Cracks

Fick finbesök från Västerås igår lagom till matchen som jag visste skulle bli ful, men den här tog fan priset... Ledningsmålet kom i form av ett självmål av ingen annan än Pique, sån otrolig karma efter alla gånger han har snackat skit om oss. När det blev lite svettigt för barca bestämde sig den otroligt vinklade domaren för att ge dom en felaktig straff, innan världens bästa kom in och bara behövde spela några minuter innan han gjorde ett mål i världsklass. I och med hans firande drog han på sig en varning och några minuter senare en fucking utvisning för "filmning" när alla såg att han blev puttad och snubblade. Allra käraste Asensio kom in sent och gjorde ett magiskt mål när han stängde matchen med 3-1. Trots att vi hade alla odds emot oss vann vi och ingen var gladare än jag, Hala Madrid!!!!