 timmar tjarå
 

Baby I'll be good to you

Om man hade en tävling gällande tröttaste människan i stan skulle jag garanterat kamma hem förstaplatsen. På grund av matchen mellan Real & Bayern fick jag endast 4 timmars sömn inatt, helt klart värt det då vi vann med 2-1 på bortaplan, vamos!!! 
 
Storhandlade igår och hälsade på morfar efteråt, som vanligt gick jag därifrån gråtandes för att 1. Jag kommer aldrig vänja mig vid att mormor inte är där och 2. Jag tycker så fruktansvärt synd om honom. Vill vara med honom varje dag, ge honom massa kärlek och bara ta vara på tiden man har. 
 
Man vet att man jobbar på ett skitställe när Securitas måste vakta entrén pga växande hot mot företaget, vet inte om jag ska ska skratta eller gråta men klagar inte på sexiga väktare iaf. Nu ska jag sova i 9 timmar hadeee
 

if it ain't about the money, say less

Jag har ägnat tre timmar av denna söndag åt att storstäda mitt rum. Rensat ut massa saker, bäddat rent, dammsugit, dammat, you name it. Jag vill verkligen tro att man kan påverka sitt mående och därför gör jag allt som krävs för att bli av med negativ energi. Jag har raderat tinder, massa "vänner" på snapchat och massa gamla telefonnummer för att slippa påminnas om vidriga människor man en gång i tiden hade kontakt med. Jag har gått långpromenader. Gjort mitt livs första marklyft som resulterade i 12 stabila. Sovit massor, solat och övningskört. 
 
Det är så fucking viktigt att göra saker man mår bra av, att omge sig av människor som lyfter upp en istället för att trycka ner en och att släppa allt annat. Eftersom mitt jobb får mig att vilja begå självmord får jag alltid en daglig dos av negativ energi och därför försöker jag fokusera på allt annat som gör mig glad. Min familj, mina vänner, träning, shopping, Real Madrid. Fest & sommar som snart är på ingång. 
 
Fruktansvärt flummigt inlägg och jag vet inte ens själv vart jag vill komma, men min poäng är att man måste göra positiva saker för en själv och för sitt mående. Man kan inte bara stänga av sina känslor, sluta bry sig om sig själv och jobba/plugga varje dag. Det är inget liv. "If you don't live for something, you will die for nothing". Hitta en passion, ett intresse, något som gör dig glad. Något du kan rymma till när vardagen blir för svår. Nu loggar filosofen ut för denna gång (har inte ens söndagsångest för jobbar bara en dag sen är jag ledig igen). Godnatt världen <3
 

23:54

I onsdags var det ett år sen mitt hjärta blev krossat. 365 dagar, 365 morgnar man har stigit upp på, 365 kvällar man har gått och lagt sig. Oändligt många skrattattacker, fester och lyckliga tillfällen men även många tårar och ångestfyllda stunder. Där och då tror man att man ska dö, man VILL bara dö, för man känner hur allting inombords går i tusen bitar och man vet inte hur man ska bära sig åt för att ta sig därifrån. För att gå vidare. Saknaden av honom är bortblåst för längesen, inte en enda liten cell i min kropp vill ha något med honom att göra. 
 
Jag grät minst lika mycket detta år på exakt samma datum men av helt andra anledningar. På grund av en saknad som aldrig kommer blåsa bort. Något jag aldrig helt kommer att kunna gå vidare ifrån, någon jag aldrig kommer att släppa taget om. 
 
Mamma var hos ett medium i onsdags och fick kontakt med flera av våra änglar och den mest framträdande av dem, den med starkast energi, var mormor. Att få bekräftat att hon är med oss i varje steg vi tar och att hon mår bra är det finaste man kan få höra men samtidigt så fruktansvärt jobbigt. Alla känslor kommer upp till ytan igen och saknaden blir för stor. 
 
Att en av dem man älskar mest och värdesätter högst plötsligt tas ifrån en kan man aldrig komma över. Det är inga sårade känslor som försvinner, inget krossat hjärta som läker. Det är ett tomrum som aldrig kan fyllas. Det spelar ingen roll om det går 365 dagar, 50 månder eller 20 år. Vad jag än uppnår i livet kommer jag alltid känna att en del av mig saknas, trots att jag vet att hon alltid är med mig. 
 
Hasta que nos volvamos a ver 
 

Call out my name

Och DÄR var min jobbvecka slut och det blev dags för lite ledighet även för mig!!! Vart jag fick 60 timmars jobb ifrån är fett oklart då det snarare handlade om ca 40 timmar men oavsett vad är jag fruktansvärt trött. Att man dessutom missade årets hittills varmaste dag känns ju lite sisådär men förhoppningsvis är det sol imorgon as well. 
 
Vet inte riktigt vad jag har roat mig med denna vecka, tog en sväng förbi tuna park för att "kolla på tröjor" men fick istället med mig ett par skor, underkläder och smink. Tog en 20-minutare i solariumet och träffade Bonucci i onsdags, jag hade seriöst hunnit träna varje jävla dag men jag orkade verkligen inte. Det är inget jag prioriterar just nu men man kanske hinner göra lite squats i helgen... 
 
Vi lottades alltså mot Bayern och det är ingenting jag ser framemot men jag håller mina spekulationer för mig själv, bollen är rund och allt kan hända!!! Nu ska jag stänga mina ögon och sova i minst 12 timmar, natti 
 

Pretty little body

När alla andra är glada för att det är helg och en annan har en 60 timmar lång jobbvecka framför sig, kontraster <3 
 
På dessa två lediga dagar har jag mördat mina ben & booty, gått en långpromenad, övningskört, beställt nya skor och en paljettklänning och framförallt sovit. Under min promenix såg jag både blåsippor och citronfjärilar och jag blev verkligen varm i hela kroppen. Det är fucking vår människor!!! 
 
"Jag ska hålla mig borta från sociala medier och inte ge mig in i onödiga diskussioner" var seriöst årets skämt och det visste jag så fort jag skrev det. Jag har diskuterat, tjafsat och krigat för Reals heder på alla tänkbara forum och det känns så förbannat bra. 
 
Fredag den 13e idag osv, avslutar lagom bittert med Jossis relaterbara citat "hela mitt liv är otur så märker ingen skillnad". Godnatt 
 

nothing left to give

Ytterligare tre arbetsdagar har passerat utan att jag har begått självmord, det går framåt!!! Nu är jag ledig i ca 52 timmar och det är obeskrivligt skönt, träffade Johanna i tisdagskväll och fick lite påfyllning av energi. 
 
Ska försöka göra ett någorlunda objektivt inlägg gällande fotbollen. Vi hade alltså med oss 3-0 från Italien. Igår gick returen på Bernabeu och Juventus gjorde enkelt 3-0. Real var nervösa, instabila och spelade rent ut sagt dåligt. Plötsligt var det lika och semifinalplatsen hade tagits ifrån oss. I 96e minuten, i straffområdet, går Benatia på Vazuez bakifrån med all kraft och skickar dessutom upp en hög spark som inte är i närheten av bollen. Domaren blåser straff, Buffon hetsar och blir utvisad, Cristiano Ronaldo sätter bollen farligt nära den högra stolpen i andramålvaktens mål. Vi vinner matchen, tack vare en straff. 
 
Det ÄR en solklar straff, ingen kan säga något annat. Men att det var i just sista minuten och att Buffon blev utvisad gör att alla hatare får vatten på sin kvarn när de säger att det var riggat. Matchen var INTE riggad, Carvajal fick massa armbågar i munnen och Cristiano tappade till och med skon för att han fick så många sparkar, utan att domaren blåste. Det hade känts så jävla mycket bättre om vi hade spelat bra och gjort ett enda vanligt mål under matchens gång, istället för att spela dåligt och vinna på straff i slutminuterna. Jag säger inte att det är oförtjänt då vi visade hur bra vi är i Italien, men vi gick vidare utan att imponera. Vi är vidare. 
 
Håller mig borta från sociala medier idag då jag aldrig kan hålla mig från att ge mig in i diskussioner som bara leder till negativ energi. Hala Madrid! 
 

a fucking good time never hurt nobody

Det är alltså sol och ca 14 grader ute och jag ligger i sängen med nerdragen rullgardin, har verkligen haft världens bästa helg som har satt sina spår hehehe.
 
Fredagkvällen spenderades med min absoluta favoritmänniska, vi köpte med oss kinamat och bara pratade, skrattade och chillade. Inga konstigheter utan en helt DUNDER kväll, när hon sen hade gått på lördagen hittade jag ett brev som hon hade skrivit med massa fina & peppande ord. Läste det med ett leende på läpparna samtidigt som tårarna rann, som jag älskar dig!!
 
Gymmade på morgonen och fixade massa saker innan det var dags för att möta upp mina tjejer för en middag på Kalas. Därefter gick jag, Ida, Tuva, Christa, Ingrid & Bella hem till mig där vi förade i ett par timmar innan vi slutligen tog oss till Gränden. Var sådär perfekt full, min barndomskärlek stod i baren, två av mina fans från Västerås & Sthlm var där hahaha så jävla liten värld!!! Dansade, skrattade och bara njöt av att vara återförenad med mina underbaringar. Tack alla inblandade för en otroligt bra helg, love y'all 
 

and you still call me baby

Hej mina små ärtor. Skulle egentligen ha jobbat idag men fick blodtrycksfall igår som inte gick över trots att jag åt mat. Fick hjärtklappning, mådde illa, skakade, lipade på toan och gick hem tidigare från jobbet. Sjukanmälde mig idag eftersom jag fortfarande inte känner mig helt 100. Vet inte om det är mitt allmänna mående och mitt hat för det där jobbet som börjar visa sig fysiskt eller om det bara är något tillfälligt, men det märker vi. 
 
Första kvartsfinalen mot Juventus på bortaplan gick i tisdags och ingen var mer nervös än jag. Likt finalen i Champions League krossade, mosade och förnedrade vi dom. Ett första mål av Cristiano efter tre minuter, ett andra mål på bicicleta av samma maskin och ett tredje och sista av Marcelo fick vi med oss från Italien, synd att klaga ;)  
 
Imorgon ska jag träffa min livsglädje och på lördag mina gäris från gymnasiet, hur kul!!! Beställde proteinpulver som är bra mycket äckligare än det ser ut att vara men man får väl hålla för näsan...
 

Die another day

Rubriken stämmer inte då jag bara vill säga tack och godnatt för all framtid men man kan ju åtminstone låtsas att man inte är självmordsbenägen. Skämt åsido, självklart vill jag inte dö (just nu) men alltså jag är så fucking trött så ni anar inte. 
 
Träffade Jossis och hennes lilla Wincent idag för kvalitetstid och bebismys innan hon skjutsade mig till jobbet, shoutout även till världens bästa Johanna som hämtade mig igårkväll.
 
Har ätit brutala mängder godis i helgen men är det påsk så är det, fick två påskägg och en parfym från mamma alltså allra sötaste. Nu ska jag däcka och förhoppningsvis inte kväva mig själv med kudden i sömnen, natti
 

RSS 2.0